Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (733. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 731732733734735
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar clio 4 1.2 joy ile tekrar clio sevenler arasına dönmüş bulunmaktayım. Herkese merhaba :)) Linea t-jet 120 beygir aractan sonra buna alışmam epey zaman alacak gibi.ama en azından yakıt açısından üzmüyor.araç lpg li şehir içi km de 16 kuruş yakıyor.Bu değerler performans eksikliğini bir nebze telafi ediyor : ) Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.4 RXT

Arkadaşlar clio 4 1.2 joy ile tekrar clio sevenler arasına dönmüş bulunmaktayım. Herkese merhaba :)) Linea t-jet 120 beygir aractan sonra buna alışmam epey zaman alacak gibi.ama en azından yakıt açısından üzmüyor.araç lpg li şehir içi km de 16 kuruş yakıyor.Bu değerler performans eksikliğini bir nebze telafi ediyor : ) Selamlar...

Hayırlı olsun arkadaşım.
    Güle güle kullanın inşallah.
    ş. İçi tüketim gayet iyi.
    Allah tekerine taş değirmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar clio 4 1.2 joy ile tekrar clio sevenler arasına dönmüş bulunmaktayım. Herkese merhaba :)) Linea t-jet 120 beygir aractan sonra buna alışmam epey zaman alacak gibi.ama en azından yakıt açısından üzmüyor.araç lpg li şehir içi km de 16 kuruş yakıyor.Bu değerler performans eksikliğini bir nebze telafi ediyor : ) Selamlar...

nasıl 16 kuruş yakıyor hocam anlamadım 5lt harcasa 23 kuruş falan yakar ki oda imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

nasıl 16 kuruş yakıyor hocam anlamadım 5lt harcasa 23 kuruş falan yakar ki oda imkansız

hocam şoyle ki 100 km de 8 litre lpg yakiyor.8×2 tl=16 tl yapar.km de 16 kurusa denk gelir.saygilar...

• yav söylesene lpg diye
  • Klima ızgaralarını söküp temizlemek istiyorum içini(içi derken görünen elimin yettigi kadarını tamamen temizleyemem zaten) ve ızgarasını, sökmenin bir yöntemi var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Klima ızgaralarını söküp temizlemek istiyorum içini(içi derken görünen elimin yettigi kadarını tamamen temizleyemem zaten) ve ızgarasını, sökmenin bir yöntemi var mı ?

Sökersen elinde kalir göğüsü komple sökmek zorundasin,benim once ki aracta bir tanesi cikikti duzeltmek icin gogusu soktuk

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Klima ızgaralarını söküp temizlemek istiyorum içini(içi derken görünen elimin yettigi kadarını tamamen temizleyemem zaten) ve ızgarasını, sökmenin bir yöntemi var mı ?

Sökersen elinde kalir göğüsü komple sökmek zorundasin,benim once ki aracta bir tanesi cikikti duzeltmek icin gogusu soktuk

Hımm kalsın o zaman :D dışardan temizleye bildigim kadar atık.
  • +1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun Aleyküm Arkadaşlar Bugün 1999 Model Clio 1.6 Rte Baktım. Adam Sağ Arka Kapıda Boya Var Sadece Dedi Başka Değişeni Boyası Yok Dedi. Kilometresi 80.000 de. Adamla 18.250 ye Anlaştık. Yarın Oto Center da Expertize Sokup Bir Sorun Çıkmazsa Alıcaz. Sizce Fiyatı Makul Mu? Ve Ne Kadar Yakar Araba da Lpg Yok?

CLIO II SAHİPLERİ CLIO II SAHİPLERİ CLIO II SAHİPLERİ

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihvemerve

Selamun Aleyküm Arkadaşlar Bugün 1999 Model Clio 1.6 Rte Baktım. Adam Sağ Arka Kapıda Boya Var Sadece Dedi Başka Değişeni Boyası Yok Dedi. Kilometresi 80.000 de. Adamla 18.250 ye Anlaştık. Yarın Oto Center da Expertize Sokup Bir Sorun Çıkmazsa Alıcaz. Sizce Fiyatı Makul Mu? Ve Ne Kadar Yakar Araba da Lpg Yok?

CLIO II SAHİPLERİ CLIO II SAHİPLERİ CLIO II SAHİPLERİ

Dostum ayni araci kullandim sehir icinde kafan 10lt yakiyir buda 48 kurus yapar ama motor iyise kopek gibi gidiyor,asil konuya gelirsek o fiyay nedir ya oyle o paraya o arac alinmaz uzak dur degisen olmasa ne olur motor 80000 km iyide o parayi hak etmiyoretmiyor,eger sehir ici kullanacaksan 1.2 authentic al sehir ici 32-33 kurus yakar faz 2 kasadir abs 2-4 hava yastigi var,suspansiyon yumusak,elektrik destekli direksiyon var,bakma 1.2 ama oldukca seridir hacmine gore

• sendomi S kullanıcısına yanıt
    Abi bu sabah aldım arabayı. 1.2 authentic 2004 model kuzenim de var 32-33 kuruşu sadece uzun Yolda gördü. Şehir içi rahat 40 kuruş yakıyorum diyo. Ama genelde kısa mesafe kullanıyorum belki de ondandır dedi ama şehir içi 40 kuruşu rahat görüyo dedi. Fiyat konusunda da çok fazla uçurum var mı sizce. Fazla fark yoksa sonuçta binmek için alıyorum kar etmek için değil beni zarar ettirmesin satarken yeter. Bir de debriyaj ağır. galiba baskı balta ya degişecekmiymiş bakım olucak mış öyle bir şey. Ne kadar masraf çıkarır bana. Servise mi götürüyüm? götürsem çok masraf çıkarır mı. Yoksa kuzenimin gittiği bi tamirci var oraya götürüp mü baktırıyım? Klima İlk Çalıştığında Kötü bi Koku geliyo O neden Olabilir? Bir de arabayı durdurduğum da motordan ses geliyo. Soğutmak için fan çalışıyomuş heralde. Ama kuzenim de ki 2004 1.2 de daha sessiz çalışıyo. O modelden mi kaynaklanır yoksa sorun mu vardır? Biraz fazla soru oldu ama cevaplayabildiğinizi cevaplarsanız sevinirim Zaten götürüp baktırıcam ama baktırmadan aklımda bir fikir olsun. Şimdiden sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihvemerve

Abi bu sabah aldım arabayı. 1.2 authentic 2004 model kuzenim de var 32-33 kuruşu sadece uzun Yolda gördü. Şehir içi rahat 40 kuruş yakıyorum diyo. Ama genelde kısa mesafe kullanıyorum belki de ondandır dedi ama şehir içi 40 kuruşu rahat görüyo dedi. Fiyat konusunda da çok fazla uçurum var mı sizce. Fazla fark yoksa sonuçta binmek için alıyorum kar etmek için değil beni zarar ettirmesin satarken yeter. Bir de debriyaj ağır. galiba baskı balta ya degişecekmiymiş bakım olucak mış öyle bir şey. Ne kadar masraf çıkarır bana. Servise mi götürüyüm? götürsem çok masraf çıkarır mı. Yoksa kuzenimin gittiği bi tamirci var oraya götürüp mü baktırıyım? Klima İlk Çalıştığında Kötü bi Koku geliyo O neden Olabilir? Bir de arabayı durdurduğum da motordan ses geliyo. Soğutmak için fan çalışıyomuş heralde. Ama kuzenim de ki 2004 1.2 de daha sessiz çalışıyo. O modelden mi kaynaklanır yoksa sorun mu vardır? Biraz fazla soru oldu ama cevaplayabildiğinizi cevaplarsanız sevinirim Zaten götürüp baktırıcam ama baktırmadan aklımda bir fikir olsun. Şimdiden sağolun

1.2 authentic kullanıyorum zaten 80tl'lik benzin attım şu ana kadar 165km yaotım bir 80 daha götürür benzin depoyu full yaparakda test ettim 32-33 kuruş yakıyor ortalama 7lt,kuzenin sürüşünden kaynaklanıyordu o 40 kuruş şehir dışı 32 kuruş yakar ama kadran 120-130 olması lazım,senin aldığın fiyat çok bartı 1.2 authentic temizini 19000 gibi alabilirdin,debriyaj sertse bitiyor demektir yakında kaçırmayada başlayabilir 400 tl tutar şanzıman yağıda değişse 450tl olur tabi bu fiyat sanayide ki fiyat,servise gidesen daha yüksek çıkar,klimada ki koku için polen filteresini değiştir,fan çalışması normak sıcak havada trafikde dur kalk yap hemen başlar fan çalışmaya,artık aldığına göre hayırlı olsun diyelim,alırken sordunmu triger değişmişmi falan diye,debrijajı değiştirmeden satmış adam polen filterisinide değiştirmemiş sen yağa falan baktır yinede

• sendomi S kullanıcısına yanıt
    Sağol abi. Pahalı almışız olsun artık inş sorun çıkarmaz. Abi bi De bu polen filtresi ne kadar tutar ve Rot balans ayarı ne kadar tutar? Bi de abi Sen kaça ve ne zaman aldın arabayı ve kaç model?

• polen filtresi 10-15tl,rot balans 40-50tl,bu benim 2. 1.2 authentic aracım ben aracı 25 gün önce falan sattım bir salaklık yapıp sonra delibaş koyun gibi araba arayıp durdum çöp tabi hep araçlar sonra bu aracı bursada bulmuştum güvenlik paketli 4 hava yastıklı model,baskı balata,triger,lastikler,fren balataları her şeyi değişmiş,araçta değişen yok hasar kaydı yok 2 tane hasar var tutar yazmıyordu,araç tek sorun var oda bana göre sorun değildi şiddetli poyrazlarda aracın sağ tarafına çatıdan parçalar düşmüş ama hiçbir şey yok satıcı fotoğraflarını gönderdim 2 noktadan ezilmiş çok hafif birazda dalgalanma vardı ama ne delinme ne çukur hçbirşey yok o kısmı düzelttirmiş o kadar atladım tek araç için gittim araç temizdi gerçekten araç bir defa belli ediyordu diri araç,motoru denedim motorda iyiydi gösterdim aracı adamın dediği gibi bir tek döşemede sorun vardı aldım zaten anlaşmıştık bu fiyatın altına vermem dedi 17500 tl'ye aldım

• Herkese hayırlı günler. arkadaşlar nasipse salı günü 2004 1.2 Authentic alacağm boludan. aracı sorguladığımda hem 5664 den hemde sigorta şirketinden hiç bir hasar kaydı çıkmıyo sahibi değişenin olmadıgını sadece sol camurluk içindeki plastiğin değiştiğini söylüyor km orjinal 140 binde fiyatı 15 000 lira sizce garip değil mi fiyat.. yada şöyle sorayım değerinin altındaki her araç sıkıntılı mı oluyor demektir. sahibine sordugumda galeriyle başka bi araca takasta kullanacakmış galeri 15 vermiş o alacağına sen al en azından nakit götürürsem 1-2 bin lira pazarlık gücüm olur diyor yeni alacağı araç için.
  • Merhabalar.2005 1.4 8v aracıma 1 ay önce lpg taktırdım.Simit tüp takılı.Depo 60 Tl ye doldu.Yaklaşık 28 litre gaz aldı.Yarısı şehir içi olmak üzere toplam 280 km yol yaptım.Buda gazı 2,2 TL den hesaplarsak km başına 21 kr düşüyor.Kullanan arkadaşlarım bu değerin çok olduğunu söylüyor.Ayara gittiğimde kalibrasyonun düzgün olduğu söyleniyor.Sadece ilk kullanımda gaza geçerken silkeleme yapıyordu.Sanırım gaz basıncı düşmüştü.Usta ayarladı düzeldi.Sizce yakıt değerlerim normal mi?Bu ayar konusunda şüpheliyim.Yardımcı olursanız sevinirim.Birkaç gün sonra yaklaışık 100 km yol yapacağım.Aynı pompadan full yaparak yakıt değerini ölçmek sağlıklı olur mu?
  • 9x4.80:43 kuruş sehir icinde benzinde harcadigi o aracin sehir disida 5.6x4.8:25:kurus benzinde yakar sen hesabi yap artik

• merhaba arkadaşlar 99 rte clio aldım geçen ay teybin üstünde ki saat çalışmıyor hiç ışık filen yok orjinal teybi olmadığı için mi netten baktım bazılarında tuş var ama benimkinde sadece ekran var çözümü var mı?

CLIO II SAHİPLERİ
  • 1.4 Ler benzinde şehir içi ne yakıyor acaba arkadaşlar kaç kuruş yani

• 
Sayfa: önceki 731732733734735
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.