Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (562. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu fiyatlar nedir ya iyice sıkıldım araba aramaktan
    Hb clioII 1,4 privilege 2003 117binde sol kapı değişmiş otomatik brc lpg takılı 16,750 istiyolar sizce ederi nedir haftasonu arabayı görmeye gidebilirim nedir bu arabanın ederi varmı fikriniz
  • hayırlı olsun yeni aracını güle güle kullan allah kaza bela vermesin @cumralı
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

arkadaslar bu fiyatlar nedir ya iyice sıkıldım araba aramaktan
    Hb clioII 1,4 privilege 2003 117binde sol kapı değişmiş otomatik brc lpg takılı 16,750 istiyolar sizce ederi nedir haftasonu arabayı görmeye gidebilirim nedir bu arabanın ederi varmı fikriniz

merhaba,
    ben şunu söylemek istiyorum. Ekim ayında 2006 Model 94000km de 1.2 16v clio 2 aracı 15.750 ye aldım. Üstünde sıralı sistem atiker lpg de takılı. aracın tekerleklerini 360 tl ye değiştirdim. ve bana 16.250 tlye geldi. değişen olarak da sağ ön çamurluk. ama birkaç yerinde de lokal boya mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: oblohan

quote:

merhaba,
    ben şunu söylemek istiyorum. Ekim ayında 2006 Model 94000km de 1.2 16v clio 2 aracı 15.750 ye aldım. Üstünde sıralı sistem atiker lpg de takılı. aracın tekerleklerini 360 tl ye değiştirdim. ve bana 16.250 tlye geldi. değişen olarak da sağ ön çamurluk. ama birkaç yerinde de lokal boya mevcut.

Otomatik aradığım için fiyat En az bin TL oynuyor manuel kullanabilsem araba çok işin içine otomatik girince fiyatta artıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasrhere

hayırlı olsun yeni aracını güle güle kullan allah kaza bela vermesin @cumralı

amin kardeşim.
    Allah hepimizi kazalardan esirgesin.
  • Valeo dediğime bakma orijinal renault buji kullandım :)
  • quote:

quote:

quote:

merhaba,

Otomatik aradığım için fiyat En az bin TL oynuyor manuel kullanabilsem araba çok işin içine otomatik girince fiyatta artıyor

iyi fiyat, otm rxt'ler o fiyata gidiyor 2001-2002 model.
    bakmak lazım araz var mı yok mu diye.

• otm vites ve üst donanımlı olması 1.2 ile aynı kefeden ayırıyor privilege'ı.
    son 2-3 yıldır küçük otm vites arabalar kapış gidiyor. insanlardaki otm vites bozulur, masraf çıkarır vs yargılar çürüdü artık çünkü gördüler vitese ait ekstra masraf olmadığını.

• quote:

Orijinalden alıntı: cliohb1416v

Clio 2 1.4 16V RXT Hatchback Araç sahibi arkadaşlar araç resimlerimizi,sorunlarımızı,püf noktalarını paylaşalım.

Clio 1.4 16V RXT

valla biz beş yıldır paylaşıyorduk zaten.
    foruma başlık açıp ilk mesajı yazar gibi oldu şimdi bu.
    araban hayırlı olsun bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇUMRALI

@leki kardeşim, yaklaşık 3 senedir clio bendeydi ve bu limanda demirliydik.
    sende biliyyorsunki araba satılınca ben bölüümü bırakmam diyenler 6 ayda bir uğrar oluyyor.
    biz şimdilik burdayız..
    skoda octi bölümüne belki kayabilirim dermişim.,
    2004 skoda octavia ambiante plus benzinli(senin gruptanmış antiplg'ci) 80.000 kmde boyasız kazasız dertsiz 3 sahibi olaarak aldım. dijital klima filan yok,arka camlaer manuel, offf off sunroof yok, boşla dolu arası donanımı var. bana yeter. devasa bir bagaja sahip forumda 560 litre diye okudum.
    22.000 lirada anlaştık.

Allah kaza bela vermesin kimseye arkadaşlar. haftada bir bindiğimizden dün renault clio rxt eski aracın boşalttığı yere skoda octavia amb.plus aracı çektim. yine haftada bir bineriz arttık

değerli kardeşim yeni arabanı güle güle kullan. octavia ayıptır söylemesi eski yengenin arabasıydı, bu olumsuz maneviyattan dolayı pek iyi anı yok aklımda.
    uzun yolda yayıla yayıla gidersin artık. bir de tavsiye, park sensörü taktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: leki

quote:

quote:

quote:

merhaba,

iyi fiyat, otm rxt'ler o fiyata gidiyor 2001-2002 model.
    bakmak lazım araz var mı yok mu diye.

Sol kapı ve sol camurluk değişmiş baska kazası yoksa bu fiyat biraz pazarlikla makulmudur yani piyasayı sadece sahibinden sitesinden biliyorum iyi bir usta bulup göstermek lazım anadolu yakasında expertiz yaptirabilecegim bir yer varmı bildiginiz adamı arayip yarın için randevulasacam araç anadolu yakasında

• kapı ve çamurluk neden değişti, airbag açık mı, darbe derinden mi yüzeysel mi?
    triger yakınlarda değişti mi yoksa 120bin mi bekleniyor,
    diğer bakımların detayı ve ispatı var mı, varsa düzenli bakım yapıldı mı, 90bin km'de şanzıman yağına bakıldı mı, vites geçişleri hissedilir mi,
    klima ne durumda,
    lastikler ne durumda,
    muayene yeni mi,
    tramer sorgusunda ne sonuç çıkıyor,
    şimdilik aklıma gelenler bunlar. mide bulandıran birşey yoksa, satıcıda da dürüstlük sinyalleri uygunsa üçyüz beşyüz fark etmez.
    herşey düzgünse 16 civarı süper alışveriş olur bence.

• quote:

sende biliyyorsunki araba satılınca ben bölüümü bırakmam diyenler 6 ayda bir uğrar oluyyor.
    biz şimdilik burdayız..
    2004 skoda octavia ambiante plus benzinli(senin gruptanmış antiplg'ci) 80.000 kmde boyasız kazasız dertsiz 3 sahibi olaarak aldım. dijital klima filan yok,arka camlaer manuel, offf off sunroof yok, boşla dolu arası donanımı var. bana yeter. devasa bir bagaja sahip forumda 560 litre diye okudum.
    22.000 lirada anlaştık.

Allah kaza bela vermesin kimseye arkadaşlar. haftada bir bindiğimizden dün renault clio rxt eski aracın boşalttığı yere skoda octavia amb.plus aracı çektim. yine haftada bir bineriz arttık

hayırlısı olsun,güzel günlerde kullanın..bu arada kafama küçük bir taş geldi..

• quote:

quote:

biz şimdilik burdayız..
    22.000 lirada anlaştık.

değerli kardeşim yeni arabanı güle güle kullan. octavia ayıptır söylemesi eski yengenin arabasıydı, bu olumsuz maneviyattan dolayı pek iyi anı yok aklımda.
    uzun yolda yayıla yayıla gidersin artık. bir de tavsiye, park sensörü taktır.

teşekkürler leki kardeş.
    octaviayı (yazmak zor bu yüzden octi diye yazacağım) daha tam çözemedim.
    kullanımı rahat, direksiyon ve debriyaj tepkileri yumuşak, sessizlik, bunlar artıları
    geri gidişte arkayı göremmiyorum, clioya göre uzun park az zor oluyor, dönme yarıçapı uzun, başka kullanım sıkıntısı yaşamadım.
    donanım eksikliiği demeyimde alışkanlıktan sunroof aranıyor valla. öteki donanımlar zaten clioda vardı.
    şimdilik gözlemlerim bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

quote:

biz şimdilik burdayız..
    22.000 lirada anlaştık.

hayırlısı olsun,güzel günlerde kullanın..bu arada kafama küçük bir taş geldi..

ali bey teşekkürler. taş filan değil.
    görüştüğümüze sevindim.

• ARKADAŞLAR daha önce yazdım ama arada kaynadı. clio 2 aracımın nasıl olduysa ön kaputundaki logo düşmüş. bayiyi aradım. adamlar 83 lira fiyat çekti. nereden bulabilirim. ben 5-10 liraya hallederim diye düşünmüştüm...
  • quote:

kapı ve çamurluk neden değişti, airbag açık mı, darbe derinden mi yüzeysel mi?
    diğer bakımların detayı ve ispatı var mı, varsa düzenli bakım yapıldı mı, 90bin km'de şanzıman yağına bakıldı mı, vites geçişleri hissedilir mi,
    klima ne durumda,
    lastikler ne durumda,
    muayene yeni mi,
    şimdilik aklıma gelenler bunlar. mide bulandıran birşey yoksa, satıcıda da dürüstlük sinyalleri uygunsa üçyüz beşyüz fark etmez.

Hocam sanırım bana hitaben yazdınız bunu :)

Bugün aracı görmeye gittik cuma gününden arkadasla konuşup şase numarasını almıştım gece tramerden sabah emniyetteki arkadaslardan ve bir kac sigortacı ile görüşüp aracın 2009 yılına kadar hiç bir kazasının hasarının olmadıgını gördüm sol kapı ufacık bir göcük yüzünden sanırım servisin sigortadan para almak için yaptıgı bir degişim olsa gerek keza çamurlukta o şekilde kazanın fotograflarını gördüm ama kesinlikle abartılacak birşey degil ve kapı camurluk değişmiş çok öenmli degildi benim için

Bunun dısında bir kazası daha var oda sag taraftan onunda taramerde fotograflarına baktım tutanaklarına baktım sadece cizikten olusan boyalar var
    kazaların birisi 1870TL digeri 1700 TL
    değişimler ABC renault servisinde yapılmış

Aracı bir akrabamın arkadaşı ve ustası olan birisine gösterdik avcılarda yeri
    aracı akrabam kendiside test etti en ufak sorun cıkmadı vites gecişleri hissedilmeyecek derecede hafif hızlanması yokuş cıkması gaz kesme bayılma en ufak sorun ile karsılasmadık teslerimiz sonucunda bahçelievler -avcılar arasında aracı akrabam kullandı yoldada test etme şansı oldu sonra ustaya götürdük boya kontrolu yaptı araç sahibinin dedikleri dısında ne eksik ne fazla bir boya yada degişme cıkmadı
    ön takımlarda vs.. herhangi bir sorun yoktu
    usta motor on numara sorunsuz dedi ön takımlar sorunsuz dedi vites gecişleri sorunsuz dedi daha diger bakılacak yerlere baktılar ve sonuç olarak benden geçti gerisi size kalmış dedi ve yanından ayrıldık

araç 2003 1,4 Privilege
    Otomatik
    BRC lpg takılalı 1 sene olmuş 1 yıl daha garantisi devam ediyor lpg nin yeni takılmasıda iyi bir şey sanırım motor ömrü için
    yukarıda yazdıklarım dısında hiç bir degişen yok yok tavan bagaj boyasız belden aşağı boyalı sayılıyor sanırım şaselerde oynama darbe yok
    4 airbag
    klima
    ABS
    sonradan takılma cd çalarlı teyp
    yol bilgisayarı tüpte bir işe yaramıyor ama var :)
    araç füme renkte
    km 118bin
    araba gercekten diri duruyor emsali bir kac araca daha bakmıstım arabaların canı cıkmıştı resmen

1 senedir araba bakıyordum ama bu arac kadar içime sinen bir arac olmamıştı
    ve en sonunda arkadasla pazarlık ettik en son 15,900Tl ye anlaştık
    bence fiyat makul sayılacak derecede cünkü bomboş 2000 polo ya bile 17 istenilen Ülkemde bu özellikte arac için bu fiyat ne cok ne az arası diyip salı günü alım satım işlemlerini yapmak için randevulastık ve ayrıldık

ayrıca triger deişmemiş ama aldıgımda en fazla bir aya ben degiştiricem içim rahat olsun Allah korusun üç kurusluk şey için arabanın komple motoru indirtmeyelim :)

şimdi sizin yorumlarınızı bekliyorum cünkü salıdan sonra çok basınızı agrıtıcam kış lastigi 15 çelik jant kol dayama vs.. vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_MuKa -- 8 Aralık 2012; 22:31:13 >

• Amblemini bulun, oturduğunuz yerde satabilecek dükkanları dolaşın.
  • by muka, bence güzel alışveriş olmuş. güle güle kullan.
    ben kış lastiğini geçen hafta aldım clio 3'e. petlas, tanesi 130 lira balans+takma dahil. 1 haftalık izlenimim biraz sert olduğu yönünde. param yoktu, lassa snoways almak isterdim aslında.
    kolçak için bir kaç sayfa geriye doğru incelersen resimleri falan bulabilirsin. sanırım piyasada yok ama.

• quote:

quote:

kapı ve çamurluk neden değişti, airbag açık mı, darbe derinden mi yüzeysel mi?
    klima ne durumda,
    lastikler ne durumda,
    muayene yeni mi,

Hocam sanırım bana hitaben yazdınız bunu :)

Bugün aracı görmeye gittik cuma gününden arkadasla konuşup şase numarasını almıştım gece tramerden sabah emniyetteki arkadaslardan ve bir kac sigortacı ile görüşüp aracın 2009 yılına kadar hiç bir kazasının hasarının olmadıgını gördüm sol kapı ufacık bir göcük yüzünden sanırım servisin sigortadan para almak için yaptıgı bir degişim olsa gerek keza çamurlukta o şekilde kazanın fotograflarını gördüm ama kesinlikle abartılacak birşey degil ve kapı camurluk değişmiş çok öenmli degildi benim için

Bunun dısında bir kazası daha var oda sag taraftan onunda taramerde fotograflarına baktım tutanaklarına baktım sadece cizikten olusan boyalar var
    kazaların birisi 1870TL digeri 1700 TL
    değişimler ABC renault servisinde yapılmış

Aracı bir akrabamın arkadaşı ve ustası olan birisine gösterdik avcılarda yeri
    aracı akrabam kendiside test etti en ufak sorun cıkmadı vites gecişleri hissedilmeyecek derecede hafif hızlanması yokuş cıkması gaz kesme bayılma en ufak sorun ile karsılasmadık teslerimiz sonucunda bahçelievler -avcılar arasında aracı akrabam kullandı yoldada test etme şansı oldu sonra ustaya götürdük boya kontrolu yaptı araç sahibinin dedikleri dısında ne eksik ne fazla bir boya yada degişme cıkmadı
    ön takımlarda vs.. herhangi bir sorun yoktu
    usta motor on numara sorunsuz dedi ön takımlar sorunsuz dedi vites gecişleri sorunsuz dedi daha diger bakılacak yerlere baktılar ve sonuç olarak benden geçti gerisi size kalmış dedi ve yanından ayrıldık

araç 2003 1,4 Privilege
    Otomatik
    BRC lpg takılalı 1 sene olmuş 1 yıl daha garantisi devam ediyor lpg nin yeni takılmasıda iyi bir şey sanırım motor ömrü için
    yukarıda yazdıklarım dısında hiç bir degişen yok yok tavan bagaj boyasız belden aşağı boyalı sayılıyor sanırım şaselerde oynama darbe yok
    4 airbag
    klima
    ABS
    sonradan takılma cd çalarlı teyp
    yol bilgisayarı tüpte bir işe yaramıyor ama var :)
    araç füme renkte
    km 118bin
    araba gercekten diri duruyor emsali bir kac araca daha bakmıstım arabaların canı cıkmıştı resmen

1 senedir araba bakıyordum ama bu arac kadar içime sinen bir arac olmamıştı
    ve en sonunda arkadasla pazarlık ettik en son 15,900Tl ye anlaştık
    bence fiyat makul sayılacak derecede cünkü bomboş 2000 polo ya bile 17 istenilen Ülkemde bu özellikte arac için bu fiyat ne cok ne az arası diyip salı günü alım satım işlemlerini yapmak için randevulastık ve ayrıldık

ayrıca triger deişmemiş ama aldıgımda en fazla bir aya ben degiştiricem içim rahat olsun Allah korusun üç kurusluk şey için arabanın komple motoru indirtmeyelim :)

şimdi sizin yorumlarınızı bekliyorum cünkü salıdan sonra çok basınızı agrıtıcam kış lastigi 15 çelik jant kol dayama vs.. vs...

hocam güle güle bin. gayet iyi fiyata almışsınız. kimsenin lafını dinlemeyin. araç içinize sindiyse sorun yoktur...

• 
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.