Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (614. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada reno fan club forum olması lazım orada bir arkadaş 40 tl ye bir aparat satıyor. Pioneer ve sony teyp ile direksiyon kumandasını kullanabiliyorsunuz..ancak montajı biraz teferruatlı..kol sökülüyor kablo falan ancak elektrikçi çözer yani işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

Bu arada reno fan club forum olması lazım orada bir arkadaş 40 tl ye bir aparat satıyor. Pioneer ve sony teyp ile direksiyon kumandasını kullanabiliyorsunuz..ancak montajı biraz teferruatlı..kol sökülüyor kablo falan ancak elektrikçi çözer yani işi

Dostum yapabildinmi birşeyler :) sanırım aracı satacağım ben çok güzel fiyat verdiler ancak yerine araç bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: 1.4 RXT

quote:

Orijinalden alıntı: okty1781

quote:

Orijinalden alıntı: 1.4 RXT

Slm arkadaşlar.Uzun uğraşlar sonucunda xenon dönüşümünü kendim yapmayı başardım :)).Balastlar monza, ampüller ise 4300k space marka.ayardan pek anlamıyorum.tecrübeli arkadaşlar farların ayarı konusunda yorum yapabilir mi?
     CLIO II SAHİPLERİ

ınternetten h4 ampul aldım 10 tl cıftını taktım led park taktım aynı sekılde goruntu aldım suan memnunum gayet ıyı aydınlatıyor bursa trafıgınde :)

rxt de kısa ampul tipi hb3. mercekli farlarda kronik bir aydınlatma sorunu var.denemediğim ampul kalmadı. en iyi randımanı xenonda yakaladım...sizinki mercek far değil sanırım...

gayet güzel hoş durmus sizinkide güle güle kullanın benımkı normal düz far hb3 cıkarttım h4 taktım

• bugün muayaneden kusursuz bir şekilde geçtık fakat arabayı saglam verdım şöför tarafı kapı açma kolunu çatlatmışlar nasıl olduysa artık ve kabul etmediler kavga cıktı vidalamaya çalıştım fakat sağlam olmadı çatlak oynuyor 4-5 kere kapı kapatıp acınca tekrar cıkacak gıbı nerden bulabılırım bu kapı açma kolundan bılgısı olan varmı arkadaşlar ve fıyatı ne kadardır.
  • quote:

bugün muayaneden kusursuz bir şekilde geçtık fakat arabayı saglam verdım şöför tarafı kapı açma kolunu çatlatmışlar nasıl olduysa artık ve kabul etmediler kavga cıktı vidalamaya çalıştım fakat sağlam olmadı çatlak oynuyor 4-5 kere kapı kapatıp acınca tekrar cıkacak gıbı nerden bulabılırım bu kapı açma kolundan bılgısı olan varmı arkadaşlar ve fıyatı ne kadardır.

sanırım bursadasın yeni yalova yolunda beşyola doğru giderken yedek parçacılar var oto sayınlar var mesela renault orjinal parça satar..bunun gibi yerlerden bulup kaportacıya taktırabilirsin..
  • quote:

quote:

bugün muayaneden kusursuz bir şekilde geçtık fakat arabayı saglam verdım şöför tarafı kapı açma kolunu çatlatmışlar nasıl olduysa artık ve kabul etmediler kavga cıktı vidalamaya çalıştım fakat sağlam olmadı çatlak oynuyor 4-5 kere kapı kapatıp acınca tekrar cıkacak gıbı nerden bulabılırım bu kapı açma kolundan bılgısı olan varmı arkadaşlar ve fıyatı ne kadardır.

sanırım bursadasın yeni yalova yolunda beşyola doğru giderken yedek parçacılar var oto sayınlar var mesela renault orjinal parça satar..bunun gibi yerlerden bulup kaportacıya taktırabilirsin..

paraztesı oyle yapıcam artık teşekkurler pekı kendım takamazmıyım bunu alsam

• quote:

quote:

quote:

paraztesı oyle yapıcam artık teşekkurler pekı kendım takamazmıyım bunu alsam

Hocam el becerin ve nasıl sökülüp takılıyor bilgin varsa takarsın.. Ben bilmiyorum mesela.. Aldığın yerde oralarda sor takan vardır atarsın 5 tl emek parası takarlar..iç kapı koluysa çok basit kendin takarsın sökerken 1 vidaya bakar. Dış kapı kolunu bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 21 Haziran 2013; 23:56:42 >

• tamam teşekkurler iç kapı kolu zaten gemlikte muayenede yaptılar nasıl yaptılarsa artık böyle olmuyor mecbur alıcaz teşekkurler yardımın için :)
  • serci07 S kullanıcısına yanıt
    bana 14 jant cok ufak gelıyor jant alıcam ancak 14 boyutunda jant almaktansa kapaklar daha mantıklı gelıyo yorumlardan anladığım kadarıyla 16 büyük gelir ve performans yakıt olarak oldukça eksi 15 jant bakmaya başladım 15 jant için lastık ölçüleri ve bijon aralığı fark edermi yoksa çoğu 15 jant lastik olurmu cevap veren fikir beyan edenlere teşekkür ediyorum. bu arada hocam cam rüzgarlıklar arabananın albenisini artrmış başarılı
  • 15 jant lastik alıcam görsel acıdan yardımcı olacak arkadaşlar önerilerini bekliyorum. beyaz jant olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOKER357 -- 7 Eylül 2013; 3:08:46 >
  • 4*100 bijon aralıklı 15 jant olur.. Lastik boyutu sana kalmış.. 195-45-15 195-50-15 takarsan sportif durur.. 185-55-15 gibi seçmek beğenmek kişinin kendi tercihi.. Replika megane 2 jantı var 15 inç.. Yani kopya megane 2 jantı.. Bence güzel durur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 22 Haziran 2013; 15:10:58 >
  • quote:

tamam teşekkurler iç kapı kolu zaten gemlikte muayenede yaptılar nasıl yaptılarsa artık böyle olmuyor mecbur alıcaz teşekkurler yardımın için :)

Merak etme iç kapı kolu çok pahalı bir parça değil 10-15 tl birşeydir.. Kafana taktığına değmez

• Benim jantlar 15. Aracı çok farklı gösteriyor
     CLIO II SAHİPLERİ CLIO II SAHİPLERİ CLIO II SAHİPLERİ

• quote:

4*100 bijon aralıklı 15 jant olur.. Lastik boyutu sana kalmış.. 195-45-15 195-50-15 takarsan sportif durur.. 185-55-15 gibi seçmek beğenmek kişinin kendi tercihi.. Replika megane 2 jantı var 15 inç.. Yani kopya megane 2 jantı.. Bence güzel durur..

megane 2 jantı düşünüyorum 15 inç. almaya karar verdikten sora iyice ciddi düşünmeye başladım bu arada görüşlerini benimle paylaştığın için teşşekür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOKER357

quote:

4*100 bijon aralıklı 15 jant olur.. Lastik boyutu sana kalmış.. 195-45-15 195-50-15 takarsan sportif durur.. 185-55-15 gibi seçmek beğenmek kişinin kendi tercihi.. Replika megane 2 jantı var 15 inç.. Yani kopya megane 2 jantı.. Bence güzel durur..

megane 2 jantı düşünüyorum 15 inç. almaya karar verdikten sora iyice ciddi düşünmeye başladım bu arada görüşlerini benimle paylaştığın için teşşekür ederim.

İnce yanak lastik takarsan çok güzel bir duruşu olur aracın. Spor yay takmayı düşünüyormusun ?

• Arkadaşlar 2 gündür kapı kilitlerini açmaya çalıştığımda, kapılar açılıyor bagaj açılmıyor, bagaj kilidinin orasını dinlediğimde ses gelmiyor oradan. Böyle bir şey başına gelen oldu mu daha önce? İnternette araştırma yaptığımda bunun sebebinin bagaj kapağındaki bakır kabloların kopmasından kaynaklandığını yazmışlar. Umarım ki öyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

Arkadaşlar 2 gündür kapı kilitlerini açmaya çalıştığımda, kapılar açılıyor bagaj açılmıyor, bagaj kilidinin orasını dinlediğimde ses gelmiyor oradan. Böyle bir şey başına gelen oldu mu daha önce? İnternette araştırma yaptığımda bunun sebebinin bagaj kapağındaki bakır kabloların kopmasından kaynaklandığını yazmışlar. Umarım ki öyledir.

hocam kapıdaki kiliti aktif eden motor bozulmuş olabilir..o sesi çıkaran şey..çok pahalı birşey değildir..kapıdakiler tanesi 15 tl birşey..bagajdakini bilmiyorum heralde farklı bir şey değildir...yapacağın bir elektrikçiye gitmek ve bagajdaki parçayı söktürmek ve yenisini taktırmak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 24 Haziran 2013; 14:48:28 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar 2 gündür kapı kilitlerini açmaya çalıştığımda, kapılar açılıyor bagaj açılmıyor, bagaj kilidinin orasını dinlediğimde ses gelmiyor oradan. Böyle bir şey başına gelen oldu mu daha önce? İnternette araştırma yaptığımda bunun sebebinin bagaj kapağındaki bakır kabloların kopmasından kaynaklandığını yazmışlar. Umarım ki öyledir.

hocam kapıdaki kiliti aktif eden motor bozulmuş olabilir..o sesi çıkaran şey..çok pahalı birşey değildir..kapıdakiler tanesi 15 tl birşey..bagajdakini bilmiyorum heralde farklı bir şey değildir...yapacağın bir elektrikçiye gitmek ve bagajdaki parçayı söktürmek ve yenisini taktırmak..

Tamam hocam teşekkür ederim, bugün iş çıkışında götüreyim arabayı.

• quote:

2 yıl önce aynısı benim başıma geldi. benim araç 2004 dynamic. bagaj kilit motorunun içindeki plastik bir parça kırılmıştı. parça satılmıyor tek olarak.kilit motoru komple değişcek denildi. servis fiyatı o zaman 186tl dedi.işçilik dahil 200 e yaparız demişlerdi. Ben kaskodan yaptırmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.