Şimdi Ara

Claudbutler CBR L700 28jant bisiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [size=3]Salcano ithalatı olan bisikletimi satıyorum. eşim kullanamadığı için satıyorum. hiçbir sorunu yoktur. bisiklet toplamda 300km anca yapmıştır belki yapmamıştır bile. ilk ücretsiz ve 1 kere ücretli olarak bakıma gittiğinde bisikletçi arkadaş çok temiz diye övdü sağolsun. akorlarında yada herhangi bir aksamında boyasında vb arıza ve sıkıntısı yoktur. ağırlık konusuna gelince decathlonda satılan btwinlerden kesinlikle hafif. tartma imkanım yok ancak bisiklet salcano ithalatı olduğu için tahminen citysport ağırlıklarındadır. 13 kg civarında. çok rahat şekilde omuzuma alıp 3 kat çıkartıp indiriyorum.

BİSİKLET ALİMİNYUM KADRODUR!!!

Kadro boyu 19 inç (48-49cm) 175cm boyundayım çok rahat sorunsuz kullanabiliyorum. seke borusu en aşağıda iken 162cm boydaki birisi kullanabilir.
    KADRO 6061 ALİMİNYUM
    ARKA VİTES SHIMANO RD-TX35
    AYNA VE KOL 24T/34T/42T 170mm KRANK TAKIMI
    FREN TAKIMI ALÜMİNYUM V FREN TAKIMI
    VİTES KOLU SHIMANO SL-RS35 21 VİTES
    RUBLE SHIMANO MF-TZ21-7 DİŞLİ
    ÖN DEĞİŞTİRİCİ SHIMANO TZ31
    SELE Jel takviyeli sele

İstediğim fiyat 400 TL

Claudbutler CBR L700 28jant bisiklet Claudbutler CBR L700 28jant bisiklet Claudbutler CBR L700 28jant bisiklet Claudbutler CBR L700 28jant bisiklet Claudbutler CBR L700 28jant bisiklet Claudbutler CBR L700 28jant bisiklet Claudbutler CBR L700 28jant bisiklet Claudbutler CBR L700 28jant bisiklet
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamidowic -- 4 Nisan 2014; 11:38:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• up

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.