Şimdi Ara

Clash Royale başlamak hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün clash of clans hesabımı sattım ve elimde hiç köy kalmadı. amacım oynayıp zaman geçirmek ve hevesim kaçınca köyü satmak. yeni güncelleme gelince oyuna elveda demenin vakti gelmiştir dedim

    clash royale'e başlamak istiyorum. 1-2 defa oynadım karışık geldi sildim. hesap satanlar iyi paralara satıyor. ( 100-150 civarı )

    hem zaman geçsin hem sıkılınca satarım diyorum. sizce 50-60 TL lik clash royale hesabı ne kadar sürede yapılır? günde ortalama 1-2 saat oynarım

    ayrıca oyunun tek mantığı vs atmak mı? coc gibi geliştirilen şeyler var mı? kasa açılımı falan yapan var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 24 Mayıs 2017; 18:40:51 >



  • Hesabın ederi emek/vakitten ziyade şansla alakalı biraz. Clash of clansta saatlerini ayırıp emekle iyi yerlere gelebilirsin ancak royalede durumlar pek öyle değil. Şans da var işin içinde, tabi bu şansın iyi gitmezse zevk almazsın veya değerli bi hesap yaratamazsın demek değil.



    Piyasaya çok hakim değilim o yüzden 50-60 ederi olan bir köy ne kadar sürede kasılabilir bilemiyorum. Ama biraz sinirli bi yapıya sahipsen asla başlama derim, iyi de olsan kötü de olsan kanser ediyor her türlü. 3 eğleniyorsan 5 sinir hastası oluyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Broderick kullanıcısına yanıt
    2-3 gündür oynuyorum. Amaç vs atıp karakterleri geliştirmek sanırım. Kart ve sandık açılımı falan var. Çözene kadar silecem galiba oyunu :)
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Savaşarak kutu kazanıyorsun,bu kutulardan kartlar çıkıyor ve bunları biriktirip üst kupalara çıkıyorsun.kutu slotun doluyken savaşmasan pek bi şey kaybetmezsin yani.

    oyunun amacı tüm kartları fulleyip üst kupalara çıkmak.yüksek kupalara çıkmak için de güzel bir deste şeklini benimseyip geliştireceksin.coctan farklı sürekli güncelleme geldiği için oyun içinde kart dengesi değişiyor,o yüzden benimsediğin deste bazen kötü hale gelebiliyor.

    50-60 tl edecek hesaplar herhalde sıradan kartları 11-12 seviye civarı ve 4k kupalarda olanlardır.Bu kaç ayda geliştirilir bilmem ama hızlı kupa yükselmek istiyorsan destende olabildiğince sıradan kart koyup onu yükselticeksin,bu da direk sonuç olacaktır.
    örnek deste: kraliyet devi-barbarlar-okçular-çarpma-alev topu-iskelet-oklar-minyonlar

    oyunun mantığını çözersen bu desteyle hızlı kupa çıkabilirsin şu an.Sahip olmadığın kartlar varsa o arenaya ulaşana kadar binici ya da dev biraz geliştirip çıkarsın,sonra bu desteye devam edersin.




  • şu an hesaplar 5 para etmiyor
    ağutostan beri oynuyorum 10 sv hesap var 11i yarıladım
    başta aklım olsaydı binici ve deve basardım
    fırını kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim 6. arena ve 10. arena arasında 6 7 sv fırın efsane iş görüyor
  • Benim durum bu. Hangisi gelirse onu geliştiriyorum

    https://i.hizliresim.com/2rLr8E.png

    clash of clansa tekrar dönsem mi diye düşünüyorum. sıfırdan başlamak isterdim ama yeni güncelleme hiç iyi olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.