Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu olayın başına gelmemesi için kazayı görür görmez resmini çekip polisi de çağırıp tutanak tutturman gerekiyordu. kaza ne zaman oldu sorusuna eksperin alacağı 10 gün önce cevabı adamın aklına daha önceden binlerce kez yapılmış suistimal ihtimalini getirir. bu konuda bütün yükümlülük kaskoyu yapan acentenindir. sigorta acentesi arabayı kasko yapmadan önce görsel olarak incelemek zorundadır ve kasko yapıldığında poliçeye aksi bir not düşülmedikçe aracın tamamen hasarsız olduğu varsayılır. size bu konuda bir cümle bile kurma hakları yok, acente ile hesaplaşmalılar. arkadaşın da dediği gibi iş çok uzarsa siz onlardan arabanın kasko yapılmadan önce kazalı olduğunu ispatlamalarını isteyebilirsiniz. ayrıca sorun çözülmezse tüketici hakları hakem heyetine başvurabilir ya da en azından böyle bir niyetiniz olduğunu acenteye bildirebilirsiniz. bu tip durumlarda muhatap alınacak kişi aslında sürücü değil, acentedir. eksper dediğim gibi daha önce sayısız kez suistimal olayını ortaya çıkarmış olmalı ki heyecanlarına bir yenisini daha katmak istiyor.

ben hiç böyle bir şey yaşamadım ama çevreden çok duydum. bu tip olaylara maruz kalmamak için sigorta acenteni iyi seçmen gerek. benimki kusursuz. başıma gelen her kazada hep yanımdaydı hatta benim arabamla benden daha çok ilgilendi diyebilirim. bu yüzden dördüncü kez aynı kişiye kasko yaptırdım iki hafta önce ve hatta annem ve babam da arabalarını bu ilgiden dolayı bu kişiye kaskolattırıyorlar.

yarın başka bir konu için gideceğim sigortacımın yanına, bu durumu da sorarım.

quote:

Orijinalden alıntı: Sehzade86

arkadaşlar aracımı 10 gün önce kasko yaptırdım. malesef geçen cuma kendini bilmezin biri aracıma park halindeyken vurup kaçmış. şimdi eksperle başım beleada. adam inanmıyor birsürü şey istiyor. bana kaza yapılmamış halini fotoğrafını ver diyor. bende hiç gereksinim duymadım arabamın fotoğrafını çekmeyi. 2004 modeli clio hb :) ön tamponu ve çamurluğun değişmesi gerekirmiş. kapınında boyanması gerek. eksper şimdi sen arabayı kaskolatmadan çarptın filan demeye getiriyor. sizce benden resim vs. talep etme hakkı varmı? sigorta yaptırdığım yer ekspere faks çekti aracı kaskolarken gördüm hasarsız diyie. kaskolattığım yerde fotoğraf çekmedi şimdi muallakta kaldı bizim olay ne olucak bilmiyorum. böyle şeyler yaşayan arkadaşlar tavsiyede bulunabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leki -- 9 Şubat 2011; 2:46:29 >

• levent hocamm sağol verdiğin bilgiler için. benim tek ispat ediceğim yer var . ben kaskolatmadan önce büyük maddi hasarlı bir kaza yapmıştım. 3.500 lira para harcadım. sora akıllanıp kasko yaptırdım :) kaskodan osrada böyle birşey geldi başıma. umarım sorunsuz hallederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leki

abicim en kötü kronik arızası bu, başımı çok yaktı benim. bundan sonra clio alırsam direk soracağım şarj dinamosu kasnağı değişti mi diye. triger soruyordum bunları alırken..
    parçayı servis garanti vererek takıyorsa o büyük ihtimalle motrio'dur. ben bir sorun yaşamadım şimdilik motrio'da. ön ve arka fren setleri motrio taktırmıştım, hala garanti süresi devam ediyor.
    eğer kasnak garantiliyse kasnak yüzünden oluşacak arızalar da garantilidir diyebilir miyiz? yani benim yaşadığım triger kopup valf eğilme sorunu başına gelirse garantiden yaparlar anlamına da gelir mi bu?
    sormak lazım aslında..

quote:

Orijinalden alıntı: filmdükkanı

evet levent alternatör kasnağını değiştiriyor servis, ama 2.sınıf dediğim (kodu da farklı parça listesinde) malzemenin matrio olduğundan şüpheliyim, açıkçası sormadım kara kara düşünüp çıktım servisten...fakat muhtemelen 2.sınıf takacağım neredeyse yarı yarıya sonuçta servis olduğu için garantisi de var...bir servis fiyatı daha alacağım bu hafta yeni aldığım fiyatları da yazarım, arkadaşın dediği gibi Allah kimsenin alternatör kasnağına zeval vermesin, cliolarda kronikmiş servisin dediğine göre, herşeyi kronik zaten bu arabanın , bahar gelir gelmez dehleyeceğiz anlaşılan...

evet bu hafta halledeceğim bu işi, eğer kasnak fiyatlarında verdiği 154 TL lik kasnak matrio ve daha sonra kasnaktan oluşacak problemlere garanti veriyorsa yaptıracağım, triger ve ekipmanlarına daha var listeden çıkarttım onları zaten satılık ilanı da verdim yapana kadar satılırsa ellemeden kurtarırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: nhtckr

bakım derdinden dert yanarken akşam akşam kestaneyide çizdirdik kadının biri arka sol çamurluğuma taktı.arabadan inince aynen şöyle konuştu kusura bakmayın arkanıza geçmek istemiştim..bende..valla bakım derdinden yanıyodum bi bu eksikti geçtin zaten şuan tam arkamdasın dedim.50 lirasını aldım yolladım.çamurluk biraz içeri göçük oldu okadar.ilk başta fena bi çiziğe benziyordu eve gelip garajda benzinli bezle çiziği silince vuran arabanın boyası olduğu anlaşıldı ohbe dedim boyama bişey olmamış sadece çizgi halinde biraz içeri göçtü.

geçmiş olsun nhtckr....
  • yav nası resim yükleyeceğiz buraya fotoğraf makinasından aldım boyutu büyük, windows live photo dan boyutu küçülttüm bu seferde içinde script var diye yüklemiyor!

• bu da benim kızım....

• quote:

bu da benim kızım....

Kaça vereceksin satınca yerine ne almayı düşünüyorsun bende karar evresindeyim punto diye düşünüyom ama bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcil

quote:

bu da benim kızım....

Kaça vereceksin satınca yerine ne almayı düşünüyorsun bende karar evresindeyim punto diye düşünüyom ama bakalım..

12 ye vericem yerine ya clio düşük km bir rxt ya da cordoba düşünüyorum...opel astra da olabilir, ama cordoba üzerinde daha çok araştırma yapıyorum şu an...
  • Arkadaşlar merhaba;
    Hatırlarsanız cliomu sattım halen araba aramaktayım:)
    sizlerinde tecrübelerinizden faydalanarak birşeyler öğrenmek istiyorum.
    2004 model triptonik vites 190 bin km. de 1.6 DYNAMİGE bir araç var.
    fiyat 18 bin e alınacak.
    km yüksek motor konusunda tamircim duruma bakacak.benim şüphelerim 1,6 motorda otomatik vites yakıt konusunda ve performans konusunda sorun olurmu?
  • marka-model nedir ?

quote:

Orijinalden alıntı: emdbrs

Arkadaşlar merhaba;
    fiyat 18 bin e alınacak.
    km yüksek motor konusunda tamircim duruma bakacak.benim şüphelerim 1,6 motorda otomatik vites yakıt konusunda ve performans konusunda sorun olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leki -- 9 Şubat 2011; 19:50:40 >
  • quote:

marka-model nedir ?

quote:

Arkadaşlar merhaba;
    fiyat 18 bin e alınacak.

:)
    pardon yazmayı unutmuşum
    megane II
  • aracın modeline megane-clio?
    quote:

Arkadaşlar merhaba;
    fiyat 18 bin e alınacak.

• megane 2 zaten clio'cuların sonraki tercihi. buradan clio'yu satıp gideni megane kulübünde görüyorum genellikle.
    yakıtı da performansı da fazla olur.
    amma velakin 190km'deki motor uzak durulması gereken bir durum. bin lira daha ver 100bin km'de olanını bul derim ben şahsen.

quote:

pardon yazmayı unutmuşum
    megane II
  • cliodan sonra megane 2 ye gecmek bence mantıklı deıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAY-LAN

cliodan sonra megane 2 ye gecmek bence mantıklı deıl.

mantıklı olmayan nedir sizce?tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAY-LAN

cliodan sonra megane 2 ye gecmek bence mantıklı deıl.

neden acaba ??
  • quote:

quote:

marka-model nedir ?

quote:

Arkadaşlar merhaba;
    fiyat 18 bin e alınacak.

pardon yazmayı unutmuşum
    megane II

Merhaba
    Tabiki Megane II daha hoş görünüyor ve fiyat olarakta dikkat ederseniz muadil araçlara göre çok uygun ancak bu araçların eletronik arızalar verdiğini duymuştum işi bilen bir tanıdığımdan; Bence onun yerine daha az km li dizel Clio III düşünmezmisiniz? Tabiikii naçizane tavsiye (ayrıca bir önceki sayfada da yazmıştım neden toyta gibi adam olmuyoz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sert19 -- 9 Şubat 2011; 23:08:21 >

• herkese günaydın;

istanbul'da oto aydınlatma malzemeleri alabileceğim çıkmacı veya uygun satış yapan bir yer tavsiye edebilecek arkadaşlar var mı acaba?
  • az önce orjinal fransadan ithal edilmiş olduğunu ısrarla iddia eden bir çıkmacı ile msn de kounştum sis farlarının kitleri dahil çiftine 250 TL iistiyor ama hala markasını bilmiyorum...
  • nerde dostum yeri bende arka stop almama lazım kendini bilmezin biri kırmış
  • 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.