Şimdi Ara

Clash of Clans iap cracker ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu iap cracker hemen hemen butun oyunlarda ise yariyor temple run,subway surfers,jetpack vs. fakat clash of clansta da ayni mantik olmuyor acaba sadece bende mi olmuyor yoksa genel olarak mi? Yada baska bir yol var midir bu oyun ile alakali bir bileniniz varsa yorumunu yaparsa sevinirim . Simdiden tesekkurler :)

• Clash of clans save'lerini kendi sunusunda alıyor herşeyi ilk önce kendi sunucusundan geçiriyor onaylanarak veriliyor online olduğu için.Yani ilk önce oyunun sunucusunun onay vermesi gerekiyor satın alma işlemlerinde,appstore ile aynı mantıkta çalışmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki yapilabilecek bisey var mi o oyun icin ? :) ha birde ayni mantik dememin sebebide diger oyunlardaki gibi storeda yesil taşın altinda turk lirasiyla fiyati yazyr tiklaynca degsmyor dger oyunlarda da ayni tiklaynca oldgu icin oyle soylemek istedim.
  • 92 lvl oldum daha ben bulamadim bedava tas almayi

• Kendi emeklerimle 92 oldum diyorsun yani yolu yok :)

• Geçen ben denedim oyundan attı, bende dedim heralde iOS 6 ile uyumlu değil. Demek ki Clash of Clans'ta olmuyor.

• o değlde uygulamanın yorum kısmında 1000 dolar taşlara harcadım para tuzağı bu oyun yazmıs bırı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clash of clans kupa kasmak!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

o değlde uygulamanın yorum kısmında 1000 dolar taşlara harcadım para tuzağı bu oyun yazmıs bırı

Hakkatende öyle bizim clanda biri tek seferde 200 dolar bastığını bilirim bende 15 dolar basmıştım bırakalı baya oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

o değlde uygulamanın yorum kısmında 1000 dolar taşlara harcadım para tuzağı bu oyun yazmıs bırı

Hakkatende öyle bizim clanda biri tek seferde 200 dolar bastığını bilirim bende 15 dolar basmıştım bırakalı baya oldu

bırı de bu uygulama gunde 1 mılyon dolar kazanıyor yazmıs
  • Bi yolunu bulup taslari rahat rahat alsak ne guzel olur :)

• Yok cınım olmuyor öyle. Bende 25$ basmıştım. Sonra bıraktım forumdan bir arkadaşımda 5 diye 50$ almıştı. Bunu görürse kızacak kesin bana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.