Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyvallah abi inşallah formdan biri biliyodur iki aydır yatıyo araba kapıda çok sagol sende abi @mustyyy34
  • uğurdnmz kullanıcısına yanıt
    Sende sagol kardesim elimden geldigince herkese yardimci olmaya calisiyorum. Aracinin arizasi sanzuman dan olabilir gaz kelebeginden gaz yemiyo olabilir lpgli iste ayardan olabilir yani bu gibi seylerin hepsinden olabilir. Gostermeden anlasilmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktay3567 O kullanıcısına yanıt
    Neyi merak ediyosaniz sorun elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.

• abi şanzımancı ya götürdüm sıkıntı yok dedi servis tesisat 3000 lira dedi desisatcı baktı sıkıntı çıkmadı motora baktırdım ondada sorum yok vites atışları normal ama yokuşta durdunmu kalkmıyo geriyede bırakmıyo ben bişey anlamadım ama ustalar da hiiç birşey anlamıyo
    Frenlerde bi sknti varmi sikma gibi ? Birakinca kaymasi lazim dik bi yokusta

• yok abi frende problem sanayicinin biri getirin yapam dedi inşallah yaparda kurtulurum bu dertten ya
    İnsallah kardesim. Sorunu cozdugun zaman neden kaynaklaniyor burada paylasirsan sevinirim. Birilerinede bi faydamiz olmus olur.

• abi usta şanzımanı sökecek şimdi bi bakacak eger onda sıkıntı yoksa beyinden kaynaklanıyor olabilirmiş tabi daha kesin değil net birşey olursa paylaşırım sorunun çözümünü abi @mustyyy34
  • 1 hava filtresi gaz filtresi
    2 buji ve buji kablosu
    3 gaz ayarı
    4 70000 binde diyorsun motor açılmamış bi uzun yola çık derim ama filtreleri değiştir ben 4 sene önce aldım 70 küsür binde yokuş yukarı çok aşırı bayılıyor du ustam uzun yola çık Ciğerleri açılsın dedi ama 100 km falan benzin le kullan katkı koy bide olur canavar :)

• mertpalamert kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin arkadaş :)

Sorun en kısa zamanda çözülür umarım.

• mcakmak75 M kullanıcısına yanıt
    hoş gördük :D güzelmiş burası eğitici öğretici :D
  • yağ pompa dişlisi,yağ pompası dişli yatağı kit takımı seroneyit valf arkadaşlar bana bunlar lazım otomatik şanzıman için bulabilecek arkadaşlar bana bi fiyat verseler valla sevaba girerler size zahmet arkadaşlar bi haber bekliyorum şimdiden sağolun
  • Arkadaslar yakinda aracimi saticam henuz sahibindene koymadim ilgilenen olursa detaylari yazicam.97 model manuel klimali 80 hp lpgli.

• bir arkadaş soruyordu fiyat ve özelikleri nedir acaba?
  • sagsoz S kullanıcısına yanıt
    Beyaz renk 256 bin de lpg li lovato marka,klima on cam elektrikli yan aynalar elektrikli,immobilizer,ic dosemeler tertemiz bakimlari yeni yapildi lastikleri iyi durumda aku yeni degisti yedek anahtari duruyor fiyat 11.250,ilani verince paylasicam yine.

• Benim araci ilk aldigimdaki halin birebir aynisi bu kadarmi olur dedim jant kapaklari bile ayni :) temiz arac iyi duruyor

• mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    evet hocam sizin araci gorunce bende oyle demistim Tskler insallah iyi birine gider cunku ben cok severek kullandim.

• Gercektn kendini sewdiriyor firlama :) kullanirken hic eski araba kullaniyormus tadi vermiyor gercektn :)

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.