Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.618.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2012 aralık ayından beri cliom yok ama konu takibine devam ediyorum.
  • Cumrali sana soyle 1.2 tce clio 4 nasil yakisirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

kronik "boğaz kelebeği" gibi görünüyor.....

Boğaz kelebeği olabileceğini usta da düşündü ve arabanın boğaz kelebeğini söktü. Hakikaten baya pislik birikmişti onu güzelce temizledi. Parçaları topladıktan sonra araba daha rahat çalışmaya başladı fakat biraz dolaştıktan sonra motor ısındıkça sorunlar tekrarladı. aracın gazı bırakınca 5000 devir altına düşüp böle ucu ucu stop etmeden yakalayıp biraz yükseltiyormuş gibi çalışmaya başladı. Stop edip tekrar çalışıtırınca gaza basmazsan anında stop ediyor. Şu anda rolanti sensöründe olabileceği düşünülüyor sorunun .

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

Kocaballi'nin dedigi gibi bogaz kelebegine baktir,sanki arac sensorlerinde sorun var yanlis algiliyorda fazla benzin veriyor gibi,bu arada hocam o arac benzinle nasil gdiyorbenzini suluk emiyor yav daha once kullandim lpg olmadan kullanmak masrafli ama motor iyiyse roket gibi

Sana bu konuda katılamayacağım. Bu renaultun düşük segment arabalarında hatta benim ki gibi yaşlı arabalarda tüp takıldığında tabir yerindeyse sanayinin müdavimi olacağımdan hiçte hesaplı olmayacak. Kendim yaşadığım tüp tecrübeleri sonrası ciddi anlamda soğudum bu lpg'den. Elbette şans faktörü de var bu işlerde biz belki işini bilmeyenlere denk geldik hep ama ben kendimi bu konularda hep şanssız görmüşümdür :). O sebeple ben şu an ki benzinli halimden memnunum. Allah için öyle aman aman sebeplerle sanayiye gitmek zorunda kalmadım 3 senedir . 3 sene de bir şu anki sorunlarımı yaşıyorum 1 haftadır araba sanayide ve sorun çözülemiyor . Hayırlısı bakalım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: cekirgeozan

quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

kronik "boğaz kelebeği" gibi görünüyor.....

Boğaz kelebeği olabileceğini usta da düşündü ve arabanın boğaz kelebeğini söktü. Hakikaten baya pislik birikmişti onu güzelce temizledi. Parçaları topladıktan sonra araba daha rahat çalışmaya başladı fakat biraz dolaştıktan sonra motor ısındıkça sorunlar tekrarladı. aracın gazı bırakınca 5000 devir altına düşüp böle ucu ucu stop etmeden yakalayıp biraz yükseltiyormuş gibi çalışmaya başladı. Stop edip tekrar çalışıtırınca gaza basmazsan anında stop ediyor. Şu anda rolanti sensöründe olabileceği düşünülüyor sorunun .

Rolanti motorunu orjinali ile değiştir sorunun çözülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: cekirgeozan

quote:

Kocaballi'nin dedigi gibi bogaz kelebegine baktir,sanki arac sensorlerinde sorun var yanlis algiliyorda fazla benzin veriyor gibi,bu arada hocam o arac benzinle nasil gdiyorbenzini suluk emiyor yav daha once kullandim lpg olmadan kullanmak masrafli ama motor iyiyse roket gibi

Sana bu konuda katılamayacağım. Bu renaultun düşük segment arabalarında hatta benim ki gibi yaşlı arabalarda tüp takıldığında tabir yerindeyse sanayinin müdavimi olacağımdan hiçte hesaplı olmayacak. Kendim yaşadığım tüp tecrübeleri sonrası ciddi anlamda soğudum bu lpg'den. Elbette şans faktörü de var bu işlerde biz belki işini bilmeyenlere denk geldik hep ama ben kendimi bu konularda hep şanssız görmüşümdür :). O sebeple ben şu an ki benzinli halimden memnunum. Allah için öyle aman aman sebeplerle sanayiye gitmek zorunda kalmadım 3 senedir . 3 sene de bir şu anki sorunlarımı yaşıyorum 1 haftadır araba sanayide ve sorun çözülemiyor . Hayırlısı bakalım ...

valladostum ben taktırdım 1 ay sonra söktrdüm takan adam kasaptı,çok iyi bir ustaya denk gelmen gerek işini çok detaylı bilmelki hangi arabaya nasıl uygulandığını bilmeli yoksa ananı ağlatır bunlar ama araç benzinde çok yakıyor buda bir gerçek

• LPG yi söktürmek için de proje gerekiyormuş diye duydum. Benim lpg yok ama merak ettim, var mı bilginiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: leki

LPG yi söktürmek için de proje gerekiyormuş diye duydum. Benim lpg yok ama merak ettim, var mı bilginiz?

Leki hocam ben ruhsata isletmedigim icin sorun olmadi ama isletseydim baya bir sorun cikacakti basima eminim sokerkende hem para hem zaman kaybi oluyor benim bildigim

• Aslında var ya her otomobil markası bir kısım aracını lpgli çıkarsa dizelden daha çok satar sanırım. Ben bile düşünebilirim fabrika çıkışı lpgyi. Çok az modelde var bildiğim kadarıyla bu.
    Bir de düşünüyorum, illaki bir çıkar çatışması vardır ki çok yoğun bir şekilde yapmıyorlar bunu.
    Kasapların elinde arabalardan soğuyor birçok insan ekonomi yapacak derken.

• quote:

Aslında var ya her otomobil markası bir kısım aracını lpgli çıkarsa dizelden daha çok satar sanırım. Ben bile düşünebilirim fabrika çıkışı lpgyi. Çok az modelde var bildiğim kadarıyla bu.
    Bir de düşünüyorum, illaki bir çıkar çatışması vardır ki çok yoğun bir şekilde yapmıyorlar bunu.

çıkarmaz ki hocam,bayiden aldığında lpg'li olduğunda her türlü sorumlulukl onlra ait,adam lpg ile 2 yılda 150000 km yapsa ticari olarak kullansa motor elinde kalır sonra götütür kafalarına geçirir motor bitik der,garanti varya sonuçta yav bu motorlar lpg için üretimiyor benzin için üretiliyor lpg ile çalışan motor imal eden bir üretici gördünüz mü tabi ki hayır peki neden bu kadar araç varken üretmiyorlar,biz türkiyede ki bu bizi enayi yerine koyma düşüncesinden kurtulmadıkça lpg kullancağız,ya yarın öbür gün bunlar lpg'yi 3.5 tl yaparlarsa

• quote:

quote:

Aslında var ya her otomobil markası bir kısım aracını lpgli çıkarsa dizelden daha çok satar sanırım. Ben bile düşünebilirim fabrika çıkışı lpgyi. Çok az modelde var bildiğim kadarıyla bu.

çıkarmaz ki hocam,bayiden aldığında lpg'li olduğunda her türlü sorumlulukl onlra ait,adam lpg ile 2 yılda 150000 km yapsa ticari olarak kullansa motor elinde kalır sonra götütür kafalarına geçirir motor bitik der,garanti varya sonuçta yav bu motorlar lpg için üretimiyor benzin için üretiliyor lpg ile çalışan motor imal eden bir üretici gördünüz mü tabi ki hayır peki neden bu kadar araç varken üretmiyorlar,biz türkiyede ki bu bizi enayi yerine koyma düşüncesinden kurtulmadıkça lpg kullancağız,ya yarın öbür gün bunlar lpg'yi 3.5 tl yaparlarsa

Lpg düşünüyorsun gibi hocam,seni de aramızda görecek miyiz yoksa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

quote:

quote:

İyi bir usta taktirabilirim ancak,ben izmirde ki faruk ustayi dusunuyorum bakalim muayeneye 3 ay falan var daha

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi bir usta taktirabilirim ancak,ben izmirde ki faruk ustayi dusunuyorum bakalim muayeneye 3 ay falan var daha

Usta konusunu çok iyi araştır, herşey ustada bitiyor. Hayırlısı diyelim. Gerçekten çok rahat edersin düşünmeden binersin arabaya, benzinle malesef çok yakıyor araç. İnş memnun kalırsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Usta konusunu çok iyi araştır, herşey ustada bitiyor. Hayırlısı diyelim. Gerçekten çok rahat edersin düşünmeden binersin arabaya, benzinle malesef çok yakıyor araç. İnş memnun kalırsın.

Sagolasin kardesim

• Arkadaşlar herkese iyi akşamlar...Aslında Golf 7 kullanıcısıyım ama babamın 2001 model otomatik 1.4 cliosu var.Lpg takılmamış...Diyorum ki artık aracı yenile sana sıfır bir polo alalım..Aklına yatar gibi oldu,hazır hal böyle iken caydırmadan harekete geçmem lazım..Aracımızın 2. sahibiyiz 55.000 de iken bir bayandan almıştık 8 senede sadece 14.000km yaptık..69.200 lerde şu an.Tüm bakımları yetkili bayiide yapılmış.
    Bende Qashqai vardı,satıp Golf aldım..Arada arabasız olduğumda babamın clio yu kullanma şansım oldu..Qashqai'den sonra bana çok seri bir araba olarak geldi..Kullanması çok keyifli ve hızlanması mükemmel..
    Satış için ufak bir araştırma yapayım dedim ve gerçekten çok şaşırdım

vs vs

Bizim aracın nerdeyse 2 katı km yapmış clio'lara istenen fiyatlar dudak uçuklatacak cinsten...Üstelik bizim arabada nokta boya yok(ufak tefek çizik ve sıyrıklar var tabii)

Şimdi ben bu ve buna benzer bir sürü ilanı baz alırsam bizim araca minimum 20.000tl istesem çok mu uçmuş olurum yoksa ortada balon bir piyasa mı var? Clio sahibi arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim..Teşekkür ediyorum..

• orda fiyatlar hep uçuk dostum,benim usta 2003 model otomatik privilige 1.4 motor clio 2 aracı 18500 tl'ye verdi arac 55000km civarıydı,ha alıcı çıkmazmı çıkar o parayada satabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar...Aslında Golf 7 kullanıcısıyım ama babamın 2001 model otomatik 1.4 cliosu var.Lpg takılmamış...Diyorum ki artık aracı yenile sana sıfır bir polo alalım..Aklına yatar gibi oldu,hazır hal böyle iken caydırmadan harekete geçmem lazım..Aracımızın 2. sahibiyiz 55.000 de iken bir bayandan almıştık 8 senede sadece 14.000km yaptık..69.200 lerde şu an.Tüm bakımları yetkili bayiide yapılmış.
    Bende Qashqai vardı,satıp Golf aldım..Arada arabasız olduğumda babamın clio yu kullanma şansım oldu..Qashqai'den sonra bana çok seri bir araba olarak geldi..Kullanması çok keyifli ve hızlanması mükemmel..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2001-model-1.4-rta-clio-huseyin-otomotiv-185215483/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2001-model-klimali-full-kazasiz-hatasiz-85-bin-km-de-orjinal-188422314/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bakmadan-gecme-2001-model-otomatik-188557618/detay

vs vs

Bizim aracın nerdeyse 2 katı km yapmış clio'lara istenen fiyatlar dudak uçuklatacak cinsten...Üstelik bizim arabada nokta boya yok(ufak tefek çizik ve sıyrıklar var tabii)

Şimdi ben bu ve buna benzer bir sürü ilanı baz alırsam bizim araca minimum 20.000tl istesem çok mu uçmuş olurum yoksa ortada balon bir piyasa mı var? Clio sahibi arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim..Teşekkür ediyorum..

Şuanda piyasa yüksek ve temiz araba yok ve senin araç dediğin gibiyse talibi çok olur 20 bine veya 19-19.500 belkide 21 e kadar satabilirsin. Temiz araba satılır. Dediğin gibi yüksek kmli araçlara bile 18 yazmışlar.. Piyasayı görmüşsün ona göre satışa koy 1 haftaya kalmaz gider satılır aracın.. Bu arada rta ilanlarına bakma onlar boş donanım senin aracın 1.4 rxt en tutulan model full model, 1.4 rxt ilanlarına bak orayla karşılaştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 21 Kasım 2014; 0:26:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar...Aslında Golf 7 kullanıcısıyım ama babamın 2001 model otomatik 1.4 cliosu var.Lpg takılmamış...Diyorum ki artık aracı yenile sana sıfır bir polo alalım..Aklına yatar gibi oldu,hazır hal böyle iken caydırmadan harekete geçmem lazım..Aracımızın 2. sahibiyiz 55.000 de iken bir bayandan almıştık 8 senede sadece 14.000km yaptık..69.200 lerde şu an.Tüm bakımları yetkili bayiide yapılmış.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2001-model-1.4-rta-clio-huseyin-otomotiv-185215483/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2001-model-klimali-full-kazasiz-hatasiz-85-bin-km-de-orjinal-188422314/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bakmadan-gecme-2001-model-otomatik-188557618/detay

vs vs

Hocam senin arac 1.4 rxt ise bence o kadar fiyat cok ordakiler zivanadan cikmis bence bu durumda benim aklim privilige'e takildi ondan yazdim oyle,

• Valla arkadaşlar ben de şaştım kaldım..Ne kadar temiz olursa olsun sonuçta 13 yıllık bir araba.Dün yaklaşık 1 saat bütün ilanları inceledim..100k kilometre nin altında araç bulamadım! Hepsi de 17-18k fiyat çekmişler..Boyalı olan var,manuel olan var vs vs..

Bu piyasaya göre bizim clio nun en az 20-21k etmesi lazım..Her neyse..Hele babam Polo'ya net karar versin ben de ona göre davranacağım.. Zaten araç %70 otoparkta duruyor..Konu komşu 2-3 ayda bir sürekli babama,satıyor musun? diye soruyormuş..Satılacaksa muhtemelen internete hiç koymadan satılır..Benim içim daha iyi,hiç satış işleri ile vs uğraşmam.
  • Sonuçta araban km düşük ve diğerlerine göre temiz. Adam 170-180 binde 18 e arabayı satıyorsa sen neden 20 ye satmayasan.. Clio piyasası yükseldi fiyatlar yüksek .. Eğer araban temiz ise ve ilanlarda zaten temiz araba yok senin arabanın talibi çok olur 20-21 yaz satılır çok falan diye kafanı bulandırma alan çıkacaktır..

• 
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.