Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (356. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.616.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sehzade86

nerde dostum yeri bende arka stop almama lazım kendini bilmezin biri kırmış

ümraniye sanayide bilgin otomotiv..cumartesi gidicem bende, yanlız ilginçtir arka led stop komple burada 100 TL yetkili serviste 70 TL acaba markaları mı farklı bakıcaz artık haftasonu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: filmdükkanı

quote:

ümraniye sanayide bilgin otomotiv..cumartesi gidicem bende, yanlız ilginçtir arka led stop komple burada 100 TL yetkili serviste 70 TL acaba markaları mı farklı bakıcaz artık haftasonu...

Bende parçacının birinde 65tl zor pazarlık ederek almıştım 100tl fazla bence birde eğer uğraşmak istersen onun içinde 10 12 tane led var onları değiştirebilirsen sanırım daha ucuza gelir ben yenisini alıp eskisinin içini merak edip açınca gördüm başkada bir şey led.
  • ya evet, onların yan sanayisi bile ithal. muhtemelen hella'dır. yuvaları ile birlikte 350 lira civarındaydı 3 sene önce ben kaza yaptığımda. depo marka yan sanayisi de 60 liraydı, 20 lira da yuvası, toplam 160 lira vermiştim. 250 vermeye gerek yok bence, depo al, iyi bunlar, ben depo'nun mercekli ön farlarını beğenmiyorum sadece.
    arka far da 60 liraydı, çıkmasını 30 liraya almıştım.

quote:

az önce orjinal fransadan ithal edilmiş olduğunu ısrarla iddia eden bir çıkmacı ile msn de kounştum sis farlarının kitleri dahil çiftine 250 TL iistiyor ama hala markasını bilmiyorum...
  • şöyle bir dolaştım siteleri 12,000-13750 arası citroen,toyota,wv (polo), seat cordoba (signo, stella), peugeot, ve opel corsa buldum temiz 2000-2001 model arası 107bin en fazla km si...diğer markaların da var ama tedavülden kalkmış modelleri...

şu anda gözüme çarpan en iyi 3

1,6 klimalı 13,350 TL polo 90000 km
    1,6 d.klimalı, abs, 13,850 TL 68000 km cordoba stella
    1,3, klimalı, 12.990 TL 107000 km toyota yaris

cliomu satarsam stellayı alırım gibi...yorumlarınızı eksik etmeyin, kullanan var mı bu arabaları daha önce arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcil

quote:

quote:

Bende parçacının birinde 65tl zor pazarlık ederek almıştım 100tl fazla bence birde eğer uğraşmak istersen onun içinde 10 12 tane led var onları değiştirebilirsen sanırım daha ucuza gelir ben yenisini alıp eskisinin içini merak edip açınca gördüm başkada bir şey led.

elektrikçi arkadaşım var aslında ben yaparım diyor sen led alırsın 8-10 liraya gerisini ben yaparım diyor da adamı bulmak çok zor bir pazar günü var adamın esir almak istemiyorum milleti...ama sisleri de ben bağlarım demişti komple hem sis hem stop aradan çıkarabilirim belki...

• quote:

Orijinalden alıntı: leki

ya evet, onların yan sanayisi bile ithal. muhtemelen hella'dır. yuvaları ile birlikte 350 lira civarındaydı 3 sene önce ben kaza yaptığımda. depo marka yan sanayisi de 60 liraydı, 20 lira da yuvası, toplam 160 lira vermiştim. 250 vermeye gerek yok bence, depo al, iyi bunlar, ben depo'nun mercekli ön farlarını beğenmiyorum sadece.
    arka far da 60 liraydı, çıkmasını 30 liraya almıştım.

quote:

az önce orjinal fransadan ithal edilmiş olduğunu ısrarla iddia eden bir çıkmacı ile msn de kounştum sis farlarının kitleri dahil çiftine 250 TL iistiyor ama hala markasını bilmiyorum...

peki bu plastik yuvaları ayrı mı satılır bunun netten sipariş etsem bir de yuvalara mı para vericez levent..

• polo kaç model ? eski ispanyollardan mı yoksa 2001'in ara modeli mi? ispanyollar ıskarta, çabuk dökülüyorlar, ara model iyi, komşumda var, ısrarla benim de almamı istemişti clio'yu almadan önce ama hem otm hem sunroof'lu olanı yok.

yaris kuzende var, yakıt süper. benzinliği unutursun. ama bagajı yok. tek tabanca yaşamda sorun yapmaz da çoklu ortamda sıkıntı yapabilir. bizi istanbul'da havaalanına geldi almaya, valizi koltuğun üstüne koyduk, el çantalarını bagaja.

seat cordoba bilmiyorum, görmedim duymadım binmedim. d. klimalı dediğin dizel mi ?

quote:

şöyle bir dolaştım siteleri 12,000-13750 arası citroen,toyota,wv (polo), seat cordoba (signo, stella), peugeot, ve opel corsa buldum temiz 2000-2001 model arası 107bin en fazla km si...diğer markaların da var ama tedavülden kalkmış modelleri...

cliomu satarsam stellayı alırım gibi...yorumlarınızı eksik etmeyin, kullanan var mı bu arabaları daha önce arkadaşlar...

• evet, o plastik yuvaların tanesi 45 falandı 3 yıl önce. yuh demiştim de sonra depo marka 20 liraya almıştım.

quote:

peki bu plastik yuvaları ayrı mı satılır bunun netten sipariş etsem bir de yuvalara mı para vericez levent..
  • quote:

polo kaç model ? eski ispanyollardan mı yoksa 2001'in ara modeli mi? ispanyollar ıskarta, çabuk dökülüyorlar, ara model iyi, komşumda var, ısrarla benim de almamı istemişti clio'yu almadan önce ama hem otm hem sunroof'lu olanı yok.

yaris kuzende var, yakıt süper. benzinliği unutursun. ama bagajı yok. tek tabanca yaşamda sorun yapmaz da çoklu ortamda sıkıntı yapabilir. bizi istanbul'da havaalanına geldi almaya, valizi koltuğun üstüne koyduk, el çantalarını bagaja.

seat cordoba bilmiyorum, görmedim duymadım binmedim. d. klimalı dediğin dizel mi ?

quote:

şöyle bir dolaştım siteleri 12,000-13750 arası citroen,toyota,wv (polo), seat cordoba (signo, stella), peugeot, ve opel corsa buldum temiz 2000-2001 model arası 107bin en fazla km si...diğer markaların da var ama tedavülden kalkmış modelleri...

polo 2000 model konusmadım valla ispanyol falan senden duydum zaten bilmem bu arabaları iyi oldu konusursam notumu aldım sorarım...
    d.klima= digital klima

• quote:

evet, o plastik yuvaların tanesi 45 falandı 3 yıl önce. yuh demiştim de sonra depo marka 20 liraya almıştım.

quote:

peki yani hem yuvaları hem sisleri sipariş edecez demek ki...artık yuvaları nerde bulucaz bakalım..

bir de bunların çeşidi var yuvarlağı var, şapka gibi olanı var hepsi uyar mı gerçi uyan modelleri belirtiyorlar ama 98-00 arası cliolarda yuvarlak sis farları kullanıyorlardı ben onları daha çok beğeniyorum bizimki 2001 ya sorun olur mu dersin?
  • seat cordoba güzel görünüyor, şimdi baktım siteden bence en azından o eski pololardan güzel, ama bunlar 5 kapı mı, sedan mı ? stella modelleri sedan mı ?
  • evet dediğin yuvarlak sislerden olacak seninki de. internette yuvası var mı yok mu bilmiyorum, ben samsundan siparişle almıştım. şapka gibi olanı anlamadım hangisi, ama 2003 üstü modellerin yuva diye bir sorunu yok. bizimkinden farklı makyajlı kasanın sisleri.

quote:

peki yani hem yuvaları hem sisleri sipariş edecez demek ki...artık yuvaları nerde bulucaz bakalım..

bir de bunların çeşidi var yuvarlağı var, şapka gibi olanı var hepsi uyar mı gerçi uyan modelleri belirtiyorlar ama 98-00 arası cliolarda yuvarlak sis farları kullanıyorlardı ben onları daha çok beğeniyorum bizimki 2001 ya sorun olur mu dersin?
  • quote:

seat cordoba güzel görünüyor, şimdi baktım siteden bence en azından o eski pololardan güzel, ama bunlar 5 kapı mı, sedan mı ? stella modelleri sedan mı ?

hb 5 kapı...valla ciddi ciddi düşünüyorum biraz içeri ses alıyormuş ama clio kadar değildir herhalde :)))
  • quote:

evet dediğin yuvarlak sislerden olacak seninki de. internette yuvası var mı yok mu bilmiyorum, ben samsundan siparişle almıştım. şapka gibi olanı anlamadım hangisi, ama 2003 üstü modellerin yuva diye bir sorunu yok. bizimkinden farklı makyajlı kasanın sisleri.

quote:

bunu demiştim...

• saydıklarının içinde en iyisi cordoba
  • quote:

Orijinalden alıntı: nhtckr

saydıklarının içinde en iyisi cordoba

satılırsa artık bakıcaz3, pek de satma niyetinde değilim ya hadi neyse :)) zaten yaz geliyor önümüzdeki ay süslemelerine başlıcaz inşallah satılmasın kalsın cordoba 28 kuruş yakabilecek mi şehir içi :))
  • Merhaba Arkadaşlar Arabama bu 15' jantı almayı düşünüyorum fikirleriniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: alfaonair

Merhaba Arkadaşlar Arabama bu 15' jantı almayı düşünüyorum fikirleriniz nedir?

çok hoş jant...yalnız siyah kısımları çok çabuk soyuluyor diye biliyorum, ve görüyorum...garanti belgesini alırken şartları iyi öğrenmek gerek diye düşünüyorum...yine de çok hoş alırsan yakışır arabana güle güle kullan...
  • quote:

quote:

saydıklarının içinde en iyisi cordoba

satılırsa artık bakıcaz3, pek de satma niyetinde değilim ya hadi neyse :)) zaten yaz geliyor önümüzdeki ay süslemelerine başlıcaz inşallah satılmasın kalsın cordoba 28 kuruş yakabilecek mi şehir içi :))

1.6 dizel cordoba 180 200 yakar ş.içi. mutluluktan uçarsın:))
  • yakıt pompası bozulup motor zarar görünce de kafasını vurmasın duvarlara. bir öğretmen arkadaş yenice 6bin tl harcadı 2005 model dizel kangoo'ya yanlış yakıt koymuşlar diye.
    depoyu bile değiştirdiler.
    komşumun dizel clio'ya da kalp masajı yapıyodum pompaya her sabah adam marşa basarken.

quote:

1.6 dizel cordoba 180 200 yakar ş.içi. mutluluktan uçarsın:))
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.