Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyazda daha tatli durmus abi hayirli olsun diyelim darisi diger clio cularin basina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • desshire kullanıcısına yanıt
    Aynen

• mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    stoplar çok güzel olmuş adaş:))

• mcakmak75 M kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim adaş

• bende aranıza yeni katıldım.1kaç sorum olcak clio1 kaç beygir gücünde,klimada ve araçtan randıman alınırmı 2.el piyasası ve parça durumu nasıl şimdiden teşekürler..elektronik ateşlememi bunlar
  • sagsoz S kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun. Hosgeldiniz. Arac klimada nasil bilmiyorum bnde klimasiz var aractan fazla bise beklemiyceksiniz 1.4 motor var ekonomi araci olarak geciyor. Parca konusunda skintisiz cogunlukla bulunabiliyor. İkince el piyasasida iyi

• gokhan_sozumcetin G kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Sorunuz giderken ise hayır yanmıyor herhangi bir uyarı ya da arıza ışığı. Benim de genele bir sorum olacak. Aracım şehir içinde (İstanbul) 50 krs yakmakta. LPG konusunda tavsiyeniz nedir ? Ben daha önce sorduğumda tek nokta enjeksiyonlularda performanslı olmadığını söylemişti bir usta.

Ayrıca otomatik viteste yavaş gidersem eger 2 ile 3 arası geçişte sert geçiyor. Hızlı gittiğimde sorun yok. Neyden kaynaklı olabilir ?
    Klimali olanlari 80 hp ben kullaniyorum klimayi acinca biraz dusuyor cekisten ama oyle aman aman degil klimasida gayet guzel sogutuyor tavsiye ederim.

• kimsessis K kullanıcısına yanıt
    Lpg konusunda bilgim yok yanıltmak istemem. Vites geçişleri bazen benim de küt diye atabiliyor. Ama 1 ve 2 ye genelde almıyorum ben. D yetiyor. Sonuçta eski teknoloji otomatik şanzuman. Eğer nasip olur da hem size hem de herkese yeni model otomatiklerden alabilirsek çok konforlu gelecek orası kesin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_sozumcetin -- 20 Mayıs 2014; 21:58:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekürler arkadaşlar musty.heinberg saol..
  • 10 gün oldu arabayı alalı yeni farkettim hidrolik direksiyon yağ alta sızdırıyor.başına böyle şeyler gelen varmı ?teşekürler..
    Bendeki 80 bg klimali soğutması yeterli güç kaybı fazla değil klima çalışırken. Yürür ve motor aksamlarının çoğu reno 9 ve 19 ile uyumludur. Parçaları çok pahalı değildir örnek vermek gerekirse arka bagaj kilit motoru bozulmuştu 30 tl değiştirdim şimdi kapılarla birlikte anahtardan basınca açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcakmak75 -- 21 Mayıs 2014; 16:48:40 >
    Direksiyon kutusu tamiri gerekiyor buyuk ihtimalle ben yaptirdim smdi akıtma yok zaten bu cliolarin eskisindede yenisindede direksiyon kutulari ve on takim hastalikli

• teşekürler mustyy kaça nerde yaptırdın
    Adaş bu lastiklerle ne kadar daha idare ederim ? dişleri var ama yatmaktan yanları çatlamış.Benim direksiyon sert park ederken zorluyor ama kaçak filan yok senin direksiyonda sertmi?
     §§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§
    200 tl ye yenibosnada arti hidrolik direksiyon diye bir yer var sadece direksiyon uzerine calisiyorlar. Komple sokulup yapildi ve 1 senede garanti veriyorlar. Bn yilbasinda yaptirmistm hala bi sorun cikartmadi daha. Yanliz 4 saat suruyo beklerken patliyorsun :)

• mcakmak75 M kullanıcısına yanıt
    Benim lastiklerdede catlak var adas bi problem olcagini zannetmiyorm. Kullan gittigi yere kadar gitsin. Aynen benim direksiyonda cok sert parkederken veya donuslerde cok sknti yaratiyor :) ama alistim artk

bu araçlarda yağ 5000 demi 10000 demi değişiyor?teşekürler
    10/40 koyarsaniz 10 binde bir degisebilirsiniz.

valla bayağı yardımcı oldun teşekür mustyy sende bu araba ne kadar zamandır var memnunmusun ateşeleme eletronikmi bunlar sağolasın...
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.