Şimdi Ara

Claud Butler Kullanıcıları Kulübü (Güncelleme: Türkiyede Bulunan Modellerin İncelemeleri) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
13
Favori
25.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • birsancak B kullanıcısına yanıt
    Hayır, ilk geldiğinde bile yükte çalışıyordu. Sizinki sıkışmış olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Claud Butler Blackhawk 26" aldım. funnel in biskletiyle aynı sizinkilerden farklı siyah-yeşil çıktı siyah sipariş etmeme rağmen. Vites değiştirici revoshift değil, servis bu daha iyi 85 TL revoshift 60 TL dedi. Selesi Exila yeşil şeritli düz siyah değil,ileri geri ayarlanan sele imiş, elciklerde farklı yatay çizgili. Bilmeden çok şikayet olan Bisikletcim.com dan 479 TL ye havale ile aldım kredi kartı taksit 499 tl. Sivastan Kayseriye 4 günde gelmesi ve ilgisizlik dışında çok sorun yaşamadım şanslıymışım. 2016 model yazıyordu farketmez dedim aldım ama siyah siparişim yeşil siyah geldi. Bu da şans galiba vites değiştirici,sele ve elcik daha iyi sanki.

    1,5 ay önce küçük oğluma 20" 6 vitesli salcano excel almıştım hoşuma gitti kendime de aldım ama 20" ile 26" aynı bisiklet değil tek dişli vites gibi değil vitesler berbat geçmiyor.Ön süspansiyon yok sürüş rahat değil kullanmadım fazla 1 ay olmadan sattım ve Claud Butler Blackhawk aldım. Bunun sürüşü güzel vitesler sorunsuz, ön süspansiyon sürüş kalitesini arttırıyor. Ancak son hızı yetersiz geldi şimdiden.Excel bile daha iyiydi son vitesde.

    Fiyat performans oranı iyi bisklet deniliyor Excel i 378 TL ye CBR yi 479 TL ye aldığım düşünülürse doğru. Alüminyum+shimano+ön süspansiyon için 101 TL fark gayet iyi. Ancak cantlar berbat hiç güven vermiyor. Servis 100 TL ye sağlam cant ve göbek takayım dedi üzerindekiyle takas ederek.25 TL ye iyi bir ayakcık aldım. Lastkler de iyi değil onları da değiştiriyim derken 700 e mal olur. 700 e kredi kartı puanı ve g.gidiyor indirimi yakalandığında ng 650 alınır böyle bakınca da f/p bisikleti değil.
    Sonuç olarak siz kullanıcılardan öğrenmek istediğim bu markasız aliminyum cantlar güvenli bir şekilde 1-2 sene kullanalıbilr mi, kullanan var mı, yoksa çukura düştüğünde eğilip bisikleti elimize verir mi.Bu konuda bilgi veren olursa sevinirim.




  • Bu arada hepsiburada ya gelmiş yine 26" Blackhawk 449 TL
  • blowing in the wind B kullanıcısına yanıt
    Birgünde bitmiş stokta yok HB da
  • Merhabahttp://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/claud-butler-explorer-sehir-bisikleti-21-vites-262414046 almayı düşünüyorum 520 tl ye geliyor kullanan arkadaşlar var ise tavsiye ve bilgi verirlerse çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
  • Ben aldım 577₺ - 50₺ = 527₺ ye mal oldu 😁
  • 351nofear 3 kullanıcısına yanıt
    hocam bisiklet kaç kilo tahmini sizce? yokuşta yoruyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Claud Butler explorer 100 modelini bende aldım. çok memnunum. ama lastik hava basıncı konusunda net bir bilgi bulamadım.Kullananlar yardımcı olabilir mi lastik havası konusunda? @351nofear @errgin @freshpolat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihyrc -- 1 Ekim 2017; 19:24:28 >
  • Claoud bitler Explorer 700ç şehir bisikleti kullanıyorum samsun atakum gibi yerde tam bi canavar şehir içinde herhangi bi yere gidebiliyorum dolmuş ve tramvaydan daha kısa sürede varıyorum gideceğim yere düz yolda vites arka ve ön 3 de yani 9. Vitese de ortalama 35 km hızla 15 20km le kadar yolu rahatça gidebiliyorum yorma gibi sıkıntıları yok bozuk yollarda biraz yalpalanma yapıyor ince tekerlek olduğu için jantın akort ayarı yüksek darbelere fazla gelemiyor hemen bozulmaya başlıyor yokuş aşağıda 90 km hızdan sonra bisiklet acayip sarsılmaya başlıyor

     Claud Butler Kullanıcıları Kulübü (Güncelleme: Türkiyede Bulunan Modellerin İncelemeleri)

     Claud Butler Kullanıcıları Kulübü (Güncelleme: Türkiyede Bulunan Modellerin İncelemeleri)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar claud butler black hawk modeli almayı düşünüyorum konu açılalı epey zaman olmuş alan arkadaşlar memnun mu? Kadrosu alüminyum mu tavsi edermisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarn26 S kullanıcısına yanıt
    kadrosu aliminyum zaten en önemli özelliği o. tavsiye konusu ne beklediğinizle alakalı. amatör olarak dayanıklı hafif bir bisiklet olsun derseniz tercih edilir.
  • Boyum 1.75 29" tekerler ve 19" kadro boyu büyük gelir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende claud butler Black hawk 29 jant modelini almış bulunmaktayım. Yaklaşık 100 km kullandım memnunum parasına göre malzeme kalitesi güzel koltuk hariç onu da sipariş verdim 30 tl ye toplamda 580 tl ye hem spor hem stres atmak için güzel bir bisikletim oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar burası çok ıssız duruyor ancak ümitliyim birileri çıkabilir fikir danışabileceğim (:

    Bisikletler hakkında hiçbir şey bilmiyorum ancak faktörlerden bir tanesinin boy olduğunu anlamış bulunuyorum. Boyum 1.94, 70 kilo civarıyım. Aşağıdaki iki bisiklet arasında kaldım ve Orbis olanın görüntüsü çok daha fazla hoşuma gitti ancak diğeri de boyuma göre. Sebepleri ile birlikte sizce hangisini tercih etmeliyim?


    Orbis Voltage 27.5
    https://www.hepsiburada.com/orbis-voltage-27-5-jant-bisiklet-21-vites-siyah-yesil-dag-bisikleti-p-HBV000006368T

    Claud Butler Black Hawk 29
    https://www.hepsiburada.com/claud-butler-black-hawk-29-shimano-21-vites-dag-bisikleti-p-SPORSALCBRB24W




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wüste

    Bisikletlerden hala memnun muyuz?
    biz severek ayrıldık yaz sonu sattım. katlanır bisiklet aldım.
  • black hawkla yaklaşık 3sene geçirdik. alüminyum kadro. hafif bir bisiklet, değerinin çok üstünde. valla herşeyi güzeldi hiç üzmedi hiç sorun çıkarmadım. düştükte lastiğimizde patladı, ama valla güzeldi. sormak istedikleriniz olursa yine cevaplarım.
    şuanda soho katlanır bisiklet kullanıyorum. toplu taşımada sürekli sorun yaşadığım için katlanıra geçtim.  Claud Butler Kullanıcıları Kulübü (Güncelleme: Türkiyede Bulunan Modellerin İncelemeleri)




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.