Şimdi Ara

Cleaver+9 Basarak Zengin Olunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde suanda sadece nakit para var.(700 Tl civarı)
    Bu parayı takılara vermek istiyorum.Kıyafetleri,silahları ve ıvır zıvırları item(cleaver+9) basarak yapmayı planlıyorum.
    hafta içi günde 2 saat hafta sonları ise günde 10-12 saat cleaver+5 yapmakla uğraşabilirim.
    Hedefim Haziran 1'e kadar yapacağım +5 Cleaverlardan 7-8 tane min. +9 geçirmek...
    Sizce yapılabilir mi ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur ERYILMAZ -- 19 Mart 2009; 17:23:52 >

• Boşuna deneme bile.
    Şu ana kadar dünya item vermişimdir anvile.Bazen dünya item yakarsın bişi geçmez bazen tek item geçer.

+5 cleavler tolayarak bu iş hiç olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BestM

Boşuna deneme bile.
    Şu ana kadar dünya item vermişimdir anvile.Bazen dünya item yakarsın bişi geçmez bazen tek item geçer.

Dediğim gibi bu oyuna ben item konusunda para vermek istemiyorum .
    Ama Uniqie lere verebiLirim...
    Daha öncesinde anviL beni de çok yaktı ,yeri geldi benim rahat etmemi sağladı.
    Daha öncesinde Cleaver ile hiç uğraşmadım fakat uğraşan kişileri tanıyorum.En son hack yemişti fakat onun derdi Cleaver+8 idi.
    Ben ise +9 Cleaver basmak derdindeyim.Biraz da ısrarcıyım bu konuda.Sebebi;Silver Earing +2 leri +3 yapmak ve Pp +2 yi +3 yapmak istiyorum.
    Umarım karlı cıkacağım bu Cleaver işinden .
    +8 Cleaver bastıkça satıp bus ve trina paramı cıkarabileceğimi umuyorum arada alacagım itemlerle de pazar yapacağım.Elimden geldiğince 9 cleaver için uğraşacagım vallahi.
    Basan nasıl basıyorsa biz de basarız.
    Dipnot:Görev 41 de açılıyor ,40 level % 60 dan sonra kasamadım ,party bulamadık

• +8 cleaver toplayarak +9 basarsın ama +5 den başlarsan cok uzun sürer vaktine yazık git al itemi rahat rahat oyna :)
  • yeni kurallara göre görevle alınan itemler (iron x - md - cleaver - horn crossbow ) vs maximum +8e kadar basılabiliyor..Zaten itemin altındaki yazılarda NPC fln görürsen onun maxi upgradesi +8 dir..aklında bulunsunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: BestM

Boşuna deneme bile.

basarsın moralini bozma hazirana kadar7 tane falan kötümser hatta bu işden zamanında müthiş para kırdım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bugraloji

yeni kurallara göre görevle alınan itemler (iron x - md - cleaver - horn crossbow ) vs maximum +8e kadar basılabiliyor..Zaten itemin altındaki yazılarda NPC fln görürsen onun maxi upgradesi +8 dir..aklında bulunsunda

Alakasız
    Trina kullanılmıyor sadece yoksa bendeki 1 cleaver npc'li
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

quote:

Orjinalden alıntı: Bugraloji

yeni kurallara göre görevle alınan itemler (iron x - md - cleaver - horn crossbow ) vs maximum +8e kadar basılabiliyor..Zaten itemin altındaki yazılarda NPC fln görürsen onun maxi upgradesi +8 dir..aklında bulunsunda

Alakasız
    Trina kullanılmıyor sadece yoksa bendeki 1 cleaver npc'li

evet sadece trina kullanamaz :)
  • 8 topla bas daha mantıklı
  • diğer başlıkta başka bişilerden bahsediyordun 700 tl ye.fake misin nesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.