Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracım 98 clio otomatik ve 33 kuruş yakıyo lpg de . 190 km gidiyo tam dolu olursa. Bir de bugün yağ değiştirdim adam 10-40 yağ koydu. Emin misin bak dedim eminim bunlar eco motor falan dedi. Sizce doğru mudur ?

Bir de kadranda sağ üstte bir lamba yanıyor sanki korna resmi gibi ve üzerimde auto yazıyo. Bu nedir sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_sozumcetin -- 14 Mayıs 2014; 22:05:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimsessis

Merhaba

98 OTM Clio 1 sahibiyim. Aracı yıkarken dikkatimi çekti. Sağ ön tekerden içeri baktığımda devirdaim kayışı görünüyor. Burayı kapatan parçayı nereden bulabilirim ? Epeyi yere sordum hiç bir yerde yok. Gösterilen davlumbazlar burayı kapatmıyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/681351/cf196258-a014-46f7-ab1f-c41b25dd7e75.jpg

Kardeş 98 clio otomatik bende de var. Otomatik olması dikkatimi çekti. Birbirimize soracak şeylerimiz olabilir.
    Mesela sende de kadranun sağ üst köşesinde klakson ikonu yanıyo mu üstünde auto kelimesi de var

• gokhan_sozumcetin G kullanıcısına yanıt
    Mrb kardesm. Clio ailesi olarak birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz :) oncelikle aracin anladigim kadariyla otomatik vites. 33 krs lpgde yakiyorsan otomatik oldugu icin normal karsilanabilir. Ama bir depoyla 190 km demissin depon kaclik? 10 40 yag koymasi normal herhangi bir sknti yasatmaz bende kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyyy34 -- 15 Mayıs 2014; 9:21:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyy34

Mrb kardesm. Clio ailesi olarak birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz :) oncelikle aracin anladigim kadariyla otomatik vites. 33 krs lpgde yakiyorsan otomatik oldugu icin normal karsilanabilir. Ama bir depoyla 190 km demissin depon kaclik? 10 40 yag koymasi normal herhangi bir sknti yasatmaz bende kullaniyorum.

Çok teşekkürler. Depom kaçlık bilemiyorum şu an ama orta boy bir tüp.

• 33 luktur buyuk ihtimal. 33*2.49=82Tl yapar. 82/190= 43krş yapar. Eminmisiniz 33 krs yaktigndan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustyyy34

33 luktur buyuk ihtimal. 33*2.49=82Tl yapar. 82/190= 43krş yapar. Eminmisiniz 33 krs yaktigndan ?

Böldüğümde 33333 gibi bi rakam çıkıyor eminim

Ozman deponunz daha kucuk olabilir. Ama bildigim kadari ile en ufak depo 33 lt.

• Yanliz mustafa abi 33 litre olan bi depoda koruma amacli sikistirma yapmamasi icin 6 litre kadar hava var yani kisaca 33 luk depo 27 litre gaz alir bunuda hesaba katalim

• Aynen dogru kardesm onu unutmustm bak. Bnm samandira bozuk oldugu icin tam doldurma yapiyor. Az kalsin yanlis bilgilendirme yapicaktik :) kusura bakma ustad ozaman hesabiniz dogru

• Bu arada mustafa abi on sol taraftan seyir halindeyken islik sesi geliyo balatalar diske surtuyo gibi yada rot bilyalarida olabilir diye tahmin ediyorum hafta sonuna kadarda tamirciye gidemiyorum malum is yogunlugu aksam gittigimde kimse bakmiyo araca malum ne olabilecegi hakkinda bilgin varmi abi?

Ustad once kac litre aldigina bak sonra gazin bitene kadar yola devam et,gazin bittiginde yaptigin km bak.o kmyi kac para yuklediysen o paraya bol.
    Ornek; 60 tl ÷ 400 km =? Gibi.hesabin bu sekilde Ise dogru bir sonuc alabilirsin ustadim.
    Ki senin arac otomatik sanziman 33 krs yakiyosa bile normal diye tahmin ediyorum cunku senin aracin rolantisi surekli ayni seviyede kalmak zorunda devir alabilmesi icin buna sehir ici dur kalk eklenince suphe eymeni gerektirecek bi durum yok tekrardan bi gaz ayari yaptirmanda fayda var randiman alamassan ( mustyy) mustafa abiye ulas onun ayar yaptirdigi yerde yakaladigi degerler iyinin de otesinde

• desshire kullanıcısına yanıt
    Valla kardesm sesi duymadan bise diyemem. Balatadan yapsa skma yapar senin aracta ole bise yoktu baska bise olmali o ses.

• Arkadaslar spoiler ariyorm arka cam ustu bulamiyorum hicbiryerde. Aranizda yardimci olabilicek arkadaslar varsa memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: desshire

Ustad once kac litre aldigina bak sonra gazin bitene kadar yola devam et,gazin bittiginde yaptigin km bak.o kmyi kac para yuklediysen o paraya bol.
    Ornek; 60 tl ÷ 400 km =? Gibi.hesabin bu sekilde Ise dogru bir sonuc alabilirsin ustadim.
    Ki senin arac otomatik sanziman 33 krs yakiyosa bile normal diye tahmin ediyorum cunku senin aracin rolantisi surekli ayni seviyede kalmak zorunda devir alabilmesi icin buna sehir ici dur kalk eklenince suphe eymeni gerektirecek bi durum yok tekrardan bi gaz ayari yaptirmanda fayda var randiman alamassan ( mustyy) mustafa abiye ulas onun ayar yaptirdigi yerde yakaladigi degerler iyinin de otesinde

Teşekkür ederim. 1 sene önce bu zamanlar 28 krş falan yakıyodu. Ama zam geldi tabi. 8 ay önce gaz beynini değiştirdim daha yuksekti düştü.

• Korna bozuldu ;( çift salyangoz mu takılıyo tek mi ? Daha önce twk taktılar az ses veriyoeu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_sozumcetin -- 15 Mayıs 2014; 17:42:56 >
  • Anladim abi muhtemel siklar var tabide cumartesi baktiriyim onuda ogrenmis oluruz pazar gunude araci pazara cikarayim bakalim alicisi olacakmi

• Cift role taktir daha iyi 1 basar 2 oter cift roleli korna

Haydar stoplara film cektirdim cok kiyak oldu :)

• Tamaminami yoksa bendeki gibi sadece kirmizi alanlarami bu arada farlarida ihmal etmemissindir umarim eksik kalir yoksa hayirli olsun diyelim abi imkanin varsa silecegin altindaki stop lambasinida cakar taktir eminim guzel olucaktir resimleri yollarsin whatsap tan forumada yukle araba gorsunler

Yok tamamina cektirdim ben adam kirmizi alanlara sadece cekelim dedi ben istemedim tamamina cektirdm. Mat cekti bide harbiden isciliginde guzel yapti jantlarla tamamladi smdi kendini
     §§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.