Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (732. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla o zaman hazırlan senide yanında verecem benim arabaya 21 bine talip çıktı para tiko hazır ama ben satmak istemiyorum piyasa cok kötü bakalım..
  • oğlum böyle enayi varda niye söylemiyorsun benim arabayı hemen 20000'e verirdim 18300 verdim aracı hakkı bu çünkü
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    valla bende anlamadım adam illa istiyor arabayı
  • bir abimizde onuda üstüne veriyorum de
    alacak arkadaş baktı bugün kesin 21 bin veriyor ne yapsam sence ya bi dahaki aya da düğün var ama punto bakıyorum temiz bulabilsem keşke
  • Renault Çok güzel üretemiyorlar Mini Tasarımlar Yapıyor Değiştirip Yapıyorlar Karsan'a Üretim Aittir Karsan Minibüs Çakma gibi üretiyorlar akıllca birşey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

alacak arkadaş baktı bugün kesin 21 bin veriyor ne yapsam sence ya bi dahaki aya da düğün var ama punto bakıyorum temiz bulabilsem keşke

valla o paray hiç düşünme ver hemen
    aynen 10 gün içinde başka araç bulup allahın izniyle bunu veriyorum hayırlısı bakalım
  • hadi hayırlısı inşallah
  • S.A. forumdaşlar

Bende 1999 Model 100BİN KM 1.6 8v RTE var.Malum havalar sıcak klima taktırmak istiyorum
    Bu işi İstanbulda en uygun yerde nerede yaptırabilirim.Maslak oto sanayide bir yerden fiyat sordum
    2,600TL+KDV dedi bana fiyat çok pahalı geldi açıksası ne dersiniz?Çıkmacılardan gerekli parçaları alsam
    montajını mı yaptırsam.Birde üstatlar tecrübelerini yazabilirler mi? Randıman alma, dayanıklılık, performans gibi....

NOT: sat üst model al demeyin aracımı seviyorum ilk sahibiyim :)
  • Araç yaklaşık 17 yıldır sizdeymiş.
    Yani düzen tutarmı hiç bir fikrim yok.
    Tecrübeli arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşacaktır umarım. Hayırlı akşamlar. Hayırlı ramazanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiyahÇoraplı kullanıcısına yanıt
    As.
    dayım Kıbrıs'ta Toyota corollaya taktırdı klima yetkili serviste.
    Kıbrıs gibi yerde donuyoruz yazın klimada. Performans müthiş. Ama çıkma parçalarla nasıl bir performans olur iyi araştırmak lazım. V kayışı sa değiştirilecek sanırım klima kompresoru eklenince.

• Arkadaşlar

Clio II ,le başladığımız serüvende megane terfi ediyoruz,bu süreçte cliomuzu satıyoruz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-beyaz-otomatik-sunrooflu-orjinal-hatasiz-217439873/detay/

Forumdaki arkadaşların indirimi ve pazarlığı farklı olacaktır.
  • Tekrar S.A. Forumdaşlar

2,400TL -fatura matura yok- bir usta ile anlaştım gibi

RXT modelindeki parçaları kullanacak.1,5 gün montajı sürer dedi
    zaten bende internette 3-4 ana parçasını toplamdım fiyat olarak 1,500TL 'ye geliyor.
    Cumartesi aracı götüreceğim sonuçları burada paylaşırım.
    @leki ünüversiteyi Doğu Akdeniz de okudum bilirim kıbrısın sıcağını
  • Tekrar clio 1.2 authentic alarak aranizdan ayrilmadimbalikesirden bursaya gittim somaya gittim 300 tl masraf oldu arabalar hep camur rezil millet serrfsiz adi olmus adam masrafsiz diyor 5000 tl harcasam yine adam olmaz araba harcadigin paraya mi yoksa zamanami yanarsin,bursada bir arac vardi km dusuk 126000km degisen yok hasar kaydi yok sadece siddetli ruzgar olduginda burada aracin sag tarafina profiller dusmus adam fotograflari gonderdi ne tavanda cokme var be direklerde oynama sadece biraz belli yerlerden ezilmis adama telefonda dedim bak sadece senin arac icin geliyorum oda durust bunlari biliyorsun degilmi abi bosuna gelmis olmani istemem dedi tamam dedim biliyorum baktirdim motor tas gibi kaporta dedigi gibi koltularsa sigara izi vardi aldim 17500tl'ye,piyasaya bakiyorum millet kafayi cizmis bu aracin tavan isi olmasa 22000tl cekerler aracimi sattigima bin pisman olmustum allah yuzume bakti bu araci aldim,sakin ola arkadaslar araciniz temizse vermeyin ne oldugunu biliyorsuniz aracta satip rezil olana kadar satmayin sefasini surun

• Tekrar hhayırlı olsunkardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumrali

Tekrar hhayırlı olsunkardeşim.

Sagol cumrali hocambiraz öne arabanın torpido gözünme baktım orjinal kitapçıkları dahi duruyor 2010 yılının servis formu var araba en az 6-7 yıl servise gitmiş buda iyi bir gösterge,birkaç ufak yapılacak iş var sonra cillop gibi olacak inşallah ama para yok :)onun için yavaş yavaş yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 27 Haziran 2015; 12:41:36 >
    Gönlüne sindi aklına yattıysa gerisi önemli değil.
    Bende protonu kendim forumdan yararlanarak tabii srs airbag sargısını söktüm. Hava yastığı ve yan kapağı bağajda. Makarasını sökeyim dedim ama 4lü flex kablo bulamadım henüz. Konya'ya gitsem bulurumda ilçede yok. 10 pin şerit kabloya kadar yolu var.
    Acelesi yok ama korna çalmıyor. Ya yeni bir düğme monte edeceğim traktör korna düğmesine benzeyecek yada el freninin oraya koyduracağım. Acelesi yok mu var. Kafama takmayınca acelesi yok diyorum.
    Hayırlı iftarlar diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumrali

Gönlüne sindi aklına yattıysa gerisi önemli değil.
    Bende protonu kendim forumdan yararlanarak tabii srs airbag sargısını söktüm. Hava yastığı ve yan kapağı bağajda. Makarasını sökeyim dedim ama 4lü flex kablo bulamadım henüz. Konya'ya gitsem bulurumda ilçede yok. 10 pin şerit kabloya kadar yolu var.
    Acelesi yok ama korna çalmıyor. Ya yeni bir düğme monte edeceğim traktör korna düğmesine benzeyecek yada el freninin oraya koyduracağım. Acelesi yok mu var. Kafama takmayınca acelesi yok diyorum.
    Hayırlı iftarlar diliyorum.

Alem adamsin cumrali kafaya takmama durumu gayet iyi ama

• S.a arkadaşlar Clio 2000model 1.6 16valf dynamique almayi düşünüyorum spor 2 kapılı birde yazılım atmanın zararı varmi

• 
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.