Şimdi Ara

Clio 2 hb ses sistemi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan aracımın üzerinde orjinal ses sistemi var. Hem teyp'bin orjinal kaset çalar olmasından dolayı hemde almak istediğim teyp iyi olunca aracın orjinal kolonlarının yetersiz kalacağını düşündüğümden sistemi komple değiştirmek istemekteyim. Teyp olarak ileriye de dönük olması açısından Kenwood kmm-bt306 alıcam. Ancak aracın ufak olmasından ve zaman zaman pandizotu söküp bebek arabası vs koymak zorunda kalacağımdan pandizot üzerinde bi işlem yaptırmadan, sadece kapı hoparlörlerini değiştirerek verim alacağım bi sistem yapmak istemekteyim. Aracımın ön konsolunda 2 adet twitter, ön ve arka kapılarında da hoparlörler mevcut. Çap olarak ta yanlış bilmiyor isem 13 cm'ler. Bi kaç yerde 16 cm'lik kolonlarının da takılabildiğini yazmışlar ancak emin değilim. Bunların yerine hoparlör önerebilir misiniz? Belki daha sonrasında bagaja takıp çıkarma konusunda sorun yaratmayacak 25cm'lik basslardan alabilirim ama önceliğim kapı kolonlarını değiştirmek. Teyp'i saymazsak hoparlörler için 600-700 TL'lik bi bütçem mevcut. 2. el olarak daha iyi dinleti alabileceğimi düşündüğünüz ürünler var ise bu fikirlere de açık olduğumu belirtmek isterim. Konu hakkında önerilerinizi beklemekteyim. Şimdiden teşekkürler.

• Merhabalar Öncelikle amfisiz sistemler için coaxial hoparlör öneriyorum fakat teybiniz kaliteli ve güçlü bir teyp eğer sistemde sadece ön için 1 takım hoparlör kullanacaksanız component kullanabilirsiniz. Eğer ön-arka 2 takım hoparlör kullanmak istiyorum derseniz 2 takım kaliteli coaxial hoparlör işinizi çok rahat görecektir.

Yüksek ses kalitesi için component yada coaxial hangi ürünü tercih ederseniz edin üzerinde süzücülerinin bulunması ses kalitesi ve ses dengesi anlamında çok büyük bir avantaj sağlayacaktır. Bütçeniz yeterli gelirse 13cm kaliteli coaxial olarak Alpine S-S50 13 cm coaxial (450-500TL) üzerinde süzücüleri mevcut. Morel MAXIMO ULTRA 502 COAX 13 Cm coaxial (350-400TL) üzerinde süzücüleri mevcut. Bu modellerden biri işinizi çok rahat görür. Ses kalitesi ve güç anlamında iyi cihazlardır. Sıfır yada 2. el fiyat araştırması yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancekic88

Merhabalar Öncelikle amfisiz sistemler için coaxial hoparlör öneriyorum fakat teybiniz kaliteli ve güçlü bir teyp eğer sistemde sadece ön için 1 takım hoparlör kullanacaksanız component kullanabilirsiniz. Eğer ön-arka 2 takım hoparlör kullanmak istiyorum derseniz 2 takım kaliteli coaxial hoparlör işinizi çok rahat görecektir.

Yüksek ses kalitesi için component yada coaxial hangi ürünü tercih ederseniz edin üzerinde süzücülerinin bulunması ses kalitesi ve ses dengesi anlamında çok büyük bir avantaj sağlayacaktır. Bütçeniz yeterli gelirse 13cm kaliteli coaxial olarak Alpine S-S50 13 cm coaxial (450-500TL) üzerinde süzücüleri mevcut. Morel MAXIMO ULTRA 502 COAX 13 Cm coaxial (350-400TL) üzerinde süzücüleri mevcut. Bu modellerden biri işinizi çok rahat görür. Ses kalitesi ve güç anlamında iyi cihazlardır. Sıfır yada 2. el fiyat araştırması yapabilirsiniz.
    Şimdi araç gruplarında biraz dolandım da biraz oynama ile kapılara 16 cm takılabiliyomuş. JBL CS760C 16 cm component alıp bunları MOBASS MB 800.4 4 kanal anfi ile beslesem iyi bi ses alabilir miyim? Daha sonrasında arkalara coaxiel ve 20 veya 25 cm lik bass ekleyerek devam ederim. Bide ileride bu componentler ile bahsettiğim boyutlardaki basslardan birini aynı anfiye bağlayarak kullanma şansım olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugurr44

Şimdi araç gruplarında biraz dolandım da biraz oynama ile kapılara 16 cm takılabiliyomuş. JBL CS760C 16 cm component alıp bunları MOBASS MB 800.4 4 kanal anfi ile beslesem iyi bi ses alabilir miyim? Daha sonrasında arkalara coaxiel ve 20 veya 25 cm lik bass ekleyerek devam ederim. Bide ileride bu componentler ile bahsettiğim boyutlardaki basslardan birini aynı anfiye bağlayarak kullanma şansım olur mu?

Alıntıları Göster
    Jbl cs760c 16cm component orta seviye bütçe ile alınabilecek en iyi component takımıdır. Mobass mb 800.4 4kanal amfiyle 1 takım component ve 1 subwoofer besleyebilirsiniz. Teyp ile de coaxial hoparlörlerinizi beslersiniz. Bütçeniz yeterliyse orta kalitede iyi bir ses almanız mümkün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.