Şimdi Ara

click me ikonu deli edecek beni aman yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaslar işyerinde nasıl olduysa bilgisayara turkey diye bni dosya bulaşmış masa ustunede click me diye bir ikon gelmiş silinmiyorda silinmiyor surekli ekrana arama sonucu gibi bişler getiriyor sonra birde sanki windows guvenlik uyarısıymış gibi bi pencere acılıp critical eror on your pc felan diyo ama aslı yok advertisement
    msconfig de en saada başlangıctan kaldırıyorum butun prıogramları her restart da yeniden ekliyo kendini acılışa turkey ve elite diye iki tane sinir bozucu program .....

allah aşkına yaww makina kaanı gibi oldu norton 2004 updated işe yaramadı spybot yaramadı sp2 kurdum olmadı ayrıca weindows spyware de var ama tın geliyolar bu sıkıntıyı yasayan yada cozenler den bi yardım makina iş yerinde oldugundan bilgiler onemli formatla ugrasmak istemiyorum ama son care oole olucak sanırım

şimdideen tesekkurler

• http://www.download.com/Ad-Aware-SE-Personal-Definition-File/3000-8022_4-10390808.html?tag=lst-0-3 kardes bu linke tıkla ad-aware yi indir hergün makineni kapamadan once tarat bulunan spy larida sil olsun bitsin kolay gelsin..
  • hemen guvenli kipte açıp elinde bulunan tum bakım programlarını(anti virus+regisrty+spy+...)çalıştır sırayla...
    sorunun çozulecektir...
  • hocam dialer yemişsin hiçbir program o dialeri tam olarak temizleyemez msconfigden kaldırsanda bilgisayarı açınca tekrar yüklenir en temiz güvenilir çözüm format
  • bence de bi format atsan ii olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir oyun bulmama yardım et
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.