Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (560. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
46 Misafir (21 Mobil) - 25 Masaüstü21 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 558559560561562
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muayene tarihi, lastiklerin durumu, ağır bakımı ne zaman yaptırdığın ve hangi parçaların boyalı olduğunu da ekle bence.
    (çok mu oldu ne?)
    :-)

Teyyy muayene yazıyormuş zaten. Hadi ben gari yatam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leki -- 29 Kasım 2012; 1:23:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 33-35 şekir içi leki kardeş bende sorunlar yüzünden sıcak bakmıyorum lpg ye bujileri değiştirdiğimde o dediğin orana kadar iyileşme sağlanıyorsa o zaman bujileri değiştireyim 50 tl falan tutar diye düşünüyorum
  • Arkadaşlar aracıma OGS cihazı aldım ve dikiz aynasının arkasına yani ön camın üst ortasına taktım fakat dün köprüden geçerken görmedi ve kaçak geçiş saydı.
    1. OGS otomatik ödemede bunu göstererek cezayı sildirebilir miyim?
    2. OGS nin yerini değiştirsem olur mu? nereye yapıştırabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: özgür akar

Arkadaşlar aracıma OGS cihazı aldım ve dikiz aynasının arkasına yani ön camın üst ortasına taktım fakat dün köprüden geçerken görmedi ve kaçak geçiş saydı.
    1. OGS otomatik ödemede bunu göstererek cezayı sildirebilir miyim?
    2. OGS nin yerini değiştirsem olur mu? nereye yapıştırabilirim?

Clio rxt lerde atermik cam var. OGS nin daha iyi algılanması için orta alt kısımda bırakılmış normal cam kısmı var.Alttaki resmi inceleyin...

• vay be biri daha gidiyor clio'dan,ben aracımı çok seviyorum ama şehir içi tüketimi çok fazla diye lpg taktırdım km'de 30 kuruş yakıyor artık agresif sürmeme rağmen ancak lpg'yi takınca soğudum araçtan iyice araçta hiçbir sorun yok gayet iyi çekişi bile ama ben biraz pinpirikliyim zaten lpg'ye karşıydım ama bu son zamlarla çığrımdan çıktım gazı taktırdım,20 tl lpg ile şehir içinde 67km yol yaptım süper ortalama 65km gidiyorum ama bende leki gibi daihatsu sirion alacağım aracı satıp iyice soğudum 1 yıl sonra lgn'nin parasını yakıtttan çıkarınca aracımı satıp sirion alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

vay be biri daha gidiyor clio'dan,ben aracımı çok seviyorum ama şehir içi tüketimi çok fazla diye lpg taktırdım km'de 30 kuruş yakıyor artık agresif sürmeme rağmen ancak lpg'yi takınca soğudum araçtan iyice araçta hiçbir sorun yok gayet iyi çekişi bile ama ben biraz pinpirikliyim zaten lpg'ye karşıydım ama bu son zamlarla çığrımdan çıktım gazı taktırdım,20 tl lpg ile şehir içinde 67km yol yaptım süper ortalama 65km gidiyorum ama bende leki gibi daihatsu sirion alacağım aracı satıp iyice soğudum 1 yıl sonra lgn'nin parasını yakıtttan çıkarınca aracımı satıp sirion alacağım

Bende tüp düşünüyorum ama sıralı sistemler benzin + lpg değil mi onu iyi hesaplamak lazım yoksa benzin gerçekten az yakıyor ş.dışında 20 liralık benzinle 4.5 litre hadi 5 litre deyin uzun mesafe gittim (1 gün önceden alındı , çınarcık merkezden topçulara, eskihisardan kartal a sadece 20 liralık benzinle) eğer ş.içinde ise zırt pırt dur kalklarda hep benzin kullanıyorsa lpg ye geçmek kimse kusura bakmasın enayiliktir , 200.000 binde dizel almak daha mantıklıdır. şehir içinde o yüzden yardıma ihtiyacım var bizim clio 2 lere fransızlara yalnız hangi marka lpg gider ve sıralı gidiyor ş.içinde nasıl oluyor bu lpg ??

• Ilk calisma benzinle olur sonar lpg ye gecer bence brc taktir AMA usta cok önemli tabi eger illaki taktiracağim diyorsan Ben taktirma taraftari değilim sana link vereyim Jordan bakarsin

• hayırlı sabahlar. herkese günaydın.
    lpg bence şehiriçi çok mantıklı.
    lpgde 300 yakan araba benzinle 10 litre yaksa 4.60tan filan 460 yakar.
    birinde 300 milyon birinde 460 milyon ödeme yapılır.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_66460757/tm.htm dostum burdan lpg takılma şartlarına bak,herkes böyle yapmıyor iyi araştır bence
  • Merhaba arkadaşlar bende 2005 model 1.5 dci clio var hafif uğultulu egzoz taktırmak istiyorum bir problem olmaz değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan alp

Merhaba arkadaşlar bende 2005 model 1.5 dci clio var hafif uğultulu egzoz taktırmak istiyorum bir problem olmaz değilmi

Tüketim artar çünkü o ses adamı gaza getirir, her vites değişiminde o sesi duymak istersin, haliyle gaza biraz daha yüklenirsin. Uzun yolda kafa şişirip can sıkar ayrıca. Çevreden tepki görme riski de var.
    Başka zararı var mı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇUMRALI

hayırlı sabahlar. herkese günaydın.

Ramazan kardeşim ben şehir içinde lpg'nin daha iyi olması konusuna kısmen katılmıyorum, sinop gibi kısa mesafeli sürüşlerde araba benzinden gaza geçene kadar zaten hedefe ulaşıyorsun.
    Ama 4-5 km gibi mesafede dediğine katılıyorum. Bizde şehir içi dediğin en çok 2 km çünkü.

• quote:

leki Tarih 1 Aralık 2012; 23:49:05

quote:

hayırlı sabahlar. herkese günaydın.

Ramazan kardeşim ben şehir içinde lpg'nin daha iyi olması konusuna kısmen katılmıyorum, sinop gibi kısa mesafeli sürüşlerde araba benzinden gaza geçene kadar zaten hedefe ulaşıyorsun.
    Ama 4-5 km gibi mesafede dediğine katılıyorum. Bizde şehir içi dediğin en çok 2 km çünkü.

evet bu konuda haklısın leki kardeş.
    burda 1.5 km çarşıya gitmek için geçen km., o arada benzinden lpgye anca geçiyor. ben cümleyi kurarken tamamen Konya şehir.içi kullanma olarak düşünüp yazmıştım.

quote:

aslan alp Tarih 1 Aralık 2012; 12:26:19
    Merhaba arkadaşlar bende 2005 model 1.5 dci clio var hafif uğultulu egzoz taktırmak istiyorum bir problem olmaz değilmi

uzun yolculukta zaten oluşan yol sesi ve egsoz sesi sizi yorabilir. hep gürültü hep gürültü, bilmiyorumda bana uymaz. tercih sizin tabiki.

quote:

sendomi Tarih 1 Aralık 2012; 10:19:29
    http://forum.donanimhaber.com/m_66460757/tm.htm dostum burdan lpg takılma şartlarına bak,herkes böyle yapmıyor iyi araştır bence

işte işini iyi yaptığını özetlemiş bir usta. sanmıyorum böyle titiz usta her zaman bulunsun. zor yani.

• bu arada arabayı sattım gibi bişey oldu.
    Ankara'dan arayan bir emekli abi haftaya salı veya perşembe (bankadan parasını alabilmsi için mühlet istedi) gününe kadar sen ilanı kaldır ben alacağım aaracı dedi. uzun görüşmelerden sonra bende kabul ettim parayı çekip gelince aracı vereceğim.
    İnşallah hayırlı bir satış olur 2 ttaraf içinde. fiyat 12.500 e bıraktım.
    gelişmeleri yine yaazarım.
  • benim araçta lpg geçişi 35 derece arabayı çalıştırıyorum 1.dk beklerim genelde sonra hareket ediyorum 400 metre sonra falan gaza geçiyor gaz geçişi baya hızlı
  • quote:

bu arada arabayı sattım gibi bişey oldu.
    Ankara'dan arayan bir emekli abi haftaya salı veya perşembe (bankadan parasını alabilmsi için mühlet istedi) gününe kadar sen ilanı kaldır ben alacağım aaracı dedi. uzun görüşmelerden sonra bende kabul ettim parayı çekip gelince aracı vereceğim.
    İnşallah hayırlı bir satış olur 2 ttaraf içinde. fiyat 12.500 e bıraktım.
    gelişmeleri yine yaazarım.

Hayırlısı olsun. Alışveriş güzel insanlarla yapılınca üçte beşte gözü olmuyor insanın.

• merhaba
    2001 model clio aracımın 3.fren lambası yanmıyor. Elektrikçi su aldığı ve değişmesi gerektiğini söyledi ama bildiğinden değil işi kolaydan halletmek için sanırım.
    Lambayı kendim söktüm vidaları sadece kırmızı lamba kısmı kaldı elimde fakat kırılır diye içini açmaya cesaret edemedim.Çünkü yapışık parça birkaç yeri ayrılmış güç kullanmak gerek. Acaba risk alıp açmayı denesem kontak sprey sıksam sorunu çözer mi? Bu sorunu yaşayan ve çözen arkadaşlar yardım lütfen

(Bir de Konya dan arkadaşlardan servis ya da usta tavsiyesi alabilirmiyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bad-sector -- 2 Aralık 2012; 15:57:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bad-sector

merhaba
    2001 model clio aracımın 3.fren lambası yanmıyor. Elektrikçi su aldığı ve değişmesi gerektiğini söyledi ama bildiğinden değil işi kolaydan halletmek için sanırım.
    Lambayı kendim söktüm vidaları sadece kırmızı lamba kısmı kaldı elimde fakat kırılır diye içini açmaya cesaret edemedim.Çünkü yapışık parça birkaç yeri ayrılmış güç kullanmak gerek. Acaba risk alıp açmayı denesem kontak sprey sıksam sorunu çözer mi? Bu sorunu yaşayan ve çözen arkadaşlar yardım lütfen

şuu an müsait değilimde vakit bulunca tektek izah edeyim. kolay çözüleek birsıkıntın var..
  • 2001 rxt ful model sunroof falan her sey var.108 binde.sadece klimada gaz yok oda yazın konulacak.lokal boya var.onemli bir kazası yok.almak isteyen olursa ozelden mesaj atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bad-sector

merhaba

Bu olay başıma tam vizeye girme arefesinde gelmişti.
    lambayı söktüm. kırmızı kısım ile siyah tabanı birbirinden ayırdım. elektrik kablolarından sonraki led lambaları devre dışı bıraktım. normal tv tamircisi arkadaş lamba yerine uygun kırmızı led döşedi. tekrar sökülen kısımlar birleştirildi ve hızlı yapıştırıcı ile sağlamca birleştirdik. elektrik kablolarını araçta gereken yere taktık. orjinal gibi oldu..

• 
Sayfa: önceki 558559560561562
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.