Şimdi Ara

Clio-1 (97 model) Benzin Şamandırası Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracımın benzin şamandırası sökülürken uçları koptuğu için yenisini almak zorundayım. Çok pahalı olduğunu için çıkmasını araştırıyorum ama yok, bulursan da 300 tl gibi fiyat olur diyorlar. Asagidaki linkte şamandıra komple set bulunuyor ve 450 tl ye Ümraniye'de buldum.

http://www.otoerdem.com/clio-benzin-pompasi-samandirali-komple-eski-kasa-urun-1883.html

Aynı motora sahip olan kango-1 eski kasalarda da bu motor kullanılıyor ve pompanın şekli buna çok benzer. Acaba bunun çapı uyduktan sonra taksak çalışır mı? Parça No: 8200029080. Bu seti 250 tl civarında buldum.

Şöyle bi durumda var. Lpg işletmek için fatura kestirdim ve 2 gün sonra bozuldu. Muayenede dün bitti. Tam 20 gün sonra lpg faturasının tarihi 30 günü geçiyor. Acil olarak yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ümraniyede parçacı çok aslında yakındaysan gidip sor bence,belki daha uygun bulursun.ben genelde oradan alıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Ümraniye, Kadosan, Yedpa, Bostancı ve internet üzerinden ne kadar yer varsa araştırdım bulamadım. Eski fransız üretimi olduğunu için bazı parçalarını zor bulunuyor ve pahalı da oluyor.

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    ümraniye sanayide Almen oto var reno fiat parçacısı,netten numarasını bulup bi sor yardımcı olurlar.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Almende bulamadım ama Özkan otoda buldum, 450 dedi. Bide Yedpa da 440 tl ye buldum sıfır olarak. Olmadı sıfır alacağım artık, ama bu da beni çok büyük sıkıntya sokacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

Almende bulamadım ama Özkan otoda buldum, 450 dedi. Bide Yedpa da 440 tl ye buldum sıfır olarak. Olmadı sıfır alacağım artık, ama bu da beni çok büyük sıkıntya sokacak.

bende özkandan alıyorum ondan ucuz satanı görmedim, bence arabayı oraya götür olmazsa onu alırsın, belki kangoya göre olanıda denersin.

• Yardımlarınızı bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladığım kadarıyla elektriksel bi problem olduğundan yanmış pompa. Bi sigorta atmış ve kablosunda yanma gerçekleşmiş. Toplamda 440 tl pompa+ 80 tl işçilikle işi hallettik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.