Şimdi Ara

Claw Grip mouse seçimi(Yardım) 1200dpı-CsGo-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler.. Ben suanda x7 mouse kullaniyorum ve yeni bi mouse gecmek istiyorum 1200 dpi olarak kullaniyorum x7 i oynadigin oyun ise cs go bana yabancilik hissettirmicek daha kontrollu daha nokta atisi yapabilecegim bi mouse onerirmisiniz ? Butcem 300 e kadar cikar.. Sanirim el tipim claw grip.. Bi yardimci olunda guzel bi mouse secelim aliyim bende.. Kullandigim pad steelseries qck cok memnunum padimden ama mouse galiba biraz zorluyor gibi benim aim alirken filan. Dahada iyisi neden olmasinki diye dusundum ve bi alternatif olarak rival 300 u uygun gordum ama tam olarak claw grip midir bilemiyorum..?

Yardimlarinizi bekliyorum beyler.

Ozetle;

Aradigim secenekler fazla yuksek dpi secenekleri olmasada olur ki bu biraz imkansiz gibi. Cunku simdiki mouselar ucmus o dpida nasil aim aliyorlar anlamiyorum.. (Alışık oldugum dpi 1200)

Steelseries qck pad ile uyumlu bi mouse olmasi

ve tabiki claw grip olmasi

Oynadigim oyun ise CS Global offansive

Dediklerimi tekrarladigim icin kusra bakmayin.

Zamanında kullandıgım mouselar; Razerin bi modeliydi deathunter mıydı neydi tam hatırlamıyorum. Onunla elim hiç uyuşmamıştı. Bide Logitech mx 518 vardı onlada hiç elim uyuşmamıştı.. Alışamamıştım yani.. Bu sefer alırken ince eleyip sık dokumak istiyorum beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosedur- -- 19 Mart 2018; 21:38:17 >

• Hiç kimsenin bi tavsiyesi yokmu yav ?
  • rival 300'ün claw griple alakası yok.Bende çok aşina değilim ama logitech g102 ve daha bugün aldıgım rival 110 var.küçük mouse'lar uyacagını düşünüyorum.
  • Logitech g102 biraz küçük gibi gözüküyor hoşuma gitmedi o yüzden. Rival 110 çok hoşuma gitti herşeyiyle mükemmel bi mousa benziyor. Ama kafama takılan bi soru var 1200 dpı veya farklı seçeneklere kendim ayarlayabilirmiyim bu mousu ? İstedigim dpı yda kullanabilirmiyim? Kullanamazsam hangi dpı seçenekleri mevcut ? Biraz anlatırmısınız ? Bide sizdemi claw gripsiniz ?
  • Bütçe uygun zowie ürünlerine bakabilirsin. Claw tutuşu için Mionix castor'u da önerebilirim ;)
  • mttzn kullanıcısına yanıt
    Mionix castor biraz küçük gibi geldi öylemi tam olarak bilemiyorum o yüzden görüntüsünden korktum açıkcası. Zowie olabilir ama claw grip olduguna eminmisiniz ? Bana yabancılık hissettirirmi ?
  • prosedur- P kullanıcısına yanıt
    Claw tutuşu öyle çok abartılacak bir tutuş değil. Bazı ürünleri dışarıda tutarak her türlü mouse o şekilde tutulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

Logitech g102 biraz küçük gibi gözüküyor hoşuma gitmedi o yüzden. Rival 110 çok hoşuma gitti herşeyiyle mükemmel bi mousa benziyor. Ama kafama takılan bi soru var 1200 dpı veya farklı seçeneklere kendim ayarlayabilirmiyim bu mousu ? İstedigim dpı yda kullanabilirmiyim? Kullanamazsam hangi dpı seçenekleri mevcut ? Biraz anlatırmısınız ? Bide sizdemi claw gripsiniz ?

ellerim orta boyda diyeyim ben finger'a yakın kullanıyorum.mouse'u 7200 cpi'e kadar 100 er kademe olarak ayarlayabiliyorsun.tek eksisi 2 kademe geçiş var.dün geldi banada dediğim gibi kaliteli buldu7m yazılımı falanda hoş
  • Hayırlı olsun bro zowieler ne durumda acaba cok merak ettim oda 100er kademe olarak ayarlanabilirmi ki ? Alt tarafta tuşları varmış 800-1600-...-3200 diye gidiyormuş videolarda öğrendigim kadarı ile.. Bi bilginiz varmı beyler zowieler ne durumda ?
  • quote:

Hayırlı olsun bro zowieler ne durumda acaba cok merak ettim oda 100er kademe olarak ayarlanabilirmi ki ? Alt tarafta tuşları varmış 800-1600-...-3200 diye gidiyormuş videolarda öğrendigim kadarı ile.. Bi bilginiz varmı beyler zowieler ne durumda ?

pro oyuncularda ismini cok duyum ama malesef bilgim yokpişman etmeyeceğini diüşünüyorum tabi.
  • Size Çok mouse kullandığım için en uygun mouse tavsiyesinde bulunmak isterim hem sensör hem ergonomi bakımından size Logitech Gpo veya G403 tavsiye ederim pişman olmazsınız.
  • Hocam logitech e olumlu bakmıyorum zamanında mx 518 kullandım bende. O mouse dan sonra sogudum logitech den sebeniyse ya alışamadım yada bilmiyorum elime uyum sağlamadı.
  • Cooler Master MM530 modeline bir göz atabilirsiniz. Yeni çıktı ve kullanan çoğu oyuncu memnun
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    claw grip midir kendisi
  • quote:

claw grip midir kendisi

Palm için daha uygun aslında. Claw için Mastermouse S veya Xornet2 modellerine göz atabilirsiniz. Xornet sadece claw tutuş için üretilmiş bir mouse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.