Bildirim
clio hb night&day tavsiye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bende aynı aracın 1.5 dCi Euro5 90 Hp olanına bakıyorum her donanım mevcut. Fakat bilgi edinemedim bir türlü bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim... -
quote:
Orijinalden alıntı: RealgangsteR
Bende aynı aracın 1.5 dCi Euro5 90 Hp olanına bakıyorum her donanım mevcut. Fakat bilgi edinemedim bir türlü bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim...
1.5 dci ile ilgtili bir sorun olacağını hiç sanmıorum motor gücüde yeterli clio 1.5 dci ın biliyorum kullandım mazotuda kokluyor yakmıor arabayı ben aldım anneme arabadan çok memnun annem girewunda çokda kullana biri değil yılda 10.000 km yapıor buda benzine ekxtra 1.500 tl filan vereceğiz gibi hesapladım max bu fiatlarla tabi vergiside düşük bakımıda daha düşük bnu aldığım için memnunum şu anda annemde çok memnun senin araç çok daha az yakacak dodanımda ii motor gücüde yeterli bir sıkıntın olacağını sanmıyorum -
Bende o şekilde düşünüyorum ama 2009-2010 Megan2 Priv. aynı paraya düşük km ler var. Yere daha iyi basıyor gibime gelıyor halen ikisinin arasındayım. -
meganlara hiç bakmadığım için bilmiyorum annem alırken ilk defa renault inceledi alıcı gözüyle beyendim ama fiyatın göre filan meganla dahada ii bende ikinci el öle düşünüordum ama annem illa sıfır al dedi nasıl kullanıldı bilmeyiz filan bizde böle yaptık -
megane 3 ile clio 3 mukayese bile edilmez !!!
tabi arada değer farkı var ama araçlar arasında sınıf farkı da var
işçilik kalite-donanım-bagaj kapasitesi gibi kriterleri göz önünde bulundurursak 2. eldeki 3-5 bine değer megane 3 almak. dinamik ve privilage donanımlıları ayrıca +
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X