Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

bilgiler icin tesekkur ederim. koy binam 9.seviye. 4 insaatci kullaniyorum. duvarlarimin %70 i 8 %30 u da 8 seviye..ganimet toplamak icin genelde 110 okcu ve 110 goblin kullaniyorum. eger oyuna 1-2 saat giremeyeceksem de 4 pekka 30 buyucu basiyorum..bu sekilde ganimete kosuyorum..benim icin ne tavsiye edersin..96 levelim su anda

th9 da 1600 ve üzeri kupalarda takıl. günlük nasıl bu kadar ganimet kastigimi yukardaki yorumumda yazdim. ote yandan kendine bir gelistirme plani yap. misal olarak ben oyuna basladigim gunden beri hicbir zaman rastgele yükseltme yapmadım. hep bi yükseltme sıralamam var savunmalarımda ve askerlerimde. şuan duvar ve herolarım dışında maks. olmayan birşeyim yok.

önemli bir noktaya daha deyineyim. hiçbir şekilde ne youtube da ne forumlardaki köy tasarımlarını kullanma. köy tasarımları yaygınlaştıkça o köye nasıl ve nerden / hangi askerlerle girebileeceğini çok rahat kestirebiliyorsun.

işin özü kendi tasarımını kendin yap. ben kendi köy tasarımımı kullanıyorum son 3 aydır en yüksek çalınan ganimetim 88 bin küsürdü yanılmıyorsam. o da sadece 3 ay içinde 1 defa rastladım şaşırdım. 150 küsür level herif girmiş köye

• gem harcamayın gençler ben 5 inşaatcıyıda ormandan çıkan taşlarla satın aldım
  • Ben 97 lewel Th9(yani köy binam) Genellikle goblin barbar ve okcu birimlerini kullaniyorum hepsi seviye 6 bircok kisi diger asjerleri yukseltmemi soyledi ama ben umursamadım tamam savasta onemli ama köyu gelistirmek icin ganimet lazim savasi hafta bir iki kere yaparsın ama köyü geluştirmek icindw bu askerler cok önemli yani bence once benim tabirimle ganimet askerlerinize onem verin gerisi zaten gelir ganimet kasarken genellikle tercihim gece 10 sabah 6 arası dille felanda ugrasmıyorum en kotu 250 k ganimet kupa aralığım 1200-1400 arası gidip geliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 131 lvl köy her şey full almak isteyen duvarlar full değil sadece 2500 gem var takasda olur pm atın isteyen varsa saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sizce köy binasını basmalımıyım savunmalarda bir tek hava patlatıcılar ve xyayları kaldı 1 seviye durum bu halde

https://store.donanimhaber.com/8e/23/77/8e2377666d69720f2f0b8d151afe6f1c.jpg

https://store.donanimhaber.com/82/b6/55/82b6553b92c22fcc3fb3e52a731059b0.jpg
     [sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap [sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap

• quote:

Orijinalden alıntı: Master-Z

Beyler sizce köy binasını basmalımıyım savunmalarda bir tek hava patlatıcılar ve xyayları kaldı 1 seviye durum bu halde

[sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap [sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap

benim 80 duvar kaldı 10.seviyeye yükseltilecek. bence senin daha çok yolun var

benim sadece duvarla herom kaldı ben bile daha yükseltmeye uzağım diyosam sen hesap et

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsukinome

quote:

Beyler sizce köy binasını basmalımıyım savunmalarda bir tek hava patlatıcılar ve xyayları kaldı 1 seviye durum bu halde

benim 80 duvar kaldı 10.seviyeye yükseltilecek. bence senin daha çok yolun var

benim sadece duvarla herom kaldı ben bile daha yükseltmeye uzağım diyosam sen hesap et

Hani şöyle düşündüm duvarları 9 yapıp geçeyim çünkü etrafımda th 10 olupta duvarları 7 seviye olan çok kişi var duvarı önemseyen bir tek benim herhalde

• quote:

Hani şöyle düşündüm duvarları 9 yapıp geçeyim çünkü etrafımda th 10 olupta duvarları 7 seviye olan çok kişi var duvarı önemseyen bir tek benim herhalde

o gördüğün köylerin kullanıcıları amatör kullanıcılar. herşeyi hemen bitiriym olsun bitsin kral ben olayım düşüncesindeler. sana kalmış bi durum bu. oyunu 2 yıldır oynuyorum, th1 den beri herşeyi maxlayip geçiyorum. geride 1 bomba 1 duvar bile bırakmadım hiç. meyvelerinide yiyorum şuan. köyümü yıkıp çıkmak dışında ne köye girebilen var ne başka birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tsukuyomi -- 26 Kasım 2015; 1:40:21 >
  • quote:

quote:

o gördüğün köylerin kullanıcıları amatör kullanıcılar. herşeyi hemen bitiriym olsun bitsin kral ben olayım düşüncesindeler. sana kalmış bi durum bu. oyunu 2 yıldır oynuyorum, th1 den beri herşeyi maxlamayıp geçiyorum. geride 1 bomba 1 duvar bile bırakmadım hiç. meyvelerinide yiyorum şuan. köyümü yıkıp çıkmak dışında ne köye girebilen var ne başka birşey.

doğrusun aslında ama sıkılıyor insan bir süre sonra benimde 2 yıl olmuştur sadece 1 kere erken bastım ondada çok pişman oldum savunmaları bitirmeden geçmiyorum artık labda bitti sayılır ama bilmiyorum şeytan işte durmuyor dürtüyor :D

• quote:

doğrusun aslında ama sıkılıyor insan bir süre sonra benimde 2 yıl olmuştur sadece 1 kere erken bastım ondada çok pişman oldum savunmaları bitirmeden geçmiyorum artık labda bitti sayılır ama bilmiyorum şeytan işte durmuyor dürtüyor :D

kendin söylüyosun pişman olmuşsun. hele bu saatten sonra 10 a yükseltirsen hayatının hatasını yapmış olursun ctrl z yapmak isteyeceksin. her ne kadar sıkılsan da sonunda sana büyük avantaj sağlayacak her yönden. ben mesela th10 a çok uzun bir süre geçmeyi hiç düşünmüyorum. th9 herşey max halde dolaşmak daha eğlenceli geliyor bana

• Valla ben dayansam dayansam heroları 30 duvarları komple 10 yapana kadar dayanırım oda hatrı sayılır bi süre eder :D
  • quote:

Valla ben dayansam dayansam heroları 30 duvarları komple 10 yapana kadar dayanırım oda hatrı sayılır bi süre eder :D

benimde şuanki hedefim o. şuan herolarım 17 son 80 duvar kaldi 10 için. az kaldı eğlencenin dibine vurucam bitince
  • quote:

quote:

Valla ben dayansam dayansam heroları 30 duvarları komple 10 yapana kadar dayanırım oda hatrı sayılır bi süre eder :D

benimde şuanki hedefim o. şuan herolarım 17 son 80 duvar kaldi 10 için. az kaldı eğlencenin dibine vurucam bitince

Hazır seni yakalamışken sorayım güncellemede gelen 3 saatte 6 dk cezaya ne diyorsun gerçekten engellermi botu.
  • quote:

Hazır seni yakalamışken sorayım güncellemede gelen 3 saatte 6 dk cezaya ne diyorsun gerçekten engellermi botu.

valla o guncelleme bana sırf bot için gelecek gibi görünüyo. bayagi bi dusurmusler sureyi anlasilan.
  • sence botcular bunu önüne geçebilirmiki geçemeseler ya bunaldık artık
  • quote:

sence botcular bunu önüne geçebilirmiki geçemeseler ya bunaldık artık

valla o tamamen botu yazanlara kalmış bişey. ama bana kalırsa onada bi süre kısıtlaması koyup otomatik supercell banlamadan oyuna res atar boylece 6 dakikadan yırtar gibime geliyo, tabi bu guncelleme geldikten 1 2 hafta sonra anca çıkabilir kanımca. onlarda para kazancının derdinde olacağından bi şekilde önüne geçerler gibi duruyo.
  • Görünümü değiştirdikleri zaman bozulduydu arkadaşlarım var kullanan tam oh dedim onunda çaresini buldular.bakalım bu ne olacak.
  • Köyüm th3 bunu android içinde başka bir gmail hesabına aktarabilir miyim asıl gmail hesabımla başladım oyuna ileride kaç para ederse etsin satamam bu gmail ile?

Normalde olmuyor ama th4 altı oluyor diye bir şey gördüm sanki konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auveir

Köyüm th3 bunu android içinde başka bir gmail hesabına aktarabilir miyim asıl gmail hesabımla başladım oyuna ileride kaç para ederse etsin satamam bu gmail ile?

bir köy level sınırı olduğunu daha önce hiç duymadım. oyun içerisinde yardım bölümünden bakabilirsin, hesap aktarma var. fakat sadece 1 kereliğine hesap aktarımı yapabiliyorsun, bilgin olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Auveir

Köyüm th3 bunu android içinde başka bir gmail hesabına aktarabilir miyim asıl gmail hesabımla başladım oyuna ileride kaç para ederse etsin satamam bu gmail ile?

bir köy level sınırı olduğunu daha önce hiç duymadım. oyun içerisinde yardım bölümünden bakabilirsin, hesap aktarma var. fakat sadece 1 kereliğine hesap aktarımı yapabiliyorsun, bilgin olsun.

Biraz araştırdım bu köy diyelim gelişti bunu ios kullanan birine satabilirim değil mi şu anki gmail'imi kaybetmeden tek hakkımı kullanmadığım müddetçe?

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.