Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (424. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de clio 1.4 rxt, privilige, dynamique arıyorum. ankara'dayım. satan varsa mesaj atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sert19

quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Arkadaşlar benim cilio gaza basınca araba sağa doğru gidiyo hemde sağlam gidiyo.Gazdan ayağını çekincede sola doğru gidiyo rot ayarı yaptırdım ama herhangi bir düzelme olmadı. Gerçi aracın ön amartisörlerinde sıkıntı var ama ondan yapmaz nedeni ne olabilir. Gaza basınca feci derecede araç sağa doğru gidiyo.

Alt takımı komple gözden geçirin; rot ayarını bilgisayarlı son sistem bir yerde tekrar yaptırın. Ancak bu dedğiniz amortisörden de kaynaklanıyor olabilir; birde jantlarınız kontrol ettirin yamulma var mı? öncelikle sağdakine. İnşallah sorunu çözersiniz
    Bunlar iyi ihtimaller birde aks başı var inşallah o değildir pahalı maalesef

aslında benim aklımada aks başı geliyo bakalım hayırlısı jantlarım alüminyum alaşım jant onlarıda kontrol ettirdim jantlardada bişe yok. Aks başı tahminen ne kadardır bilgin varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 1 Temmuz 2011; 9:03:50 >

• Orijinalden alıntı: filmdükkanı

Orijinalden alıntı: guest.1981

hakkaten tez yayılılıyor.sabah sabah moralim bozuldu.sehırıcı 0.28 yakıyordu ama bu zamlardan sonra lpg taktıracam galıba.

bence taktırma, LPG de yerinde durmayacaktır...geldim mi tam geliyor onada...km hesabına vurdugunda ki geçen burada bir arkadaş hesabını yaptı nerdeyse kafa kafaya geliyor..harcadığın işçilik ve LPG tankı masrafı da cabası..benim fikrim tabi, herkesin hesabı farklı farklı...şimdi çıkar biri "uyan rüyadan" falan der korkuyorum artık yorum da yazmaya vallahi..

[/quot
    2005 1.2 ben de de var şehiriçi yakıtı aynı benimkininde, lpg takıp takmama konusuna gelince aylık yaptığın km ye bağlı olarak değişir. lpg de yaklaşık ş.içi 20 kuruş civarı yakar
  • slm arkadaşlar ben 1 ay önce 2004 Clio 1.4 16 V Dynamique aldım arabamın benzin deposunda bir sorun var galiba depoyu fullledim 110 km falan gittim ne kadar yaktığını deneyim dedim benzin almaya gittim ve benzin basmaya başladı 1 litre basınca hemen attı depo dolu diye ben 20 tl lik doldurdum aracı arabanın kontagını açtım baktım bir kademe gösterge boş nasıl bir sorun var acaba yardım edermisiniz teşekkürler birde şuan ne kadar yakıyor sizin araçlar km başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrovle -- 2 Temmuz 2011; 13:03:12 >
  • izmir alanya arasında depoyu opet aygaz ile fulledim..
    32 lt:71,5 tl
    407 km yaptım gaz bitti.
    kmde 17,5 kuruş yaktı.
    2 kişi,full bagaj,ara ara klima açık,hız 100-110 km/h
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrovle

slm arkadaşlar ben 1 ay önce 2004 Clio 1.4 16 V Dynamique aldım arabamın benzin deposunda bir sorun var galiba depoyu fullledim 110 km falan gittim ne kadar yaktığını deneyim dedim benzin almaya gittim ve benzin basmaya başladı 1 litre basınca hemen attı depo dolu diye ben 20 tl lik doldurdum aracı arabanın kontagını açtım baktım bir kademe gösterge boş nasıl bir sorun var acaba yardım edermisiniz teşekkürler birde şuan ne kadar yakıyor sizin araçlar km başına

Hayır sorun yok. ya depo hava yaptı yada tabancayı cok dayadıklarında son hız dolumda bende de öyle oluyor tabancayı hafif geri çektirip düşük hızda depoyu doldurun
  • quote:

quote:

slm arkadaşlar ben 1 ay önce 2004 Clio 1.4 16 V Dynamique aldım arabamın benzin deposunda bir sorun var galiba depoyu fullledim 110 km falan gittim ne kadar yaktığını deneyim dedim benzin almaya gittim ve benzin basmaya başladı 1 litre basınca hemen attı depo dolu diye ben 20 tl lik doldurdum aracı arabanın kontagını açtım baktım bir kademe gösterge boş nasıl bir sorun var acaba yardım edermisiniz teşekkürler birde şuan ne kadar yakıyor sizin araçlar km başına

Hayır sorun yok. ya depo hava yaptı yada tabancayı cok dayadıklarında son hız dolumda bende de öyle oluyor tabancayı hafif geri çektirip düşük hızda depoyu doldurun

çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

izmir alanya arasında depoyu opet aygaz ile fulledim..
    32 lt:71,5 tl
    407 km yaptım gaz bitti.
    kmde 17,5 kuruş yaktı.
    2 kişi,full bagaj,ara ara klima açık,hız 100-110 km/h

çok güzel rakamlar ali bey
    bende az önce izinden geldim.
    ortalama 26 lt opet aygaz ile en az 320 km en fazla da 340 km yol aldım .
    klima açık, araç 4 yetişkinli full bagaj....
  • quote:

quote:

merhaba arkadaslar ...

sorunuza cevap olarak arkadaş sorun yok demiş ama sorun var aslında ...

depolarda hava taliye sistemi mevcut, burası tıkanırsa tabanca otomatik olarak atar ve sizde düzgün bir ölçme yapamazsınız ...

bende bu sorunu yaşadım ve halada yaşıyorum. servise bu sorunu anlattiğimda, depo dolum kısmını söküp bu havalandırma sistemine bakmalarının gerecegini sorunun buradan kaynaklandıgını söyledi, uzun sürecegi icin yaptırmadım . İlla depoyu fullemek istiyorsanız pompacı tabancanın başından ayrılmayacak artık :)

• slm cuma günü depoyu fulledim gösterge fulldü ondan sonra 55 km yol yaptım tek kademe düştü bugün gittim benzinciye tekrar fulledim ve 25 tl benzin aldım kontağı açtım hala tek kademe düşüktü depo full ama gösterge tek kademe düşük bakalım arkadaş yarın servise götürecek arabayı ne çıkacak sizden arıza için ne kadar istediler?
  • zamanım olmadıgı ve depoyu fullemediğim için ne kadar masraf olacagını sormadım,

sorunun ne oldugunu öğrendim ve kaldı öyle ...

bakalım size ne diyecekler ...

bence sorunu servste ogrenip bunu bir ustaya yaptırın, maddi olarak servis kucuk bir sorunu buyute bilir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorAsi

quote:

quote:

merhaba arkadaslar ...

sorunuza cevap olarak arkadaş sorun yok demiş ama sorun var aslında ...

depolarda hava taliye sistemi mevcut, burası tıkanırsa tabanca otomatik olarak atar ve sizde düzgün bir ölçme yapamazsınız ...

bende bu sorunu yaşadım ve halada yaşıyorum. servise bu sorunu anlattiğimda, depo dolum kısmını söküp bu havalandırma sistemine bakmalarının gerecegini sorunun buradan kaynaklandıgını söyledi, uzun sürecegi icin yaptırmadım . İlla depoyu fullemek istiyorsanız pompacı tabancanın başından ayrılmayacak artık :)

Bende şimdi öğrenmiş oldum sorun olduğunu. 92 model broadway vardı bende onda böyle kıl tüy sorunlarla hiç uğraşmadım doğrusu; ama napcan gülü seven dikenine katlanıyor
    Teşekkürler...

• merhaba arkadaşlar ilk uzun yol tecrübemi yaşadım urfa-osmaniye arası depom 27lt, giderken 3 kişi ama ortalama 60kg klima hep açık 2.seviyede 300km de bitti min hız 100 mak hız 160 ortalama 120 diyelim
    dönerken yine 27lt 2 kişi klima hep açık bu sefer basmamaya gayret ettim 120 yi geçmedim genelde 100-110 ile gitmeye gayret ettim 340km de bitti bu 340km nin yaklaşık 35-40km si şehir içi
    dönüşte daha yavaş gitmem bana yaklaşık 40km kazandırdı sizce yakıt durumum nasıl birde uzun yolda klimanın etkisi ne kadar olabilir % olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahatay63

merhaba arkadaşlar ilk uzun yol tecrübemi yaşadım urfa-osmaniye arası depom 27lt, giderken 3 kişi ama ortalama 60kg klima hep açık 2.seviyede 300km de bitti min hız 100 mak hız 160 ortalama 120 diyelim
    dönerken yine 27lt 2 kişi klima hep açık bu sefer basmamaya gayret ettim 120 yi geçmedim genelde 100-110 ile gitmeye gayret ettim 340km de bitti bu 340km nin yaklaşık 35-40km si şehir içi
    dönüşte daha yavaş gitmem bana yaklaşık 40km kazandırdı sizce yakıt durumum nasıl birde uzun yolda klimanın etkisi ne kadar olabilir % olarak?

% 5 civarında fark oluşturur.
  • Arkadaslar merhaba,2000 clio rte otomatik kullanicisiyim.
    Dün normal sehir ici sehir halindeyken hava yastigi ve servis lambası yandı!
    Kontagi açıp-kapadım ikaz ışıkları söndü.
    Sorunlu var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turguttekin

Arkadaslar merhaba,2000 clio rte otomatik kullanicisiyim.
    Sorunlu var acaba?

geçen haftalarda Konya şehiriçi trafiğinde benimde aynı ikaz lambaları yandı . dur kalk yaparken kendisi söndü. bir daha inşallah yanmaz :)
  • quote:

Arkadaslar merhaba,2000 clio rte otomatik kullanicisiyim.
    Sorunlu var acaba?

Soketlerde oynama oluyor. Muhtemelen oksitlenme olabilir.
  • Aku tarafinda 2 adet soket var! hangisini oynatacağım?
    Bir sorum daha olacak.
    Araci yeni Aldigimdan beri,Otomatik vites in altındaki küçük takviye tuş (sanirim d3)bastığımda çalışmıyor.
    Elektiriksel temasizlikmi var acaba.
    Çok önemlimi,yaptirmalimiyim.
    Hangi durumlarda kullanılıyor bu tuş.
    Basınıza gelen varmi?
  • quote:

Aku tarafinda 2 adet soket var! hangisini oynatacağım?
    Bir sorum daha olacak.
    Araci yeni Aldigimdan beri,Otomatik vites in altındaki küçük takviye tuş (sanirim d3)bastığımda çalışmıyor.
    Basınıza gelen varmi?

Akü derken kutup başlarından bahsediyorsanız onunla alakası yok. Muhtemelen koltukların altında bulunan soketlerdendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coachya

quote:

Aku tarafinda 2 adet soket var! hangisini oynatacağım?
    Bir sorum daha olacak.
    Basınıza gelen varmi?

Akü derken kutup başlarından bahsediyorsanız onunla alakası yok. Muhtemelen koltukların altında bulunan soketlerdendir.

soketler koltukların altında.. muhtemelen sıkıntı ordaki sokette..
  • 
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.