Şimdi Ara

Clinton: Suriye'de PYD'yi silahlandırırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD'de geçtiğimiz haftalarda karşı karşıya gelen iki başkan adayı Trump ve Clinton, dün ikinci kez milyonların takip ettiği canlı yayında kozlarını paylaştı. Dikkat çeken açıklamaların yapıldığı ikinci münzarada, Türkiye'yi yakından ilgilendiren Suriye meselesine de yer verildi. Clinton, Başkan olursa, terör örgütü PYD'yi kastederek, "Suriye'deki Kürtleri silahlandırırım" dedi.

http://www.yenisafak.com/dunya/clinton-suriyede-kurtleri-silahlandiririm-2544829

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the block -- 10 Ekim 2016; 14:21:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• trump seçilince bide kürtleri vuruyormuş ne kahkahalar atarım be
  • Malesef bu cadı kadin seçilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Trump alışveriş nasıl destek olabilirim acaba.

Dünyanın bütün karanlıkları bir araya gelse bir mumun ışığını söndüremez.
  • böyle bir durumda türkiye' nin de elindeki üs kozlarını kullanıp ona göre davranması gerekir diyeceğim de onu yapacak siyasi irade bulamıyorum. akp başa gelirken çok ötüyordu abd yalakası olmayacağız diye. abd ' nin çomarı olmuş haberleri yok.
  • Clinton dünyayı trump abd ve dunyayi bitirir bu ekseriyatta devam ederlerse.Fakat clintonun başkan olacağı su getirmez gerçek en azından ABD için Trumptan daha yararli olacağı bariz.Medya olsun senato olsun hilaryinin tarafında duruyor.

Vote for Clinton

Her gelen eski sistemi devam ettirmek zorundadır. Açıklamalar kişiler değişir ama yapılacaklar değişmez.

kimin geleceği pek umrumda değil.
  • Amerika da kimin başkan olduğunun hiç bir önemi yoktur. Obama başkan adayı olduğunda ne dedikodular çıktı. Hiç bir dedikodu Amerikayı politikasından çeviremedi. Amerika da asıl yönetim başkan değil Senato dur. Başkan sadece senaryoyu oynar. Senato ise ne oynanacağını yazar. O yüzden al birini vur ötekine.

Kötü haber: Modern hayat bu reçeteleri uygulanamaz kılmak konusunda fazlasıyla hünerli.
  • Trump'in kadinlar hakkinda soyledigi skandal sozlerden sonra secim kazanmasina imkan yok. Hilldog alir.

Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Trump'in kadinlar hakkinda soyledigi skandal sozlerden sonra secim kazanmasina imkan yok. Hilldog alir.

Onca şeye rağmen Trump seçilebilir. Bir yerde Amerika'lıların durumdan hiç memnun olmadıklarını okumuştum.

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Trump'in kadinlar hakkinda soyledigi skandal sozlerden sonra secim kazanmasina imkan yok. Hilldog alir.

Onca şeye rağmen Trump seçilebilir. Bir yerde Amerika'lıların durumdan hiç memnun olmadıklarını okumuştum.

Cli obama yalakası, onun oylarını toplamaya çalışıyor, sanırım başarılı da oluyor. Trump seçilirse lobisi sayesinde seçilir, ne yapmış ne etmiş kimsenin pek umrumda olmaz, bu güne kadar atarlı ergen gibi hareket etti. Buna karşın Trump, bana sundukları yasalar gereği hareket ettim derse işin içinden sıyrılır. Cli kadını kullanmak istiyorlar ama inş yemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 10 Ekim 2016; 18:27:14 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.