Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.616.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MidNight35

Bu forumu seviyorum ya :)

Benzin alırken kontak açık mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar .
    pazar gecesi sahuru dışrada yaptım tam eve döndüm camları kapıyım dedim. Kötü bir süpriz oldu. Cam hiç kımıldamadı. Gecenin bir yarısı olduğu için aracı duvara sıfır yanaştırıp Allaha emanet bıraktım. İstabul kağıthanede oturuyorum. Evin ykaınında bir cam filmi oto teybi takan yere götürdüm anlamadı. Yolcu tarafınıda bozdu bunlar elektronikmiş dedi :) Aliabeyköyde oto sanayisi var oraya gittim. Çoğu dükkan kapalıydı. Oto elektrikçie götürdüm. Eleman düğmeyi çıkartı sigortaları filan söktü. Tabi tuttu öpücek :) Pazar günü yağlı müşteri :) 40 liramı aldı. Sözüm meclisten dışarı ama bu oto tamircileri neden bu kadar şerefsiz:S Araban bozulunca yolmaya çalışıyorlar. İnsanlar hasta olunca doktora gidiyor ve birşeyleri bozulunca tamirciine götürüyorlar. ama bu oto tamircileri kadar at hırsızı görmedim. bir tane helea yiyene denk gelmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sehzade86

merhaba arkadaşlar .
    pazar gecesi sahuru dışrada yaptım tam eve döndüm camları kapıyım dedim. Kötü bir süpriz oldu. Cam hiç kımıldamadı. Gecenin bir yarısı olduğu için aracı duvara sıfır yanaştırıp Allaha emanet bıraktım. İstabul kağıthanede oturuyorum. Evin ykaınında bir cam filmi oto teybi takan yere götürdüm anlamadı. Yolcu tarafınıda bozdu bunlar elektronikmiş dedi :) Aliabeyköyde oto sanayisi var oraya gittim. Çoğu dükkan kapalıydı. Oto elektrikçie götürdüm. Eleman düğmeyi çıkartı sigortaları filan söktü. Tabi tuttu öpücek :) Pazar günü yağlı müşteri :) 40 liramı aldı. Sözüm meclisten dışarı ama bu oto tamircileri neden bu kadar şerefsiz:S Araban bozulunca yolmaya çalışıyorlar. İnsanlar hasta olunca doktora gidiyor ve birşeyleri bozulunca tamirciine götürüyorlar. ama bu oto tamircileri kadar at hırsızı görmedim. bir tane helea yiyene denk gelmedim

Oto elektrikçi işini çözmesi lazım.. İnsanda iş ahlakı olacak olmayınca böyle oluyor..hak ettiğinden fazlasını alan nasıl olsa öteki dünyada hesabını verecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

quote:

Orijinalden alıntı: Sehzade86

merhaba arkadaşlar .

Oto elektrikçi işini çözmesi lazım.. İnsanda iş ahlakı olacak olmayınca böyle oluyor..hak ettiğinden fazlasını alan nasıl olsa öteki dünyada hesabını verecek.

Yaptıysa en fazla bir kaynak yapmıştır. 40 liralık birşey yapmadı ama dediğim gibi hakkından çok fazlasını aldı. Normalde olsa dolapderede 10 liraya hallettirirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1.4 RXT

Arkadaşlar bugün arabanın tavan döşemesini temizledim.Aşırı kirliydi.Benden önceki sahibi resmen soba bacasıymış :) sigara dumanından kararmıştı tavan.sıcak su +kosla halı şampuanı ile güzelce sildim.tertemiz oldu.Hızımı alamayıp koltuklarıda sildim :))) bayağı bir parladı koltuklar...Kan ter içinde kaldım tabi o ayrı mesele..ama değdi yani...Daha önce forumlarda araştırmıştım..sıcak suyla silindiğinde tavan sarkar vb şeyler deniyordu.ama öle bişey olmadı gayette temiz oldu...Böyle bir problemi olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla aynı işlemi yapabilirler...

aynı işlemi bahar başında bende yapmıstım fakat ben sabunlu bez ve su ıle yapmıstım koltuklar ve tavanı aynı sonucu almıstım banada demıslerdı tavan sarkar yapma dıye ama yapmıstım ısteyen herkez uygulayabılır..

• Fiyatı başta anlaştıysan oto tamirci arkadaş haklı bence sonuçta bilgi beceri ve zaman satıyor. Herkese saygılar.
  • Slm arkadaşlar.Şimdiye kadar motorun çeyrek tur dönmesiyle çalışan araba 1 haftadır çalışırken baya gecikme oluyor.eskiden gıy diye çalışan araba şimdi gıy gıy gıy şeklinde bir gecikme oluyor.Bu tür bir problem yaşayan , tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim...
  • yani çok iyi bilmem ama kısa bi beyin fırtınası yapalım. sonuc olarak araç çalışıyor yani motora normal diyebiliriz. akü zayıflamış olabilir (bu başıma gelmişti). çok emin degilim ama marş motoru zayıflamış olabilir. bu tür ateşlemeye katkısı olan elemanlar buji vs. gibi. Gecmiş olsun. inş. düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MidNight35 -- 6 Ağustos 2013; 21:31:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.4 RXT

Slm arkadaşlar.Şimdiye kadar motorun çeyrek tur dönmesiyle çalışan araba 1 haftadır çalışırken baya gecikme oluyor.eskiden gıy diye çalışan araba şimdi gıy gıy gıy şeklinde bir gecikme oluyor.Bu tür bir problem yaşayan , tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim...

Bujileri söküp uçlarını bi temizlet bakalım belki düzelir.. Düzelmezse başka şeyler olabilir ama çok gecikmeli değilse çokta sorun yok

• serci07 S kullanıcısına yanıt
    2003 1.6 dynamique sport üşütüyor :) bence bir ustaya gösterin klimanızı.
  • Bujiler değişeli 10 bin km oldu.uçları kurumlanmış olabilir.Birde bobinlerden şüpheleniyorum. 2. viteste ani yüklendiğim zaman silkeleme yapıyor.bobinlerden biri aşırı zayıflamış sanırım.Bundan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum...
  • quote:

2003 1.6 dynamique sport üşütüyor :) bence bir ustaya gösterin klimanızı.

benim arabada bir sıkıntı yok. arkadaşa yazmıştım :)
  • Arkadaşlar ben clio 2 için orjinal cd çalar arıyorum araç 2003 model 1.6 16v dynamique modeli
    üstteki ekranı çalıştıran model den lazım o modelde zaten direksiyon kumandası da çalışıyor. El birligi ile belki bulabiliriz. Eski tarihli konularda var satılmış. İzmirde yaşıyorum izmir içi olursa daha iyi olur. Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mst105

Boyle bir başlık bulamadim, varsa uyarin, yoksa burada toplanalim.

2007 de açmışşsın allah rağzı oldun hala kullanıyoruz :D
  • evet arkadaşlar yaz mevsimindeyiz yağışlar yok ama size yine güzel bir ürün tavsiye edeceğim benimde kulandığım ürünlerden..bizim burda bölge itibari eylülde yağışlar yavaştan başlar ben ağustos sonu gibi mutlaka uygularım...ürüne gelince sipariş adresini vereyim orada açıklamaları var...http://www.hepsiburada.com/liste/nasiol-glasshield-nano-2-yil-yagmur-kaydirici-cam-koruma-09n030/productDetails.aspx?productId=otm09n030&categoryId=20024792

ürünün videosuda buradan bakabilirsiniz..http://www.youtube.com/watch?v=nRmV-coA9ZA
  • quote:

Arkadaşlar ben clio 2 için orjinal cd çalar arıyorum araç 2003 model 1.6 16v dynamique modeli
    üstteki ekranı çalıştıran model den lazım o modelde zaten direksiyon kumandası da çalışıyor. El birligi ile belki bulabiliriz. Eski tarihli konularda var satılmış. İzmirde yaşıyorum izmir içi olursa daha iyi olur. Şimdiden çok teşekkür ederim.

ben 1 sene evvel istanbul kartal oto sanayide bir aksesuarcıda 3-4 tane görmüştüm, izmirdede sanayiye baksan çıkma mutlaka bulursun.
  • quote:

Arkadaşlar ben clio 2 için orjinal cd çalar arıyorum araç 2003 model 1.6 16v dynamique modeli

3 . Sanayide ego müzik var orada görmüştüm ama sizin aradığınız model mi bilmiyorum.bi bakın isterseniz.

• Baktım arkadaşlar da teyp ler 2005 üstü için beniç araçta üstteki ekranı çalıştırmıyormuş. Deneyen varmı acaba ?
  • O ekranın zaten bir işe yaradığı yokki radyo ismi ve derece var..hiç uğraşma yani aramakla.. Pioneer teyp al hem ses kaliteli hem usbli , hemde bir aparatla direksiyon kumandasınıda aktif edebiliyorsun

• 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.