Şimdi Ara

clio 1.5 autentique dizel?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ilk arabamı alacağım ve pişman olmak istemiyorum açıkçası
    sıfır clio 1.5 autentique dizel almayı planlıyorum.
    kullananlar varsa olumlu ve olumsuz yönlerini söyleyebilirler mi?

• bugun bende bu aracı baktım 29500e bıraktılar..sadece opel corsa cmon ıle bunu dusunuyorum ancak karar verebılmıs degılım..haftaya ne olursa olsun alacagım.eger ıkısı arasında tercıh olsa hangısı olur..opel ıyı ancak bakımları yedek parcası yuksek ve 1,3 mj motor bu kasayı ıadere edermı bılmıyorum..1,5 dcı motor malum en az yakan dızel..renonun ıkıncı el degerı opelden su anda yuksek ve daha rahat alıcısı var parcaları ve bakımı ucuz (1,5 motorun yıılık verıgısıde 1,3e gore pahalı) ..o nedenle karasızım..bende yardım beklıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fklavye

merhaba arkadaşlar

Ben dün teslim aldım 1.5 dizel aracımı. Performansı yeterli, yakıtı inanılmaz. Fakat araçta tavandaki tutma kollarını bile koymamışlar. Tam şirket aracı olmuş yani - ki benimki öyle. Şu an ilk depo 300 km yaptım, kalan 930 km diyor. Çok yeni olduğu için başka birşey söyleyemeyeceğim fakat beklediğimden iyi çıktığını belirteyim.

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firsttrue

quote:

Orijinalden alıntı: fklavye

merhaba arkadaşlar

Ben dün teslim aldım 1.5 dizel aracımı. Performansı yeterli, yakıtı inanılmaz. Fakat araçta tavandaki tutma kollarını bile koymamışlar. Tam şirket aracı olmuş yani - ki benimki öyle. Şu an ilk depo 300 km yaptım, kalan 930 km diyor. Çok yeni olduğu için başka birşey söyleyemeyeceğim fakat beklediğimden iyi çıktığını belirteyim.

Saygılarımla.

hayırlı olsun. iyi günlerde kullanın.
    tam şirket arabası deyince bi içim burkuldu, bi kötü oldum:)
    ama performansını beğenmiş olmanız güzel bir artı

• Yorumum için kusura bakmayın ama gerçektende tam şirket arabası. Zaten Authentique donanımı tamamen filo için üretiliyor. Bunun yanında fiyattan dolayı plazalara da koyuyorlar. Ben de Clio GT auth. diye duyunca içim burkulmuştu daha önce kullandıklarımdan sonra ama gerçekten de gayet iyi bir araç. Ama tekrar söylüyorum yakıt inanılmaz.
  • bende 29500 anlastım ama ıcım elvermıyor -o araca sadece yakıtı ıyı dıye- o parayı vermek..
  • şirket arabası eleştirisi ile beraber clio kullanmış bir tanıdığımın süspansiyon ve yol tutuş konusundaki eleştirileri sebebi ile bugün tekrar clioyu görmeye gittim ve cliodan vazgeçtim...
    sanırım benzinli de olsa müthiş donanım avantajları sebebi ile aynı fiyattaki corsa enjoy 111 daha mantıklı gelmeye başladı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.6 RXT?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım aracı aldın mı bilmiyorum corsa da gayet güzel bir seçim zaten ben kafan karışsın diye yazmıyorum bu yazıyı, ancak bi yanlış da düzeltilsin clio nun yol tutuşu b segmenti araçlar düşünüldüğünde iyidir, fakat yumuşak süspansiyon (ki şehir içi kullanımda konfor demektir) ve yerden yükseklik (ki malum Türkiye şartlarının olmazsa olmazı) clio nun yol tutuşunu yüksek hızlarda az da olsa olumsuz etkiler. Ayrıca makyajlı kasa da süspansiyon ve ağırlık dengeleri iyileştirilmiştir. b segmentinde ben en çok 207 yi beğenmiştim mesela yol tutuşta. (sert süspansiyon, sert ve hisli direksiyonu ile) ama c segmentinden inip hangi b segmenti araca binersen bin yüksek hızda dönülen virajlarda başta tedirginlik olur ama arabanın limitlerine alışınca bunu atarsın üzerinden,

neyse eskiden severek kullandığım bir araç olan corsa da güzel bir seçim hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.