Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (616. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • clio 2 1.2 16 v autantic aracımın ön disk ve balatalarını değiştireceğim.fren kaliperlerinde trw yazıyor.muhtemelen disk ve balata da öyledir.ancak trw nin kataloğuna bakınca benim disk ve balata model yada numarasını bulamıyorum.daha önce değiştiren varsa biraz bilgi vere bilir mi ne marka ve numarası hakkında.
    birde bendix yada ferodo kullansak çok mu lüx kaçar.

ayrıca aracında aktif karbonlu polen filitresi kullanan varsa deneyimlerini paylaşa bilir mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 1.2 16 v -- 12 Temmuz 2013; 23:33:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

clio 2 1.2 16 v autantic aracımın ön disk ve balatalarını değiştireceğim.fren kaliperlerinde trw yazıyor.muhtemelen disk ve balata da öyledir.ancak trw nin kataloğuna bakınca benim disk ve balata model yada numarasını bulamıyorum.daha önce değiştiren varsa biraz bilgi vere bilir mi ne marka ve numarası hakkında.

ayrıca aracında aktif karbonlu polen filitresi kullanan varsa deneyimlerini paylaşa bilir mi.

Büyük ihtimal trw dir. Orjinal parça satan yedek parçacıdan alabilirsin.. Bence orjinal parçadan şaşma derim hem uyumlu hemde kaliteli uzun ömürlü oluyor.. Ben yetkili serviste ön balata değiştim faturada yazan kod numarasını mı istiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 13 Temmuz 2013; 2:00:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

quote:

clio 2 1.2 16 v autantic aracımın ön disk ve balatalarını değiştireceğim.fren kaliperlerinde trw yazıyor.muhtemelen disk ve balata da öyledir.ancak trw nin kataloğuna bakınca benim disk ve balata model yada numarasını bulamıyorum.daha önce değiştiren varsa biraz bilgi vere bilir mi ne marka ve numarası hakkında.

Büyük ihtimal trw dir. Orjinal parça satan yedek parçacıdan alabilirsin.. Bence orjinal parçadan şaşma derim hem uyumlu hemde kaliteli uzun ömürlü oluyor.. Ben yetkili serviste ön balata değiştim faturada yazan kod numarasını mı istiyorsun

Evet trw de katalog da aracıma uygun olanını bulamıyorum.orjinal numarası lazım disk ve balata için.evet faturadaki numara,zahmet olmazsa yazabilirmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 1.2 16 v -- 14 Temmuz 2013; 10:44:16 >

• Eve gidince yazarım ancak ne taktılar marka olarak bilmiyorum.. Orginal takılsın demiştim ön balata 100 tl takıldı yetkili serviste..

• oha 100tl çok değilmi,ben ön fren balatalarını,4lt yağ,yağ filtresi,benzin filtresi,hava filtresini değiştirdim,diskleri düzleştirdim tüm bunlar işçilik dahil 130tl tuttu ,gerçi malzemeleri indirimle almıştım 77tl tutmuştu
  • quote:

Eve gidince yazarım ancak ne taktılar marka olarak bilmiyorum.. Orginal takılsın demiştim ön balata 100 tl takıldı yetkili serviste..

markası sorun değil.bana mais numarası yetiyor.disk te değişti ise onun numarasınıda alabilirim.ilgin için teşekkürler.yedek parçacılar numaraya bakmadan bu olur abi diyolar.sonradan sorun yaşamak istemiyorum.trw nin kataloğunda kendi numarasının yanı sıra mais numarasını da veriyor ona göre arayacağım.
  • quote:

quote:

Eve gidince yazarım ancak ne taktılar marka olarak bilmiyorum.. Orginal takılsın demiştim ön balata 100 tl takıldı yetkili serviste..

markası sorun değil.bana mais numarası yetiyor.disk te değişti ise onun numarasınıda alabilirim.ilgin için teşekkürler.yedek parçacılar numaraya bakmadan bu olur abi diyolar.sonradan sorun yaşamak istemiyorum.trw nin kataloğunda kendi numarasının yanı sıra mais numarasını da veriyor ona göre arayacağım.

disk değişmedi sadece ön fren balatası... daha 3000-5000km gider dediler değiştirelim isterseniz size bağlı dediler soruyorlar önce bende değiştirdim titizimdir bu konularda...

7711130071- ön fren balatası

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

oha 100tl çok değilmi,ben ön fren balatalarını,4lt yağ,yağ filtresi,benzin filtresi,hava filtresini değiştirdim,diskleri düzleştirdim tüm bunlar işçilik dahil 130tl tuttu ,gerçi malzemeleri indirimle almıştım 77tl tutmuştu

dostum adı üstünde yetkili servis bir şekilde geçiriyor bir yerlerden.. sen iyi indirimli zamanda uyguna almışsın.. otosatarta en son baktığımda trw ler 75tl yazıyordu..parçaları orginal parça satan yerden alıp yalnız kutularda renault pieces de origine made in france falan yazar bu şekilde orjinal parça satan yerden alıp sanayide ustaya işçilik vererek taktırmak en uygunu... ben aracı aldığımdan beri yetkili servise sokulmuş faturaları duruyor o yüzden bende o şekilde yetkili servis bozulsun istemiyorum ileride satarken faturaları falan saklayacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 14 Temmuz 2013; 20:55:47 >

• quote:

quote:

quote:

disk değişmedi sadece ön fren balatası... daha 3000-5000km gider dediler değiştirelim isterseniz size bağlı dediler soruyorlar önce bende değiştirdim titizimdir bu konularda...

teşekkürler ilginiz için.aradığımı şıp diye buldum renault numarası ile.

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler ilginiz için.aradığımı şıp diye buldum renault numarası ile.

markası trw mi tam emin değilim işlem bitince arabanın içine boş kutuları koyuyorlar orada renault yazıyordu. sarı kutu ve pieces de origine made in france yazıyordu.. trw veya herhangi bir marka yazmıyordu..

• quote:

quote:

oha 100tl çok değilmi,ben ön fren balatalarını,4lt yağ,yağ filtresi,benzin filtresi,hava filtresini değiştirdim,diskleri düzleştirdim tüm bunlar işçilik dahil 130tl tuttu ,gerçi malzemeleri indirimle almıştım 77tl tutmuştu

dostum adı üstünde yetkili servis bir şekilde geçiriyor bir yerlerden.. sen iyi indirimli zamanda uyguna almışsın.. otosatarta en son baktığımda trw ler 75tl yazıyordu..parçaları orginal parça satan yerden alıp yalnız kutularda renault pieces de origine made in france falan yazar bu şekilde orjinal parça satan yerden alıp sanayide ustaya işçilik vererek taktırmak en uygunu... ben aracı aldığımdan beri yetkili servise sokulmuş faturaları duruyor o yüzden bende o şekilde yetkili servis bozulsun istemiyorum ileride satarken faturaları falan saklayacağım...

mantıken doğru düşünüyor gibi olabilirsin dostum saygı duyarım ama iş öyle değil aslında arabaya yaptığın her masraf sana zarar demektir çünkü satrken bunların hiçbir anlamı olmuyor her insan temiz ve ucuz araba almak istiyor,benim önce ki aracım 7 sene sırf yetkli servise gitmiş sonra ki sahibi özel serviste yapğtırmış herşeyini ben alırken bunlarıda bilmiyordum arkadaş baktı araca dört ayak üstüne düştün dedi sanayiye bile gitmedim ki araç motor yürüyen herşeyiyle yaşına göre çok iyiydi ben o zaman 11500'e 1.rte aldım bana deseydi ki servis bakımlı şöyle böyle fiyat 13000 direkt boşversene derdim almazdım ha yanlış anlama düşüncene saygım var ama ilk aracımda mantığı kavradığım için şimdi böyle yazıyorum,her araç satılmaya mahkumdur ki bu yüzden az masraf çok kar demektir

• quote:

quote:

quote:

mantıken doğru düşünüyor gibi olabilirsin dostum saygı duyarım ama iş öyle değil aslında arabaya yaptığın her masraf sana zarar demektir çünkü satrken bunların hiçbir anlamı olmuyor her insan temiz ve ucuz araba almak istiyor,benim önce ki aracım 7 sene sırf yetkli servise gitmiş sonra ki sahibi özel serviste yapğtırmış herşeyini ben alırken bunlarıda bilmiyordum arkadaş baktı araca dört ayak üstüne düştün dedi sanayiye bile gitmedim ki araç motor yürüyen herşeyiyle yaşına göre çok iyiydi ben o zaman 11500'e 1.rte aldım bana deseydi ki servis bakımlı şöyle böyle fiyat 13000 direkt boşversene derdim almazdım ha yanlış anlama düşüncene saygım var ama ilk aracımda mantığı kavradığım için şimdi böyle yazıyorum,her araç satılmaya mahkumdur ki bu yüzden az masraf çok kar demektir

Az masraf çok kar tabi satmayı düşünürsen.. Ben rxt yi 6-7 sene bindim sattım pişman oldum.. Bu aracım daha 50 binde açıkcası uzun yıllar satmayı düşünmüyorum.. 6-7 yılda 100 bin olmaz araç benim çok km yapmıyorum..kar zarar hesaplarına hiç kafa yormuyorum valla ztn benzin 5 tl en başta ordan zarardayız..vergisidir sigortası kaskosu hep zarar..zamanı gelince piyasa neyse veririz piyasasına.. Rxt yi 13 e verdim benden sonra alan 2 sene sonra 14.250 ye sattı.. Bende 14.500 e falan almıştım.. İş satmaya gelince zaten hiç hesap kitap işine girmem parayı basana veririm

• satmayı düşünmesen bile bir yerden temiz ve uygun fiyatlı bir araç düşüyor sende aracını çıkartmak istiyorsun onu alabilmek için şu anda ki aracımda gayet temiz bana tek masrafı fren balataları,diskler,rot mili ve amortisör takozu oldu bunlarda bana işçilik dahil 125tl'ye falan mal oldu ki fiyat uygun ama bunların çıkmasıda normal zaten,dedim ya her araç satılır er yada geç,temiz ve güzel bir araca biniyorum sorunum yok ama daha iyisini im istemezben 15150tl'ye aldım şu anda ki piyasaya göre en az 500tl ucuza almış oldum zaten asıl konuda bu alırken kazanırsan satarken zarar etmezsin
  • merhaba,
    aracımda tatile gidip geldikten sonra bir sıkıntı oluştu. şöyle ki; araç dururken gaza basıp ayağımı çektiğim zaman araç istop edecek gibi oluyor, normal çalışma devrinin epey bir altına iniyor. hava filtresi mi kirlendi anlamadım. bilgisi olan var mıdır?
  • quote:

satmayı düşünmesen bile bir yerden temiz ve uygun fiyatlı bir araç düşüyor sende aracını çıkartmak istiyorsun onu alabilmek için şu anda ki aracımda gayet temiz bana tek masrafı fren balataları,diskler,rot mili ve amortisör takozu oldu bunlarda bana işçilik dahil 125tl'ye falan mal oldu ki fiyat uygun ama bunların çıkmasıda normal zaten,dedim ya her araç satılır er yada geç,temiz ve güzel bir araca biniyorum sorunum yok ama daha iyisini im istemezben 15150tl'ye aldım şu anda ki piyasaya göre en az 500tl ucuza almış oldum zaten asıl konuda bu alırken kazanırsan satarken zarar etmezsin

Valla hocam ben kar zarar hesabı hiç yapmam.. Galericiler yapar veya al satçılar..beğenirim alırım sonra zamanı gelince elden çıkarırım piyasası ne ise araç ne hak ediyorsa veririm..hesap kitapla uğraşsak işin içinden çıkamayız.. Bakım işide dediğim gibi orjinal parçayı alcan yedek parçacıdan sanayide taktırıcan ustaya işçilik verip.. Zamanında hep öyle yapmışımdır..Yetkili servis olayı ayrı bir mevzu ztn.. Bazı özel servislerde nerdeyse yetkili servise yakın hesap çıkarıyor onlarada dikkat etmek lazım. Araştırmadan yaptırmamak lazım..araca biniyorsak bakımı parça değişimi mutlaka olacak ilk önce ben masrafı düşünmem can güvenliğini düşünürüm.. Can güvenliği için paradan masraftan kaçmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 15 Temmuz 2013; 12:58:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oblohan

merhaba,
    aracımda tatile gidip geldikten sonra bir sıkıntı oluştu. şöyle ki; araç dururken gaza basıp ayağımı çektiğim zaman araç istop edecek gibi oluyor, normal çalışma devrinin epey bir altına iniyor. hava filtresi mi kirlendi anlamadım. bilgisi olan var mıdır?

merhaba arkadaslar sızınde bılgınız eslıgınde su ıkı aractan hangısını almalıyım ıkısıde orjınal sadece kısmı boyalar mevcut
    1,arac

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1999-model-sahibinden-lpg-li-cok-temiz-131032673/detay/

2.araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-araba-alicak-kisiye-hayirlisi-olsun-simdiden-130719049/detay/

cok acıl yardım zamanım daraldı yarın bu hafta aracı alıcam cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: iblis_35

quote:

merhaba,

merhaba arkadaslar sızınde bılgınız eslıgınde su ıkı aractan hangısını almalıyım ıkısıde orjınal sadece kısmı boyalar mevcut
    1,arac

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1999-model-sahibinden-lpg-li-cok-temiz-131032673/detay/

2.araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-araba-alicak-kisiye-hayirlisi-olsun-simdiden-130719049/detay/

1.4 rxt al yaramaz bunlar 2001 1.4 rxt (sunrroflu ) var bende satmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: iblis_35

quote:

merhaba,

1,arac

2.araç

1.aracı al çünkü 1.6 motor 90bg o araç benim daha önce ki aracımın aynısı renkde aynı eğer araç temizse 1. aracı al bastınmı gider çok seridir ve lpg var

• 1.4 rxt al 98 BG
  • 1.6 rxt veya 1.4 rxt alamıyorsan gönderdiğin o iki araç arasından tercih yapacaksan bence resimle uzaktan bakmayla anlaşılmaz.. ikisinide detaylı inceletmen lazım ustasına....uzaktan güzel görünsede gerçekte öyle olmayabilir..
  • 
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.