Şimdi Ara

Clio Grand Tour (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    :
    İstanbul’un 150 Km güneyinde. Bursa’nın kuzeyindeki organize sanayi bölgesinde, şehir merkezine 8, Marmara Denizi’ne 12 Km uzaklıkta.
    Kuruluş yılı
    :
    1969

Üretim hattından ilk araç çıkış tarihi

:

14 Mayıs 1971 (Renault 12)

Faaliyet sektörleri

:

Kaporta montaj, mekanik (motor, vites kutusu, şasi ve mekanik aksamlar), Uluslararası Lojistik Merkezi, Destek Birimleri.

Yıllık Kapasite (3 vardiya )

:

360 000 otomobil, 450 000 motor

Üretilen modeller:
    Fluence, Clio, Mégane HB, Symbol
    Üretilen motorlar:
    Benzinli: 1.4 lt 8 supap , 1.4 lt 16 supap, 1.6 lt 16 supap
    Dizel: 1.5 lt 8 supap
    Üretilen vites kutuları:JB1, JH3, JR5

Rakamlarla 2009

Çalışan sayısı :5.914 kişi
    Araç üretimi :277.572
    Motor üretimi :240.921
    Vites kutusu üretimi :259.118

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanusta -- 10 Temmuz 2011; 10:59:48 >

• Arkadaşlar merhaba,
    Bende ilandaki aracı düşünüyorum ama fiyat hakkında acil yoruma ihtiyacım var.
    Aracın boyası değişeni yok tramerden baktırdım.Yalnız sağ ön ve arka kapının birleştiği yerde bir göçük var resimde de gözüküyor.
    Sanırım bu en full modeli.Yalnız hız sabitleyici varmı bilmiyorum.
    Fiyat içi ne diyorsunuz.Sizde olumlu görüş veririseniz almayı düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilksahibin-den-kazasiz-boyasiz-1-5-dci-dynamigue-fuul-54168538/detay/

• Araç temizse fiyat bence normal, ben de bakmıştım bu arabaya tabi sadece ilandan... Ama galeriden bu araç, sanki sahibiymiş gibi yazmış... Galeri değil mi bu? Başka ilanları da var...
    Ama bu kapıdaki göçük olayı yaş bence o yüzden içime sinmemişti zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: açık-pozisyon

Araç temizse fiyat bence normal, ben de bakmıştım bu arabaya tabi sadece ilandan... Ama galeriden bu araç, sanki sahibiymiş gibi yazmış... Galeri değil mi bu? Başka ilanları da var...
    Ama bu kapıdaki göçük olayı yaş bence o yüzden içime sinmemişti zaten...

Araç galericide.Ben geçen hafta görüşmüştüm en son 30500 demişti.Şimdi 29950 yazmışlar.Almadan önce bi expertiz yaptırırm mutlaka.
    Ama anlamadığım Clio HB ile Clio Grand Tour arasında aynı emsallerine göre çok fiyat farkı var.
    2009 temiz düşük km dizel Clio Hb 24-25000 arası bulmak mümkün ama grand tourda fiyat 3-4000 tl fırlıyor.
    Değermi diye düşünüyorum bir yandan.
    Birde kapıdakı göçük ve her iki kapının ortasından olması da düşündürüyor.
    Yaptırmaya kalksak bölgesel yapabilirlermi acaba? yoksa iki kapı boyalı olmuş olacak araba.
    sonuçta 30000 tl verip masrap yapıp iki kapısı boyalı araba almış olacağım.
    aslında çokta mantıklı gelmiyor böyle düşününce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemented -- 13 Temmuz 2011; 21:03:26 >

• Son 5 yıldır 1.4 era select kullanıyorum,ondan öncede clio HB 1.4 rta kullanmıştım.Yeni bir araç almayı planlıyorum.Bütçem ya megane hb 1.6 benzinli ya da clio 3 grand tour 1.5 dci extreme düzeyinde.Clio ekonomik ve kullanışlı bir araç,ancak yüzü eskidi bu saatten sonra alınır mı bilemiyorum.

Daha önce kullandığım Clio HB rta,ithaldi. Kaportası ve boyası çok iyiydi.Boyanın altında ondan daha kalın bir astar vardı.Taş filan sıçrayan yerler kesinlikle paslanmazdı.Sacı galvanize idi. Megane 3 hb ve clio 3 ün yerli montaj ve işçiliği beni biraz düşündürüyor açıkçası.

Clio yol sesi,motor sesi,iç aksam kalitesi,kaporta kalitesi,süspansiyon konforu nasıldır.Bana bir fikir verin arkadaşlar.Alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the engine

Son 5 yıldır 1.4 era select kullanıyorum,ondan öncede clio HB 1.4 rta kullanmıştım.Yeni bir araç almayı planlıyorum.Bütçem ya megane hb 1.6 benzinli ya da clio 3 grand tour 1.5 dci extreme düzeyinde.Clio ekonomik ve kullanışlı bir araç,ancak yüzü eskidi bu saatten sonra alınır mı bilemiyorum.

Daha önce kullandığım Clio HB rta,ithaldi. Kaportası ve boyası çok iyiydi.Boyanın altında ondan daha kalın bir astar vardı.Taş filan sıçrayan yerler kesinlikle paslanmazdı.Sacı galvanize idi. Megane 3 hb ve clio 3 ün yerli montaj ve işçiliği beni biraz düşündürüyor açıkçası.

Clio yol sesi,motor sesi,iç aksam kalitesi,kaporta kalitesi,süspansiyon konforu nasıldır.Bana bir fikir verin arkadaşlar.Alınır mı?

hocam bende grand tour düşünüyorum ciddi manada. biraz daha kendimi kasıp night day versiyon almak istiyorum. 39,200 lira liste fiyatı var. 0,79 faiz oranı var.

kullanan arkadaşlardan fikir almak istiyorum. aklım ibiza tourer a kayıyor ama kredi oranı daha yüksek.

ne dersiniz arkadaşlar.

• Hocam olmuşken donanımlı olsun, dizel olsun,ekonomik olsun derken 40 lara ulaşıyoruz.40 larda C segmenti fiyatları, B sınıfı için sizce de yüksek değil mi bu rakamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: the engine

Hocam olmuşken donanımlı olsun, dizel olsun,ekonomik olsun derken 40 lara ulaşıyoruz.40 larda C segmenti fiyatları, B sınıfı için sizce de yüksek değil mi bu rakamlar..

Valla hocam dediğin gibi. Sonu yok bunun. Zaten az önce aradım ve grand tour night day hiçbit yerde yok.
  • extreme modelinin konsolu görünce aracı almaktan vazgeçtim. Eskiden daha kaliteliydi malzemesi, fiyat artmış, kalite düşmüş resmen.

• ben ikinci ele döndüm. yıl sonu kampanyalarını beklemeden sıfır araç almak şu vakit hata olur. fiyatlar çok yüksek dediğiniz gibi.
  • 30lu fiyatlara ticariler de var,sırasıyla kangoo,berlingo,partner tepee yi de test ettim.Kangooda aşırı rüzgar ve motor sesi var direkt eledim.Diğerleri daha sessiz ve konforlu ama onlar da nihayetinde ticari işte.Hem az yaksın, konforlu olsun, hem bagajı olsun, hem yüzü eski olmasın; bu fiyatlara istediğim gibi araç yok maalesef.. Ya bir miktar daha bekleyeceğiz, ya da bütçeyi 40 lara zorlayacağız.
  • arkadaşlar selamlar siteye yeni üye oldum ilk mesajım bende kendi görüşlerimi yazmak istedim ben clio grand tour 1.5 dci 85 bg extuve versiyonunu aldım araç bir terslik olmazsa çarşamba yada perşembe günü gelecek aracın 2inci altı aylık vergisi vede plaka masraflarını ben kendim karşılayacam vergisiz plaka ruhsat masrafsız araç 37500 liraya maloldu altı aylık vergisi 349 civarıymış plaka ruhsat masrafıda 190 lira civarında dediler plaka ruhsat çıkarmak zahmetlimidir plaka ruhsat tam olarak ne kadara çıkar vede kaç günde çıkar aracı satan kişi kendin uğraşırsan biraz daha fiyat uygun olur dedi bende inandım doğrumu yaptım yanlışmı yaptım bilmiyorum yorumların hepsini okuyamadım ama genelde çoğu arkadaş araçtan memnun olduklarını belirtmişler ALLAH kazasız belasız kullanmak nasip etsin tüm arkadaşlara aslında ben dacia duster 4x2 lauretta modelini alacaktım ancak yaptığım araştırmalar sonucu duster hakkında olumlu yorumlar fazla bulamadım özellikle kullanılan malzeme kalitesi açısından dış güzelliği güzel ama dış güzellikten hariç iç güzellik konfor ekipmanlarda önemli bence diye düşündüm birde aracın 2'inci el piyasasını düşündüm dusterin ilerisi ne olur bilinmez o bakımdan bende tercihimi renault clio grand tour 1.5 dci 85 bg extuve modelinden yana kullandım inşallah ALLAH'ım utandırmaz bence aracın görüntüsü çok güzel iç konforu ekipmanları güzel birde marka renault 96 model şahini 6,5 sene kulandıysam ALLAH kaza bela para darlığı vermezse 10 senede bu aracı kullanırım yazdıklarım biraz uzun oldu kusuruma bakmayın artık ilk sıfır arabam heyecan büyük tabiki ALLAH herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah kafama takılan sorunlar hakkında sizlerin yardımlarını görüşlerini almak isterim yardımcı olan görüşlerini esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım hayırlı pazarlar clio grand tour'cu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbmehmet -- 17 Temmuz 2011; 13:33:57 >

• 2010 model 1.5 dci 85 hp clio gt 20 000km. dinamik modeli 30500 fiyat aldım.

dijital kilma
    4 hava yastığı
    yol bilgisayarı
    far sensörü
    yağmur sensörü
    çelik jant
    4 cam otomatik.
    başka özelliği varmı bilmiyorum.

Fiyat nasıl acaba?Almak üzereyim.Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Şehir neresi acaba? Biraz pahalı gibi...
  • quote:

Şehir neresi acaba? Biraz pahalı gibi...

Şehir izmir. Araçta gram boya yok ve çok temiz.
    Yarın reno maiste detaylı bir ekspertiz yaptıracağım bir problem çıkmazsa almayı düşünüyorum.
  • Hayırlısı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

2010 model 1.5 dci 85 hp clio gt 20 000km. dinamik modeli 30500 fiyat aldım.

dijital kilma
    4 hava yastığı
    yol bilgisayarı
    far sensörü
    yağmur sensörü
    çelik jant
    4 cam otomatik.
    başka özelliği varmı bilmiyorum.

Fiyat nasıl acaba?Almak üzereyim.Yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar bu aracı aldım.
    Araçta 6 hava yastığı varmış.Ayrıca bluetooth,usb girişi,aux girişi,orjinal renkli camlar gibi özelliklerde varmış.
    Reno maiste ekspertiz yaptırdım. Abartısız 4.5 saat sürdü.Detaylı bi inceleme yapıldı birşey çıkmadı.
    Yol tutuşunu ve ses yalıtımını çok beğendim.
    Allah kazasız belasız kullanmak nasip eder inşallah.
  • Amin inşallah... Birşey sormak istiyorum aracı en son kaça bıraktılar acaba?
  • quote:

Amin inşallah... Birşey sormak istiyorum aracı en son kaça bıraktılar acaba?

Araç çok temiz olunca fazla inmediler 30000 tl anlaştık.
  • Tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah...
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.