Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (618. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.616.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ketoral

quote:

Orijinalden alıntı: iblis_35

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oblohan

merhaba,
    aracımda tatile gidip geldikten sonra bir sıkıntı oluştu. şöyle ki; araç dururken gaza basıp ayağımı çektiğim zaman araç istop edecek gibi oluyor, normal çalışma devrinin epey bir altına iniyor. hava filtresi mi kirlendi anlamadım. bilgisi olan var mıdır?

merhaba arkadaslar sızınde bılgınız eslıgınde su ıkı aractan hangısını almalıyım ıkısıde orjınal sadece kısmı boyalar mevcut
    1,arac

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1999-model-sahibinden-lpg-li-cok-temiz-131032673/detay/

2.araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-araba-alicak-kisiye-hayirlisi-olsun-simdiden-130719049/detay/

cok acıl yardım zamanım daraldı yarın bu hafta aracı alıcam cunku

1. aracta klıma yok 11 bın tl ye ındırdım aracı zorla ama klıma yokmus o sıkıntı yaptı

12000 e kadar yokmu temız rxt ozellıkle 1.6 klımalı degısensız

klima yoksa alma aracı satarken anan ağlar uğraştırır,düşün şimdi bu sıcaklarda uzun yola gittiğinde klimasız ne çekeceğini sana birkaç link veriyorum bak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-satilik-clio-122870586/detay bu araç bizim burda bandırmada klima var ve araç diri duruyor resimlerde 12500 demiş gayet iyi fiyat,yaşına göre km'de düşük

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-ve-agir-bakimlari-yapilmis-121652384/detay buda antalyada araç iyi duruyor ve brc lpg takılıymış

benim aracı 4 ay önce falan ben 12150tl'ye sattım bir kuruş masrafı yoktu ve araç 1.6rte idi klima,2 hava yastığı vardı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-satilik-clio-122870586/detay

BUNLA ANLASTIM 11750 YE YARIN IZMIRDEN YOLA CIKIYORUM ACIL FIKIRLERINIZ LAZIM

DEGISEN SAG KAPI SACI DEGISIK KAPUT BOYALI BASKADA KUSUR YOK
    VIZE GECEN SENE YAPILMIS

araca iyice baktır kaportada değişenler güzelce yapılmışmı yoksa boya ayırması veya sırıtan yerler varmı..şaselere direklere baktır..127 binde görünüyor araç 120 bin ağır bakımı triger seti devirdaim genel bakımı yapılmışmı sor..eğer yaptırmadıysa arabayı alır almaz 600-700tl masrafı var söyleyeyim genel bakım sana patlar...motoruna baktır adamla bir test sürüşüne çıkın frenlere bak arabanın gidişine bak...arabanın harcı borcu varmı eksik ekvark varmı bak..ustaya detyalı incelettir..fiyat olarak o modellere göre normal bir fiyat zaten.. bizim buraların arabası yardımcı olcak bir durum varsa görüşebiliriz..

valla trıgerı unuttum sormayı sorup senle goruseyım bı balıkesıre gelıcez ama oraya nasıl gıdıcez bılemıyorum :(
    bırde servıs yerı nerde nereye goturelım araca baktırmaya ucuz yollu full exper yapan yerler nerededır

balıkesir değil dostum bandırmada araç... sen izmirden çıkacaksın manisa-akhisar-balıkesir-bandırma yapacaksın..balıkesirden sonra bandırmaya daha 1.5 saat yolun var.. bandırma ufak yer zaten arabayla 10dk sürmez sanayiye gitmesi..sanayi burda zaten ucuz..sen adamla görüş ağır bakımı yapılmışmı... triger seti-devirdaim-baskıbalata-yağlar-filitreler derken sana 600-700 e patlar genel bakım...eğer yapılmışsa sorun yok..genelde türk insanı pek arabasına masraf etmek istemez bakımdan masraftan kaçar..araba nerede arıza yapar o zaman sanayiye gider..

zaten tamır işi aksesuar işi oto kuaför işi yapan kiracımız var ona makul ucretlere yaptırıyorum ama en önemlı trıgerı bakalım bırde bısey sorumcam 11750 buna ıyımı yoksa rxt mi bakalım hocam aralarındakı fark ne bunların

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

quote:

quote:

merhaba,
    aracımda tatile gidip geldikten sonra bir sıkıntı oluştu. şöyle ki; araç dururken gaza basıp ayağımı çektiğim zaman araç istop edecek gibi oluyor, normal çalışma devrinin epey bir altına iniyor. hava filtresi mi kirlendi anlamadım. bilgisi olan var mıdır?

merhaba arkadaslar sızınde bılgınız eslıgınde su ıkı aractan hangısını almalıyım ıkısıde orjınal sadece kısmı boyalar mevcut
    1,arac

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1999-model-sahibinden-lpg-li-cok-temiz-131032673/detay/

2.araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-araba-alicak-kisiye-hayirlisi-olsun-simdiden-130719049/detay/

cok acıl yardım zamanım daraldı yarın bu hafta aracı alıcam cunku

1. aracta klıma yok 11 bın tl ye ındırdım aracı zorla ama klıma yokmus o sıkıntı yaptı

12000 e kadar yokmu temız rxt ozellıkle 1.6 klımalı degısensız

klima yoksa alma aracı satarken anan ağlar uğraştırır,düşün şimdi bu sıcaklarda uzun yola gittiğinde klimasız ne çekeceğini sana birkaç link veriyorum bak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-satilik-clio-122870586/detay bu araç bizim burda bandırmada klima var ve araç diri duruyor resimlerde 12500 demiş gayet iyi fiyat,yaşına göre km'de düşük

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-ve-agir-bakimlari-yapilmis-121652384/detay buda antalyada araç iyi duruyor ve brc lpg takılıymış

benim aracı 4 ay önce falan ben 12150tl'ye sattım bir kuruş masrafı yoktu ve araç 1.6rte idi klima,2 hava yastığı vardı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-satilik-clio-122870586/detay

BUNLA ANLASTIM 11750 YE YARIN IZMIRDEN YOLA CIKIYORUM ACIL FIKIRLERINIZ LAZIM

DEGISEN SAG KAPI SACI DEGISIK KAPUT BOYALI BASKADA KUSUR YOK
    VIZE GECEN SENE YAPILMIS

araca iyice baktır kaportada değişenler güzelce yapılmışmı yoksa boya ayırması veya sırıtan yerler varmı..şaselere direklere baktır..127 binde görünüyor araç 120 bin ağır bakımı triger seti devirdaim genel bakımı yapılmışmı sor..eğer yaptırmadıysa arabayı alır almaz 600-700tl masrafı var söyleyeyim genel bakım sana patlar...motoruna baktır adamla bir test sürüşüne çıkın frenlere bak arabanın gidişine bak...arabanın harcı borcu varmı eksik ekvark varmı bak..ustaya detyalı incelettir..fiyat olarak o modellere göre normal bir fiyat zaten.. bizim buraların arabası yardımcı olcak bir durum varsa görüşebiliriz..

valla trıgerı unuttum sormayı sorup senle goruseyım bı balıkesıre gelıcez ama oraya nasıl gıdıcez bılemıyorum :(
    bırde servıs yerı nerde nereye goturelım araca baktırmaya ucuz yollu full exper yapan yerler nerededır

balıkesir değil dostum bandırmada araç... sen izmirden çıkacaksın manisa-akhisar-balıkesir-bandırma yapacaksın..balıkesirden sonra bandırmaya daha 1.5 saat yolun var.. bandırma ufak yer zaten arabayla 10dk sürmez sanayiye gitmesi..sanayi burda zaten ucuz..sen adamla görüş ağır bakımı yapılmışmı... triger seti-devirdaim-baskıbalata-yağlar-filitreler derken sana 600-700 e patlar genel bakım...eğer yapılmışsa sorun yok..genelde türk insanı pek arabasına masraf etmek istemez bakımdan masraftan kaçar..araba nerede arıza yapar o zaman sanayiye gider..

zaten tamır işi aksesuar işi oto kuaför işi yapan kiracımız var ona makul ucretlere yaptırıyorum ama en önemlı trıgerı bakalım bırde bısey sorumcam 11750 buna ıyımı yoksa rxt mi bakalım hocam aralarındakı fark ne bunların

rxt en full olanı... rxt bulabiliyorsan daha iyi tabi ama 11.750 ye rxt bulamazsın hele şu zamanda rxt ler 13-15 arasında.. motor aynı ancak donanım farkı çok.. ön farlar , çelik jant ,sis farı,koltuk başları, sahibinden.coma gir senin baktığın arabayı aç,yanınada bir rxt aç dış görünüş olarak bak farkları görürsün..bu baktığın arabanın piyasası 11-12 arasında ancak şu aralar o arabaya 13-14 çekende var yani..

• bandrol ayı bu ay. 102 tl yi hazır edeyim ben :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: serci07

bandrol ayı bu ay. 102 tl yi hazır edeyim ben :D

ben kartla taksitle öderim belki sonaxta falan ozonlama bedavaya gelir.öyle kampanyalar oluyor onları takip etmek lazım.. 102 tl bişey değilmiş ya bizim arabalara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

2000 clio HB orjinal fransız ilk aldığımız yıllar klima kullanmışızdır onun haricinde kullanmayı kestik :D klima gazı bitti. Aslında güzel soğutuyor, belki araba buz tutmuyor ama ayağınızı uyuşturacak ve sizi hasta edecek kadar soğutuyor. Üstüne çarpıyor üstüne benzin tüketiyor.

benim aracın o zaman gazı baya azaldı. pejo 406 vardı bende buz gibi yapardı arabanın içini belki ona göre mi kıyas yaptım bilemedim tabi :)
  • quote:

quote:

ben kartla taksitle öderim belki sonaxta falan ozonlama bedavaya gelir.öyle kampanyalar oluyor onları takip etmek lazım.. 102 tl bişey değilmiş ya bizim arabalara..

ya alışmışım öncekilere 400 - 400 yatırmayı. Dillendirmek hoşuma gidiyor. bu ozonlama ney ?
  • quote:

quote:

quote:

ya alışmışım öncekilere 400 - 400 yatırmayı. Dillendirmek hoşuma gidiyor. bu ozonlama ney ?

bankaların kampanyaları oluyor bonuskart-cardfinans falan.. mtv yi kartla taksitle ödersen makbuzu saklıyorsun.. sonaxta ozonloma ve antibakteriyel iç temizlik falan ücretisz oluyor.. aracın içini dezenfekte ediyorlar ozon gazıyla heralde ben bir kere yaptırmıştım ama başında durmamıştım iç temizlik işte..normal fiyatı 99tl falan..

• kardeşim zaten 100 lira veriyoruz . iyiymiş bu olay.
  • quote:

kardeşim zaten 100 lira veriyoruz . iyiymiş bu olay.

her bankanın kampanyası ayrı...hangi bankanınki sana uygunsa ondan yatır paranı makbuzunu sakla..ben şimdi en uygunlarını yazacağım konuya..

-01 Temmuz – 10 Ağustos 2013 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Verginizi HSBC Advantage Kredi Kartı ile gib.gov.tr, İnternet Bankacılığı, 444 0 111 Telefon Bankacılığı ya da HSBC Şubeleri’nden ödeyenlere tam 6 taksit fırsatı!
    Üstelik Speedy’den klima performans testi ve klima temizliği hediye!

-Maximum Kart kullanıcılarıwww.isbank.com.tr 'de internet şubesi üzerinden (*) ya dawww.gib.gov.tr 'den 2 Ağustos 2013 tarihine kadar yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 500 TL’ye kadar olan işlemlerde 4 taksit, 500 TL ve üzeri işlemlerde ise 6 eşit taksit imkânına sahip oluyor. Maximiles sahipleri için de geçerli olacak kampanya kapsamında İş Bankası kredi kartı müşterileri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde hem ödeme kolaylığına sahip olacak hem de zamandan kazanacak. İş Bankası Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Ticari Kredi Kartı ile de kampanyadan faydalanılabilecek. .

Kampanya kapsamında motorlu taşıtlar vergisini 2 Ağustos 2013 tarihine kadar İş Bankası kredi kartı ile ödeyen müşterilerimiz .

31.08.2013 tarihine kadar Navking.com’dan yapacakları navigasyon cihazı alışverişlerinde %50’ye varan indirim fırsatı
    20.08.2013 tarihine kadar OtoPratik servis noktalarındaki periyodik bakımda %30, yedek parçada %15 indirim ve ücretsiz check up fırsatı
    30.09.2013 tarihine kadar Autoking servis noktalarında oto bakım ve koruma hizmet ürünlerinde %50’ye varan indirim fırsatlarından yararlanabileceklerdir.

-Verginizi ister Yapı Kredi kredi kartınıza 6 taksitlewww.gib.gov.tr'den veya Yapı Kredi İnternet Şubesi'nden, isterseniz de hesabınızı kullanarak Yapı Kredi şubeleri, Yapı Kredi İnternet Şubesi'nden veya ATM'lerinden ödeyin;

Bosch Car Service'ten ücretsiz check-up,
    Otostart.com'dan %20'ye varan indirim fırsatı kazanın.

Üstelik İnternet Şubesi'ne, üye olmadan, kredi kartınızın son 4 rakamı, müşteri numaranız ve kart şifreniz ile kolayca giriş yapabilirsiniz.

-- bonus cart ile ödeyene sonax mtv paketi 199tl miş.. üstelik 8 taksit diyor...Kampanya 1 Temmuz-1 Eylül 2013 tarihleri arasında Bonus üyesi Sonax uygulama merkezlerinde geçerlidir.
    Kampanyada "SONAX MTV PAKETİ" Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni Gelirler İdaresi Başkanlığı'nın web sitesiwww.gib.gov.tr üzerinden Garanti Bankası kredi kartlarıyla ödeyenler için 480 TL yerine,yalnızca 199 TL olacaktır.
    SONAX MTV PAKETİ; Sonax Boya Temizleme ve Parlatma, Sonax Ozonla Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon, Sonax Klima Dezenfeksiyon uygulamalarını içerir.
    Ayrıca uygulama yaptıran herkese Sonax Konsantre Cam Suyu (0,25lt) hediye edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 16 Temmuz 2013; 15:08:40 >

• quote:

quote:

kardeşim zaten 100 lira veriyoruz . iyiymiş bu olay.

her bankanın kampanyası ayrı...hangi bankanınki sana uygunsa ondan yatır paranı makbuzunu sakla..ben şimdi en uygunlarını yazacağım konuya..

ok süper olur.
  • clio vs polo
  • 1,6 RXT BENZINLI YAKIT TUKETIMI NEDIR
  • quote:

1,6 RXT BENZINLI YAKIT TUKETIMI NEDIR

Şehir dışı orta düzeyde yakar, şehir içi çok yakar benzinde.. O arabaya lpg şart..lpg de ortalama düzeyde yakar.. Yol tutuşu arabanın seriliği çok güzeldir.donanımıda fulldür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın sürücülerden her zaman uzak durmuşumdur. Cumartesi akşam yol vermedim diye (önüme direksiyon kıran bayan sürücü) birkaç metre sonra sağ arka tampondan bana çarpıp, sonrasında sol aynamın yerini değiştiriren bayan sürücü durmadan yoluna devam ederken kırmızı ışığa takılıp plakasının fotoğrafını çektim ve vurup ne kaçıyorsun deyip aşağıya indirdim. Vay efendim demez olaydım. 'Sen neden bana (bayana) yol vermiyorsun' deyip 'bana sen vurdun dedi' utanmadan. Arkadaş ne yapacağımı şaşırdım valla. O anda yoluna git demekten başka birşey demek istemedim. Allahtan tamponda hafif bir çizilme var, başka birşey olsaydı neler olurdu kimbilir!

Bunu sizinle paylaşmaktaki amacım, bu tarz olaylarda öğrendiğim kadarıyla vurup kaçtıysa plakayı aldıysan, karakola gidip tutanak tutturman gerekiyor. tutanak sonrası diğer aracı da çağırıp kontrol ettikten sonra (eğer ki hemen yaptırmazsa) dediğiniz gibi hasar varsa sizin hasarı diğer taraf karşılıyormuş. eğer ki plakayı alamadıysan yapacak birşey yok. hele ki kaskon yoksa!

• quote:

Kadın sürücülerden her zaman uzak durmuşumdur. Cumartesi akşam yol vermedim diye (önüme direksiyon kıran bayan sürücü) birkaç metre sonra sağ arka tampondan bana çarpıp, sonrasında sol aynamın yerini değiştiriren bayan sürücü durmadan yoluna devam ederken kırmızı ışığa takılıp plakasının fotoğrafını çektim ve vurup ne kaçıyorsun deyip aşağıya indirdim. Vay efendim demez olaydım. 'Sen neden bana (bayana) yol vermiyorsun' deyip 'bana sen vurdun dedi' utanmadan. Arkadaş ne yapacağımı şaşırdım valla. O anda yoluna git demekten başka birşey demek istemedim. Allahtan tamponda hafif bir çizilme var, başka birşey olsaydı neler olurdu kimbilir!

Bunu sizinle paylaşmaktaki amacım, bu tarz olaylarda öğrendiğim kadarıyla vurup kaçtıysa plakayı aldıysan, karakola gidip tutanak tutturman gerekiyor. tutanak sonrası diğer aracı da çağırıp kontrol ettikten sonra (eğer ki hemen yaptırmazsa) dediğiniz gibi hasar varsa sizin hasarı diğer taraf karşılıyormuş. eğer ki plakayı alamadıysan yapacak birşey yok. hele ki kaskon yoksa!

geçmiş olsun.
    kadınlarla uğraşmak zordur.

• quote:

Kadın sürücülerden her zaman uzak durmuşumdur. Cumartesi akşam yol vermedim diye (önüme direksiyon kıran bayan sürücü) birkaç metre sonra sağ arka tampondan bana çarpıp, sonrasında sol aynamın yerini değiştiriren bayan sürücü durmadan yoluna devam ederken kırmızı ışığa takılıp plakasının fotoğrafını çektim ve vurup ne kaçıyorsun deyip aşağıya indirdim. Vay efendim demez olaydım. 'Sen neden bana (bayana) yol vermiyorsun' deyip 'bana sen vurdun dedi' utanmadan. Arkadaş ne yapacağımı şaşırdım valla. O anda yoluna git demekten başka birşey demek istemedim. Allahtan tamponda hafif bir çizilme var, başka birşey olsaydı neler olurdu kimbilir!

Sırf bu yüzden araç içi kamera sipariş ettim. Rusya'da zorunluluğu. Araç çalışınca kayıda başlıyor.100tl lik birşey. Çağıracaksın polisi izleytirecekn.benim başıma geldi.adam ana yolda ışık ihlali yaptı eski arabama vurdu.suç bana kaldı .bence sizde alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler. aslında olay kadın erkek değil. arabaya çarpıp sonrada durmaması. sonucta hasar var yada yok. önemli değil. herkes yapabilir sonuçta. durup bir bakmak, özür dilemek gerekir. ama vurup kaçtığında maalesef doğru dürüst bir kanun vs. yokmuş. onu öğrendim.
  • quote:

teşekkürler. aslında olay kadın erkek değil. arabaya çarpıp sonrada durmaması. sonucta hasar var yada yok. önemli değil. herkes yapabilir sonuçta. durup bir bakmak, özür dilemek gerekir. ama vurup kaçtığında maalesef doğru dürüst bir kanun vs. yokmuş. onu öğrendim.

arkdaşımın başına geldi. hafif bir sürtme olmuş. çizik bile yok gibi. olur böyle şeyler felan helalleşmişler. 15 gün sonra polisten haber geldi kazaya karışmışsınız kaçmışsınız diye. 200 küsür tl ceza yedi arkadaş.
  • quote:

quote:

teşekkürler. aslında olay kadın erkek değil. arabaya çarpıp sonrada durmaması. sonucta hasar var yada yok. önemli değil. herkes yapabilir sonuçta. durup bir bakmak, özür dilemek gerekir. ama vurup kaçtığında maalesef doğru dürüst bir kanun vs. yokmuş. onu öğrendim.

arkdaşımın başına geldi. hafif bir sürtme olmuş. çizik bile yok gibi. olur böyle şeyler felan helalleşmişler. 15 gün sonra polisten haber geldi kazaya karışmışsınız kaçmışsınız diye. 200 küsür tl ceza yedi arkadaş.

valla o bana çarptı. eğer öyle birşey olursa. tarih, saat ve yer belli. olmadı kamera falan da bakarız, buluruz kayıt.

• Arkadaşlar bugün burdaki kalorifer motoru temizleme işlemini gerçekleştirdim.motorda ve yuvasında çok bişey çıkmadı.sadece tozlanmış.güzelce fırçaladım ve sildim.Kalorferifer motorunuda önce spreyle temizledim sonrada yağladım.ama benim için en önemli sorunu bu işlemde halletmiş oldum.Bu iç-dış hava sirkülasyonunu ayarlayan kapak var iç tarafta.Bende toz ve kirden dolayı tam kapanmıyordu.dolayısıyla kapak kapalı olduğunda dahi içeriye hava alıyordu buda klima performansını olumsuz etkiliyordu.sonuç olarak kapağın fitil yerleri temizlendikten sonra bu problemde çözülmüş oldu. Benzer problem yaşayan arkadaşlara ışık tutması bağlamında paylaşmak istedim...

Buda bahsettiğim kapak ve fitil;

CLIO II SAHİPLERİ

• 
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.