Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (707. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.618.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araç almayı düşünüyorum 18500 tl bütçem var sormak istediğim 2001 Clio hb rxt mi yoksa 2004. 2005 1.2 hb mi tavsiye edersiniz.

Ben 1.2 ninde cekilslerinin iyi OLDUĞUNU duydum

Birde 2004 2005 ler yerli üretimi yoksa fransız ki acaba

Şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @kzynp_cnk -- 23 Kasım 2014; 16:33:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rxt'ler faz1 kasadır 1.2 ise faz 2 kasadır,süspansiyon iç donanım kullanım rahatlığı olarak 1.2 daha iyidir,rxt'lerin tek artısı motorun güçlü olması ama genelde şehir içi kullancaksan 1.2 almalısın,1.2 araçta güç istiyorsan deviri 3000'lerde tutacaksın uzun yoldada banamısın demz ben 170 koydum dah gideri vardı 1.2 authentic kasalarda fransızdır,yerli üretim clio 3'tür
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

rxt'ler faz1 kasadır 1.2 ise faz 2 kasadır,süspansiyon iç donanım kullanım rahatlığı olarak 1.2 daha iyidir,rxt'lerin tek artısı motorun güçlü olması ama genelde şehir içi kullancaksan 1.2 almalısın,1.2 araçta güç istiyorsan deviri 3000'lerde tutacaksın uzun yoldada banamısın demz ben 170 koydum dah gideri vardı 1.2 authentic kasalarda fransızdır,yerli üretim clio 3'tür

Çok teşekkür ederim

Birde sanırım 2004 ile.2005 Arasında dikkat ettiğim koltuk renkleri 2005 de sarı gibi 2004 lerde farklı

Sizce farklı seyler varmi yAni 2005 2006 almak daha mi iyi olur 2004 E göre

• bana 14 inç clio 2 jantı lazım nasıl bulabılırım yada elınde olan satmak ısteyen bana ulasabılırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkeolog_cnk

quote:

rxt'ler faz1 kasadır 1.2 ise faz 2 kasadır,süspansiyon iç donanım kullanım rahatlığı olarak 1.2 daha iyidir,rxt'lerin tek artısı motorun güçlü olması ama genelde şehir içi kullancaksan 1.2 almalısın,1.2 araçta güç istiyorsan deviri 3000'lerde tutacaksın uzun yoldada banamısın demz ben 170 koydum dah gideri vardı 1.2 authentic kasalarda fransızdır,yerli üretim clio 3'tür

Çok teşekkür ederim

Birde sanırım 2004 ile.2005 Arasında dikkat ettiğim koltuk renkleri 2005 de sarı gibi 2004 lerde farklı

Valla distum ilk defa biyle bir soru ile kaesilastim ne diyecegimi bilemedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arkeolog_cnk

quote:

Çok teşekkür ederim

Valla distum ilk defa biyle bir soru ile kaesilastim ne diyecegimi bilemedim

Eyvallah dikkatimi çekti

Aslında merak ettiğim 2004 ile 2005 yasa 2006 arasında çok fark varmıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahyavuz

bana 14 inç clio 2 jantı lazım nasıl bulabılırım yada elınde olan satmak ısteyen bana ulasabılırmı

elimde mevcut benim aracın orjinal jantları
  • Arkadaşlar slm.

Kiş lastiği alacagim, su an aracin üzerindekiler 175/65/14.

185/60/14 takmak istiyorum. Oluyor mu bizim araçlara?

aracim 2000 clio 1.6 rte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_fb -- 24 Kasım 2014; 14:22:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    olur dostum ben taktım geçen ay orjinali 175.65.14 ben 185.65.14 taktım hiç bir sıkıntı yok yakıtada etkilemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

olur dostum ben taktım geçen ay orjinali 175.65.14 ben 185.65.14 taktım hiç bir sıkıntı yok yakıtada etkilemedi

Eyvallah kardeş tesekkur ettim.
  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    rica ederim dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

Aracımın marşı bazen basıyor bazen basmıyor, ne yapmam gerekiyor sırasıyla ? Aküm yeni

Araç 1.6 rte otomatik vites , araçta konvektör (aracın hangi viteste gittiğini algılayan parça)adlı parça bozukmuş, normalde hiç bozulmayan bir parçaymış, servise aynı arızayla bir araç 3 sene evvel başvurmuş bizi buldu, 350 tl civarı masrafı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiiin -- 25 Kasım 2014; 1:17:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakiiin S kullanıcısına yanıt
    Benim 7 yıl kadar önce yaptığım kazada bozulan parça galiba bu. Üçüncü vitesle falan kalkıyordu, yokuşta vites düşmüyordu vs
    o zaman 190 lira vermiştim. 2 hafta beklemistim parça gelsin diye.
    ilk çalışmada neden sorun oldu ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leki -- 25 Kasım 2014; 1:34:49 >
  • Merhaba forum üyeleri,
    Aracım 2001 clio kalkıslar da ve 2.vitesde sarsıntı var dediler sag sol aksları komple degıstırdım yapmıslen 4 lastık degıstırdım ama sarsıntı hafıf de olsa halen var tekrar baktırdıgım da aksların hatalı oldugunu ogrendim ve garanti kapsamın dtekrardan degıstırdım ama sorun halen devam etmekde bu konuda yardımlarınızı beklıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahyavuz

bana 14 inç clio 2 jantı lazım nasıl bulabılırım yada elınde olan satmak ısteyen bana ulasabılırmı

elimde orjinal jantlar duruyor hala ihtiyaç varsa yardımcı olurum.
  • Smach34 S kullanıcısına yanıt
    Şanzıman ve motor takozlarina baktırdınız mı?

• Takoz derken motor kulaklarımı?

• Painkiller1907 kullanıcısına yanıt
    gercekten ıyı olur da sana ulasabılecegım bı numara yada facebook adresını verebılırmısın
  • leki L kullanıcısına yanıt
    Takozlar derken yanı bhnlar olabılcegınını soylemek istedin. İlk defa duydum bmyle bişiyide ondan soruyırum:?

• Hocam Telefonu PM ile Gönderdim.
  • 
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.