merhabalar arkadaslar işyerinde nasıl olduysa bilgisayara turkey diye bni dosya bulaşmış masa ustunede click me diye bir ikon gelmiş silinmiyorda silinmiyor surekli ekrana arama sonucu gibi bişler getiriyor sonra birde sanki windows guvenlik uyarısıymış gibi bi pencere acılıp critical eror on your pc felan diyo ama aslı yok advertisement msconfig de en saada başlangıctan kaldırıyorum butun prıogramları her restart da yeniden ekliyo kendini acılışa turkey ve elite diye iki tane sinir bozucu program .....
allah aşkına yaww makina kaanı gibi oldu norton 2004 updated işe yaramadı spybot yaramadı sp2 kurdum olmadı ayrıca weindows spyware de var ama tın geliyolar bu sıkıntıyı yasayan yada cozenler den bi yardım makina iş yerinde oldugundan bilgiler onemli formatla ugrasmak istemiyorum ama son care oole olucak sanırım
hemen guvenli kipte açıp elinde bulunan tum bakım programlarını(anti virus+regisrty+spy+...)çalıştır sırayla... sorunun çozulecektir...
hocam dialer yemişsin hiçbir program o dialeri tam olarak temizleyemez msconfigden kaldırsanda bilgisayarı açınca tekrar yüklenir en temiz güvenilir çözüm format