Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (731. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizde şuan 65bg modeli var. Yeni oldugu için çekişi yakıtı hakında pek bir şey söyleyemeyecegim daha 150 km yaptım araç ile. Ama çekiş gayet güzel. Bir sıkıntı yaşamadım, rampalarda felan. Dedigim gibi daha yolun başındayım. 80bg göre tabi fark olur. Bunu iki aracıda kullanmış birinin cevaplaması lazım.
  • 1.4 hdi bipper 70 bg
    1.3 multijet bipper 75 bg
    1.3 ün torkuda yüksek olunca jet gibi geliyor. Ama aslında ivmelenmeden dolayı öyle bir his uyandırıyor. Tüketim ise iş güç koşturmaca halinde 5 litre ancak yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumrali -- 16 Haziran 2015; 22:24:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

65bg dizel hakkinda bilgisi olan var mi cekisi nasil falan bunlarda intercooling yokmus o yuzden gucte dusuk ama tuketim 80bg'e gore nasil

vayy sendomi sattın ha aracı yazık etmişsin helede böle bi zamanda alma bence başka bişey baya zaman bekle ben hala memnunum araçtan cliodan satmayacam bunu eşime bırakmayı düşünüyorum ben başka alacam ilerde kendime
  • Valla 1.2 motoru cekememeye baslafim artik tork yok aracta uzun yolda gazladin mi kafa .... Lpg ile isim olmaz o yuDen diEl alacagim sen bakma Sahibindende millet 20den acmis kapagi ama satamiyor ki bu araba o parayi yapmaz verende ahmaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Bizde şuan 65bg modeli var. Yeni oldugu için çekişi yakıtı hakında pek bir şey söyleyemeyecegim daha 150 km yaptım araç ile. Ama çekiş gayet güzel. Bir sıkıntı yaşamadım, rampalarda felan. Dedigim gibi daha yolun başındayım. 80bg göre tabi fark olur. Bunu iki aracıda kullanmış birinin cevaplaması lazım.

dostum sen arabayı alalı ne kadar oldu,araba kaç kilometrede,değişen falanvarmı ve kaç paraya aldın??millet uçmuş fiyatlar anasının gözü
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam fiyatlar aracın degerinden en az 2 bin tl yüksek. Biz 18,500 e aldık. Rotbalans ayarı felan yapıldı, balatalar degişdi, lastikler degişdi ufak tefek şeylerle 19 20 yi buldu. Araçda sol tarafda arka çamurcalık ve arka kapı boyalı birde sag ön kapını altında boya var 2,5 parça da boya var yani. Motor %68. Aracı alalı 1 2 ay oldu daha yeni. Km 189 bin. Degişen yok. Sürücüde hava yastıgı var. Ekspertiz'de abs yok diye işaretlenmiş fakat bi kaç kaza atlattım hızım düşükdü çok hızlı degildi ama yinede fren çok iyiydi. Lastiklerden olsa gerek galiba. Ekspertize göre böyle. Km'si emsallerine göre yüksek oldugundan fiyatı biraz daha uygun sanırım. Ama araba temiz. Bir daha ki sefere banyosunu yaptırınca, resmini çeker atarım.

Edit:Bu araçdan da çok var. Satılıkda öyle yolda olanda öyle satılıklara bakıyrouz. Aracın yüzüne bakılıcagı yok fiyatı 21 22 binler de seyir ediyor. Ben araba bakıyroum araba artık yıpranmış ölmüş bagajın için aracın içi dışı satıcı araç temiz diyor fiyatıda 20 bin üstüydü. Bunun gibi dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 17 Haziran 2015; 13:46:26 >

• quote:

Aynen hocam fiyatlar aracın degerinden en az 2 bin tl yüksek. Biz 18,500 e aldık. Rotbalans ayarı felan yapıldı, balatalar degişdi, lastikler degişdi ufak tefek şeylerle 19 20 yi buldu. Araçda sol tarafda arka çamurcalık ve arka kapı boyalı birde sag ön kapını altında boya var 2,5 parça da boya var yani. Motor %68. Aracı alalı 1 2 ay oldu daha yeni. Km 189 bin. Degişen yok. Sürücüde hava yastıgı var. Ekspertiz'de abs yok diye işaretlenmiş fakat bi kaç kaza atlattım hızım düşükdü çok hızlı degildi ama yinede fren çok iyiydi. Lastiklerden olsa gerek galiba. Ekspertize göre böyle. Km'si emsallerine göre yüksek oldugundan fiyatı biraz daha uygun sanırım. Ama araba temiz. Bir daha ki sefere banyosunu yaptırınca, resmini çeker atarım.

Edit:Bu araçdan da çok var. Satılıkda öyle yolda olanda öyle satılıklara bakıyrouz. Aracın yüzüne bakılıcagı yok fiyatı 21 22 binler de seyir ediyor. Ben araba bakıyroum araba artık yıpranmış ölmüş bagajın için aracın içi dışı satıcı araç temiz diyor fiyatıda 20 bin üstüydü. Bunun gibi dolu.

bende bir araç buldum değişen yok boya 3 parçada 210000km araba resimlerde baya diri duruyor ama gidip bakmak lazım onada üşeniyorum gidiyorsun araç leş çıkıyor sonra merak ettiğim senin motor %68 ya nasıl gidişi falan oran biraz düşük geldi bana

Motor 60 hp güç verdi tekerlekler de 10 hp düşükdü. Gaza bastın mı gidiyor. İlk arabam oldugu için pek bir tecrübem yok. Yani 65 beygir böyleyse 75 i 80 i hiç düşünmüyorum.
  • quote:

Motor 60 hp güç verdi tekerlekler de 10 hp düşükdü. Gaza bastın mı gidiyor. İlk arabam oldugu için pek bir tecrübem yok. Yani 65 beygir böyleyse 75 i 80 i hiç düşünmüyorum.

anladım dostum yani torkun gücü baya etkili bu durumda
    Aynen. Yüksek hız için beygir bir o kadar da tork önemli. Ama çekiş performans için tork daha önemli. Km ye bakmayın zaten araç düzgün kullanılmışsa bir o kadar daha gider. Önemli olan motorun diriligi. Siz bendne daha iyi biliyorsunuz.
  • quote:

Aynen. Yüksek hız için beygir bir o kadar da tork önemli. Ama çekiş performans için tork daha önemli. Km ye bakmayın zaten araç düzgün kullanılmışsa bir o kadar daha gider. Önemli olan motorun diriligi. Siz bendne daha iyi biliyorsunuz.

km satarken önemli milletce cinsiz ya,almanyada enişteye gösterdim aracı iyi duruyor dedi km için ise dizelde bu km'nin bir önemi yok dedi çünkü orada araçlar hep bakımlı,bizde ise kullanmayı bilmeyen mallar yüzünden leş araç dolu
    Aynen hocam. O turbonun yaglanmasını beklemeden kapatanlar, motoru çalıştırınca direk yüksek devirde kullananlar yüzünden piyasda 2. el dizel araç yok dogru düzgün. Hepsi biitk. Helede şirket araçları.
  • Kusura bakmayin burayada soruyorum tanidikta clio 3 dynamic var 85000 de fiyat en fazla Ne verilir kazasiz boyasiz

benim arabaya 20 bin veren var versem mi bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

benim arabaya 20 bin veren var versem mi bilemedim

atma recep din kardeşiyiz senin arabaya 20000tl veren varsa üstünede beni alsın

• quote:

65bg dizel hakkinda bilgisi olan var mi cekisi nasil falan bunlarda intercooling yokmus o yuzden gucte dusuk ama tuketim 80bg'e gore nasil

hocam bende şuan 85hp lik var. daha önce de 2005 kangoo vardı. kangoo 65hp idi. kangooyla ikisini kıyaslayınca clio daha atak. ikisi arasında yaklaşık bi 100kg ağırlık farkıda var tabi. clionun uzun yol tüketimi 4.6lt, s.içi tüketimi 5.1 lt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceylanktu

quote:

hocam bende şuan 85hp lik var. daha önce de 2005 kangoo vardı. kangoo 65hp idi. kangooyla ikisini kıyaslayınca clio daha atak. ikisi arasında yaklaşık bi 100kg ağırlık farkıda var tabi. clionun uzun yol tüketimi 4.6lt, s.içi tüketimi 5.1 lt.

82 bg'lik olan cok seri benim ustada var acayip ivmeleniyor araç,tuketimde guzelmis aracin

• arkadaşlar iyi geceler clio 2 almaya karar verdim 20 bin tl bütçem var size sormak istediğim 2 araç buldum biri 1.4 rxt 2001 model araç da çelik jant sis farı vs donanımlı 19 bin istiyo tüplü birde 2005 1.2 autantique ler var 20 bin civarı onlardanda alabilirim siz hangisini tavsiye edersiniz kalablık aile değiliz fazla km de yapmıyorum aylık 500 600 km yapacağım 2 yıl araç değiştirmeyide düşünmüyorum .
  • Tabi ki 1.2 authentic almalisin dostum bu arac faz2 kasadir cok daha ustundur

• Selam. Pedal commander gaz pedalı ile beyin arasındaki sokete monte ediliyor. Sonra cihaz bilgisayara bağlanıp ayarlar yapılıyor.
    Son hız ya da yakıt tüketimi aynı kaldı ama gaza azcık basınca araba firlıyor. Modül üstünde düğmeler var. Yarış spor ve şehir içi modu ve bunların da + ve - butonları var ayar için.
    900 tl fiyatı.

• 
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.