Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.616.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bi sorum olacak cvplarsanız sevinirim; iceri gelen sesi dahada azaltmak için fitillere bir işlem uygulayan var mı
  • Arkadaşlar belki yeri değil ama aşağıdaki aracımı satsam ederi nedir sizce?
    Renault clio II 1.4 16v dynamique, Ateş kırmızı,2004 model, 68.000km'de, 60 bin bakımı serviste yapıldı. 6'lı cd çalar, ABS, 4 hava yastığı, analog klima, 4 kapı boyalı, sağ ön çamurluk ve far değişti. Boyamalar yol kenarı bariyerlerine çarpma,sürtmeden dolayıdır. Atiker sıralı sistem lpg takılı ve ruhsata işlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leki

bu arada kara şimşeğin internetteki ilk fotosu

maşallah, kazasız belasız sürüşler dilerim kardeş...
    aslında sana bir de lada niva lazım sinop yolları için
    3 bin liraya çok güzel ladalar var ben bir ara bayağı kafayı takmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: adEmirEn

Arkadaşlar belki yeri değil ama aşağıdaki aracımı satsam ederi nedir sizce?
    Renault clio II 1.4 16v dynamique, Ateş kırmızı,2004 model, 68.000km'de, 60 bin bakımı serviste yapıldı. 6'lı cd çalar, ABS, 4 hava yastığı, analog klima, 4 kapı boyalı, sağ ön çamurluk ve far değişti. Boyamalar yol kenarı bariyerlerine çarpma,sürtmeden dolayıdır. Atiker sıralı sistem lpg takılı ve ruhsata işlidir.

güzel bir araçtır 1.4 Dynamique'ler... Ancak 4 kapının boyalı ve 2 değişeninin olması fiyatı biraz kırdırabilir...
    Zaten clioların en ufak darbede çamurluklar bakalit olduğu için bardak gibi kırılıyor... değiştirmek tek çözüm oluyor...
    Ben 2004 1.2 Authentique 16V Cliomu (98,000KM, 4 Hava Yastığı-ABS-Klima) 15.500 e verdim... Araçta bir parça boya vardı, değişeni yoktu...
    Siz 17.000-17.500 TL civarı yoklayın bakalım bi derim ben...

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz_ksk

quote:

Orijinalden alıntı: adEmirEn

Arkadaşlar belki yeri değil ama aşağıdaki aracımı satsam ederi nedir sizce?

güzel bir araçtır 1.4 Dynamique'ler... Ancak 4 kapının boyalı ve 2 değişeninin olması fiyatı biraz kırdırabilir...
    Zaten clioların en ufak darbede çamurluklar bakalit olduğu için bardak gibi kırılıyor... değiştirmek tek çözüm oluyor...
    Ben 2004 1.2 Authentique 16V Cliomu (98,000KM, 4 Hava Yastığı-ABS-Klima) 15.500 e verdim... Araçta bir parça boya vardı, değişeni yoktu...
    Siz 17.000-17.500 TL civarı yoklayın bakalım bi derim ben...

ben yaklaşık 1,5 ay önce 2004 1,4 16v privelege 84binde lpg siz gümüş gri çelikcantlı aracımı 15bin e aldım sadece sağ çamurluk ve sağ far değişmiş başka boya ve değişen yok bilmiyorum ucuz mu aldım yoksa pahalı mı ama çok memnunum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sahatay63
    ben yaklaşık 1,5 ay önce 2004 1,4 16v privelege 84binde lpg siz gümüş gri çelikcantlı aracımı 15bin e aldım sadece sağ çamurluk ve sağ far değişmiş başka boya ve değişen yok bilmiyorum ucuz mu aldım yoksa pahalı mı ama çok memnunum :)

iyi almışsınız gerçekten... sahibinden de muadilleri 17binden aşağı değil...
  • Aracı bir tanışımıza vereceğimiz için ne çok ucuz olsun ne de çok pahalı olsun dedim. Arada bir fiyata vereyim dedim ama, sıfır araba fiyatlarını görünce cliomu vermekten vazgeçtim gibi galiba :)
  • Arkadaşlar merhaba,

Bende 2 hafta önce 2004 1.5DCI authentique araç alarak aranıza katıldım. Araçta ABS yok, 2 havayastığı mevcut. Aracın önden ufak bir kazası var, arayolda olan bir kaza. Zaten tutanak ve fotoğraflarını gördüm kazanın o sebepten içime sinerek aldım. Araç 82binde ve 14bin liraya aldım aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elysion

Arkadaşlar merhaba,

Bende 2 hafta önce 2004 1.5DCI authentique araç alarak aranıza katıldım. Araçta ABS yok, 2 havayastığı mevcut. Aracın önden ufak bir kazası var, arayolda olan bir kaza. Zaten tutanak ve fotoğraflarını gördüm kazanın o sebepten içime sinerek aldım. Araç 82binde ve 14bin liraya aldım aracı.

Aldığınız araç sedan sanırım. Kilometresinin doğruluğunu kontrol ettiniz mi serviste falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coachya

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Aldığınız araç sedan sanırım. Kilometresinin doğruluğunu kontrol ettiniz mi serviste falan?

Araç HB. Yakın bir tanıdıktan aldım o yüzden fiyatı uygun oldu bana. KM orjinal, kontrol ettirdim.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Araç HB. Yakın bir tanıdıktan aldım o yüzden fiyatı uygun oldu bana. KM orjinal, kontrol ettirdim.

O zaman fiyat çok iyi bencede. Yalnız benimkide 2006 authentique ve abs var. 4 Airbag var. Neden farklılık söz konusu acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

O zaman fiyat çok iyi bencede. Yalnız benimkide 2006 authentique ve abs var. 4 Airbag var. Neden farklılık söz konusu acaba?

O mevzuyu bende anlamış değilim. Authentique'den daha düşük bir donanım varmı bilmiyorum, eğer varsa belki o olabilir.

• kiralama şirketlerine satılan, 2 havayastıklı, arka koltuklarda kafalık olmayan modeller var- onlarında adı otantik
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

kiralama şirketlerine satılan, 2 havayastıklı, arka koltuklarda kafalık olmayan modeller var- onlarında adı otantik

Burası Türkiye abi otomobil firmaları çakal olmuş. Bir üst model araba çıkartıyorsun, fiyatı arttırıyorsun ama maliyeti düşürmek için heryerinden kırpıyorsun. Bir tanıdığımın 2007 model 1.5 dizel aracının arkadaki yolcular için tavandanda tutunma yerlerinin olmadığını görünce ağzım açık kalmıştı geçenlerde. Ya Hacı Murat'ta bile vardı ya
  • Merhaba arkadaşlar,hafta sonu Renault Yetkli Serviste bakım yaptırdım,aracım 2003 clio hb 1.2 16v değişenler
    -4litre elf yağ
    -yağ-benzin-hava-polen filtresi
    -buji takımı

toplam fiyat: 260tl parçalar 180tl işçilik 80tl

Aslında boch car servis te yaptırıcaktım bakımı ama 1 hafta gecmesine ragmen orjinal parçaları temin edemediler araç orjinal fransız olunca sanayide parçaları ne yazıkkı kolay bulunmuyor.

Merak ettıgım bır sey var 2003 clio hb 1.2 motor 16 valf 5 litre yag almıyor muydu?

İyi Forumlar
  • clio3'e de ben taktırdım o tutamakları, bir de bagaj lambasını..

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan.rxt

quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

kiralama şirketlerine satılan, 2 havayastıklı, arka koltuklarda kafalık olmayan modeller var- onlarında adı otantik

Burası Türkiye abi otomobil firmaları çakal olmuş. Bir üst model araba çıkartıyorsun, fiyatı arttırıyorsun ama maliyeti düşürmek için heryerinden kırpıyorsun. Bir tanıdığımın 2007 model 1.5 dizel aracının arkadaki yolcular için tavandanda tutunma yerlerinin olmadığını görünce ağzım açık kalmıştı geçenlerde. Ya Hacı Murat'ta bile vardı ya

• quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

beyler bi sorum olacak cvplarsanız sevinirim; iceri gelen sesi dahada azaltmak için fitillere bir işlem uygulayan var mı

İnternette duymuştum bir ara. Serum lastiği geçiriyorlarmış içine. Benim fitiller de bayağı bi ezilmiş duruyordu. Yırtık veya patlama olmadığından değiştirmek istemedim. Serum lastiği pahalı olur diye pek sıcak bakmadım (fiyatını araştırmadım aslında). Çocukken sapan yapmak için 50 cm serum lastiğine bi dünya para verirdik. Birgün hepsiburada.com 'da gezinirken silecek fıskiye hortumu gördüm 5 mm çapında altındaki yorumda arkadaşın birisinin kapı fitillerine uyguladığını okuduktan sonra uygulamaya karar verdim. Bagaj dahil tüm kapılara uygulamıştım. Fitiller şimdi daha dolgun duruyor. Ses konusunda çok bariz bir şey hissetmedim ama tozları engellemeye faydası var kesinlikle.

• arkadaşlar bu 2005 kasa clio ların kapı çıtalarının ucunaki dci yazan parçayı nereden bulabilirim ? istanbul içi bilen varsa söylerse sevinirim .. birde bu genelde aynı kasa benzinli modellerde oluyor sanırım yada full modellerde fabrika çıkışı spoiler lazım varmı bilen ?
  • Pazar günü çocukları aldım.
    hadi gezdireyim sizi dedim bir çıktık komşu aile ile soluğu Emirgazi-Ereğli-Ulukışla-Pozantı yolları güzergahında aldık.
    git-gel 308 km yol tuttu. full lpg ile çıktığımız yoldan geri dönüşte 22,61lt*2,300=52 tl yakıt aldı.
    26 lt lpg alır zaten depom. pek ekonomik oldu. 4 yetişkin ve 3 çocuk bagaj da dolu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhetorical

Merhaba arkadaşlar,hafta sonu Renault Yetkli Serviste bakım yaptırdım,aracım 2003 clio hb 1.2 16v değişenler
    -4litre elf yağ
    -yağ-benzin-hava-polen filtresi
    -buji takımı

toplam fiyat: 260tl parçalar 180tl işçilik 80tl

Aslında boch car servis te yaptırıcaktım bakımı ama 1 hafta gecmesine ragmen orjinal parçaları temin edemediler araç orjinal fransız olunca sanayide parçaları ne yazıkkı kolay bulunmuyor.

Merak ettıgım bır sey var 2003 clio hb 1.2 motor 16 valf 5 litre yag almıyor muydu?

İyi Forumlar

1.4 16 v olan 4.9 lt alıyor bu çok gıcık bir durum bütün yağlar 4 lt lik ardından da 1 lt lik yağ alıyorsun bayağı pahlıya mal oluyor. Ancak 1.2 16v olanlar 4 lt olabilir sonuçta servise yaptırmışsınız hata yapmazlar.

• 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.