Şimdi Ara

CLG vs ROCCAT IEM Cologne!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TOP : OVERPOW
    Jungle : Jankos
    Mid : Ryu
    AD : Woolite
    Sup : Vander

CLG :

TOP : Zionspartan
    Jungle : Thinkcard
    Mid : Link
    AD : DoubleLift
    Support : Aphromoo

Canlı Yayın : Twitch.tv/esltv_lol

EDİT : CLG 2 - 1 ROCCAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remington41 -- 20 Aralık 2014; 19:52:53 >

• GO CLG GO
  • clg ma boy
  • CLG kazanırsa bu turnuvayı DL ilk defa bir LAN kazanmış olacak. Ki ben Roccat'ın 2-0 geçmesini bekliyorum bu eşleşmeyi.

Edit: Roccat'ın midinde Ryu olması lazım, Veggie kim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nauihS -- 20 Aralık 2014; 16:58:57 >
  • Gamepedia dan baktım orda Ryu yu yazmamışlar sorry. Düzelttim şimdi
  • Roccat
  • CLG = Hayal Kırıklığı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayaller Clg win gerçekler Clg lose
  • Ryu da çok iyi de bu Roccat nukeduck'ı da takıma katarsa EU'da top 4 garanti bence.
  • CLG kazandı. Zaa XD

• dlift <3 aşqım taşıdı gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: remington41

CLG kazandı. Zaa XD

GP top pickinden sonra izlemeyi bırakıp GS maçına döndüm zaten.

• Yine her zamanki olay olacak diye çok korktum. Çünkü CLG'nin klasiğidir: Win 1 game give fans false hope. Aphro ilk maçta kendi hatası yüzünden kaybettiklerini söylemiş Twitter'da. Diğer iki maçta ki verdiği call'lar ile toparladılar. Link beklediğimden iyi oynadı açıkcası. Geçen sezon çok stabil performans sergiliyordu kendisi. Doublelift'ten ilk maçta Vayne beklemiyordum çünkü solo q'da bol bol Corki, Graves, Lucian üçlüsüne çalışıyordu. Ama Caitlyn ile çok iyi oynadı. Laning phasede öndeydiler hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 20 Aralık 2014; 20:35:12 >
  • Değişik adc görmek iyi oldu bıkmıştık ez-corki-graves-luci den DL <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Ryu da çok iyi de bu Roccat nukeduck'ı da takıma katarsa EU'da top 4 garanti bence.

Nukeduck birakmadi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odd Adden

quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Ryu da çok iyi de bu Roccat nukeduck'ı da takıma katarsa EU'da top 4 garanti bence.

Nukeduck birakmadi mi?

Banlanmıştı, banı bitti bu sezon oynayabiliyor.
  • picklere bak ya. şu picklerle aldılar.

maç sonunda stratejilerinin güzel olduğunu söylediler diamond rastgele seçtiklerini bilerek yapmadıklarını söyledi bende bilerek böyle şeyler deniyolar sanmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Yine her zamanki olay olacak diye çok korktum. Çünkü CLG'nin klasiğidir: Win 1 game give fans false hope. Aphro ilk maçta kendi hatası yüzünden kaybettiklerini söylemiş Twitter'da. Diğer iki maçta ki verdiği call'lar ile toparladılar. Link beklediğimden iyi oynadı açıkcası. Geçen sezon çok stabil performans sergiliyordu kendisi. Doublelift'ten ilk maçta Vayne beklemiyordum çünkü solo q'da bol bol Corki, Graves, Lucian üçlüsüne çalışıyordu. Ama Caitlyn ile çok iyi oynadı. Laning phasede öndeydiler hep.

maçı kaçırdım gs maçı yüzünden vayne oynadıysa tekrarı izlenir oh mis

• Link in performansı yavaş yavaş artarken yere çakılmaya doğru giden doublelift in bu performansından sonra acaba gosu as kadroya girebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

Link in performansı yavaş yavaş artarken yere çakılmaya doğru giden doublelift in bu performansından sonra acaba gosu as kadroya girebilir mi

Gosu DL'nin %15i kadar bile iyi oyuncu değil bu seviyede gosuyu motor ederler.Lucian dandik pick zaten niye aldı anlamadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.