Bildirim
clio 1.4 benzinli kaç oktan lazım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aracının kullanım kitapçığı varsa yada depo kapağında ne yazılıysa o oktanda yakıt kullanmanda fayda var. fazla oktanın yarar yerine çoğu araçta zararı dahi vardır. hiç bir bilgi bulamazsan ve aracını çok yüksek devirlerde kullanmıyorsan 95 oktan işini görür. -
95 OKTAN. -
95 Oktan yeterlidir. -
50den yukarı olsun yeterli -
quote:
Orjinalden alıntı: geremy
95 OKTAN.
-
95 oktan depo kapağının üzerinde kullanma kılavuzunda yazan bu -
ben ilk aldığımda aman benzini de iyi olsun daha kaliteli olsun düşüncesi ile 97 oktan alıyordum. sonra öğrendim ki kurşunsuz otomobil benzinleri ya 95 ya da 98 oktan. 97 diye satılanlar katkılı 95'ler. sonra 95 oktan almaya başladım. inan çok memnunum. ama aldığın benzinin oktanından çok benzincisi önemli. bence mümkünse belirli bir benzinci tespit et ve hep ondan almaya çalış. -
renault yetkikli servis çalışanı olarak
95 oktan kullanmanızı tavsiye derim. -
quote:
Orjinalden alıntı: hasanyy
renault yetkikli servis çalışanı olarak
95 oktan kullanmanızı tavsiye derim.
95 oktan yeterli -
tabiki 95 zaten 97 ile 95 oktan aynı sınıfıta 98 ide kaldırdıklarına zaten 97 almanın anlamı yok 100 oktan da cok gereksiz olur 1.4 cc hacim için zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X