Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (651. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boyutları karşılaştırdın mı? Cd çalar daha büyük gibi geliyor bana.
    Arkadaki soketler aynı olması lazım, neden çalışmıyormuş ki kumanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leki

Boyutları karşılaştırdın mı? Cd çalar daha büyük gibi geliyor bana.
    Arkadaki soketler aynı olması lazım, neden çalışmıyormuş ki kumanda

Leki hocam boyutlar ayni.soketler farkli sanirim.biri tek girisli digeri cift giris olarak geciyor ozelliklerde.asil problem ne oldugunu bilmedigim tuner list update list mevzusundan kaynakli...sorun sadce direksiyon kumandasi ise yine degistirmeyi dusunuyorum acikcasi...

• TORK marka janlar hakkında bilgisi olan var mı? kalitesi nasıldır?
  • bir de yanlış bilmiyosam bizim araçların bijon aralığı 4*100. bijon aralığı 4*108 olan jantı takabilir miyiz?
  • bugün bende jantlar ve lastikler hakkında konu açıcaktım uzun zamndır inceliyorum jant konusunu ve tavsiyem 700 tl bi jant için lenso olucaktır hafif modelleri var bu markanın tork ortalama ağır bi jant tork dj carre aynı sınıfa dahil jantlar bildiğim kadarıyla 4*108 olmuyor clio ya
  • çelik jant mı yoksa sac jantları beyaza boyatma konusunda düşünmeye başladım. sac jantlara ofset yapınca bence hoş duruyor.

linkteki clio süper duruyo bence.

• şuan bende de kışlık lastikler var saç jantla beraber yaza 4 tane lastik almam lazım ve 15inç jant düşünüyorum lastik ebatı olarakta hep aklımda 185 55 r15 vardı fakat bi süredir 195 50 r15 düşünmeye başladım sizce nasıl olur bu ebat lastik

orjinal 175*65 r14 185*55 r15 yapınca %0.4

195*50 r15 te ise %1.2 etkiliyor yani 2 lastikte sınırlar içinde tek kaygım yay olmadan 195*50 ölçüsünde araç çok yükselirmiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashuva -- 24 Aralık 2013; 16:12:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

quote:

Orijinalden alıntı: yabanciii

quote:

Orijinalden alıntı: noook

arkadaslar bende 1999 rte hb clio var. teyp ustunde aldim sony marka(sozde). bunu direksiyondan kontrol etmek mumkun degil galiba orjinal cd calar teyp bizim arabaya gore ne kdardir bilgisi olan varmi

ben kenwood kdc 3054 urm aldm 180 di sanrim direksiyon kumanda uyumlu anca bi parca takilinca olmuyomus bn bi arkadasa taktirdim o kabloyu bulamadm icin pek de arastrmadm dogrusu

hocam bu kenwood aparatsız direkt takınca tüm fonksiyonlar çalışıyormu?

ben suan aparatsiz yani direksiyon kumanda iptal olarak calistriyorum ewet tum foksiyonlar calisiyor :)

• Arkadaşlar aracım satılıktır, ilgilenenlere duyurulur:
    2005 model authentique HB modeli, rengi yeşil adı da "ZEYTİN"dir :)
    1.5 DCI motor, 128.000 Km'de,
    4 airbag,
    Jameson JS-812 teypli + geri görüş kamerası + USB SD girişi + navigasyon + TV vs.
    Sisler ve farlar xenon'dur.
    Jantlarım da alaşımlıdır.
    İlgilenen arkadaşlar PM atabilirler. PM'le resimlerini de gönderebilirim. teşekkürler.

Edit: Kazası belası vuruğu kırığı borcu harcı (vb. negatif ikilemeleri :)) yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greep_inn -- 24 Aralık 2013; 21:09:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

şuan bende de kışlık lastikler var saç jantla beraber yaza 4 tane lastik almam lazım ve 15inç jant düşünüyorum lastik ebatı olarakta hep aklımda 185 55 r15 vardı fakat bi süredir 195 50 r15 düşünmeye başladım sizce nasıl olur bu ebat lastik

orjinal 175*65 r14 185*55 r15 yapınca %0.4

195*50 r15 te ise %1.2 etkiliyor yani 2 lastikte sınırlar içinde tek kaygım yay olmadan 195*50 ölçüsünde araç çok yükselirmiki

Lastikle çamurluk arası çok boş durabilir.araba leylek görüntüsünde olabilir beğenmezsen spor yay alırsın

• 2 dir benzin almak için durduğumda araç tekrar çalışmadı 4-5 gün arayla. Dün gene yaptı aynı arızayı. Kontağı çeviriyorum ışıklar tık diye bir ses geliyor ancak marş basmıyor. Aküsü iyi. ışıklar yanıyor. 5-10 dakika bekledikten sonra tamircime gittim. Bilgisayara bağladık. İlk hata immobilizerde çıktı. Kontak anahtarını tanımıyor. Araç kendini korumaya alıyor. 2. hata kaptormüdür nedir onda çıktı. Şimdilik hataları sildi ve araç çalışır durumda. Ancak pazartesi genel bir bakıma gireceğiz.
  • Herkese merabalr arkadaslar arastrmalar sonunda burayı bulmus bulunmaktaym dedemize 2002 model bir symbol almş bulunmaktayz gecenlerde arka koltuga bisey dokulmus ve iz yapms klıflarda yeni oldugu icin tekrar almak yerine yıkamayı düsünduk fakat bir türlü arka koltugu ckartamadık trnaklı oldugunu sanmaktayz ama yukarı dogru cekince gelmiyor nasl yapabilirz bir fikri deneyimi olan arkadaslar varsa yardm ederseniz seviniriz saygilar..

• quote:

Orijinalden alıntı: serci07

2 dir benzin almak için durduğumda araç tekrar çalışmadı 4-5 gün arayla. Dün gene yaptı aynı arızayı. Kontağı çeviriyorum ışıklar tık diye bir ses geliyor ancak marş basmıyor. Aküsü iyi. ışıklar yanıyor. 5-10 dakika bekledikten sonra tamircime gittim. Bilgisayara bağladık. İlk hata immobilizerde çıktı. Kontak anahtarını tanımıyor. Araç kendini korumaya alıyor. 2. hata kaptormüdür nedir onda çıktı. Şimdilik hataları sildi ve araç çalışır durumda. Ancak pazartesi genel bir bakıma gireceğiz.

Kaptördür büyük ihtimal. Çalışmama olayı bundan olur. İmmo olsa ekranda kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp söner çalıştırırken.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutlu61

Herkese merabalr arkadaslar arastrmalar sonunda burayı bulmus bulunmaktaym dedemize 2002 model bir symbol almş bulunmaktayz gecenlerde arka koltuga bisey dokulmus ve iz yapms klıflarda yeni oldugu icin tekrar almak yerine yıkamayı düsünduk fakat bir türlü arka koltugu ckartamadık trnaklı oldugunu sanmaktayz ama yukarı dogru cekince gelmiyor nasl yapabilirz bir fikri deneyimi olan arkadaslar varsa yardm ederseniz seviniriz saygilar..

Hackback benimkisi aynımı symbolle bilmiyorum ama. Oturulan yer kolay çıkıyor ama sırtı dayadığın yer arkada vidaları var sökmek gerekiyor bagaj tarafında kompresörlü vidalama ile zor söktüler ben temizletmiştim.

• Bizimkisi sedan bagajdan baktk vida flan yok sadece 3 tane kanca var dyelim asagya dogru gecirmisler koltugu ama yukarı dogru cekince bir turlu cıkaramadk

• arkadaşlar

aracımın hız kaptöründe arıza var, km kadranı arada bir duruyor ve km sayaçları da çalışmıyor. bir süre sonra sistem yeniden aktif hale geliyor.

izmir de hız kaptörünü uygun fiyata alabileceğim yer var mı bildiginiz..? sanayide bi tamirciye sordum 75-80 lira fiyat verdi. bu malzemenin bu kadar pahalı olmaması gerek diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlu61

Bizimkisi sedan bagajdan baktk vida flan yok sadece 3 tane kanca var dyelim asagya dogru gecirmisler koltugu ama yukarı dogru cekince bir turlu cıkaramadk

Sedanı bilmiyorum ama bizde koltuğun arkasında uzun bi plastik var önce o sökülüyor sonra vidalar var büyük kompresörle söktüler. Oturulan yer elle sökülüyor o basit.

• bizdede oturulan yere elini arkadan sok cek ön koltuklara dogru kalkyo sonra tek arka kalıyo baska yerlere baktm alttan baglı olabilr dediler yada az geri bastrıp yukarı cek dedider ikisine gunduz gözuyle bi bakıp denicez artk yardımın içinde cok sgl kardeşim sende bi fikir vermiş oldun
  • Arkadaşlar bizim Clio lar için önerebileceğiniz dokunsalar car car bağırcak bir alarm markası/usta öneriniz var mı İstanbul Anadolu yakası için, sitenin otoparkında birisi arabasını çarpışan oto gibi kullandığından 15 günde iki defa vurulmuş ve çizilmiş arabamız. İnsanlarda gelip özür dileme huyu olmadığından, biz alarm taktırmazsak araba durduğu yerde perte çıkacak
  • 2005 1.2 authentique benzinli ile Ankara adana arasında duble yolda 100 km ile otoyolda 110 km Hız ile 4.9 litre/100 km ortalama elde ettim.

• 
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.