Şimdi Ara

clio hb night&day tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • annem clio hb night and day 1.2 75bg almayı düşünüyorum (sıfır) giresunda kullanacağı için dur kalk filan olmayacak şehir dışı gibi yakıt yakacak arah hakkında bilgi sahib olanlar benimle paylaşabilirse sevinirim

• Bende aynı aracın 1.5 dCi Euro5 90 Hp olanına bakıyorum her donanım mevcut. Fakat bilgi edinemedim bir türlü bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealgangsteR

Bende aynı aracın 1.5 dCi Euro5 90 Hp olanına bakıyorum her donanım mevcut. Fakat bilgi edinemedim bir türlü bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim...

1.5 dci ile ilgtili bir sorun olacağını hiç sanmıorum motor gücüde yeterli clio 1.5 dci ın biliyorum kullandım mazotuda kokluyor yakmıor arabayı ben aldım anneme arabadan çok memnun annem girewunda çokda kullana biri değil yılda 10.000 km yapıor buda benzine ekxtra 1.500 tl filan vereceğiz gibi hesapladım max bu fiatlarla tabi vergiside düşük bakımıda daha düşük bnu aldığım için memnunum şu anda annemde çok memnun senin araç çok daha az yakacak dodanımda ii motor gücüde yeterli bir sıkıntın olacağını sanmıyorum
  • Bende o şekilde düşünüyorum ama 2009-2010 Megan2 Priv. aynı paraya düşük km ler var. Yere daha iyi basıyor gibime gelıyor halen ikisinin arasındayım.
  • meganlara hiç bakmadığım için bilmiyorum annem alırken ilk defa renault inceledi alıcı gözüyle beyendim ama fiyatın göre filan meganla dahada ii bende ikinci el öle düşünüordum ama annem illa sıfır al dedi nasıl kullanıldı bilmeyiz filan bizde böle yaptık
  • megane 3 ile clio 3 mukayese bile edilmez !!!

tabi arada değer farkı var ama araçlar arasında sınıf farkı da var

işçilik kalite-donanım-bagaj kapasitesi gibi kriterleri göz önünde bulundurursak 2. eldeki 3-5 bine değer megane 3 almak. dinamik ve privilage donanımlıları ayrıca +
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 5 touch jant tavsiye..
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.