Şimdi Ara

Clash of Clans hesap Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eniştemin 2 adet clash of clans hesabı var birini ipad'iyle birini iphone'uyla uzun bir süre uğraşıp geliştirmiş artık sıkılmış ve benim köyümde geri olduğu için birini bana verdi (ipad olanı).

Şimdi ipad hesabında da iphone hesabında da satın almış olduğu uygulamalar var ben köyü ondan alıcam ama apple kimliği onda kalıcak ve benim apple kimliğime bunu aktarmak istiyoruz.Şuan ben onun apple kimliği ile ios'tan ve kendi açtığım mail ile bluestacks (android platform) üzerinden köyle oynayabiliyorum (botting hard ) bunu nasıl onun uygulamalarına zarar vermeden alabiliriz yeni apple kimliği mi oluşturucam ne yapıcam kafam basmadı gerçekten bilen arkadaşlar imece üsulu şunu halledersek çok sevinirim.

Herkese iyi forumlar yardımlara ve cevaplara şimdiden teşekkürler :)

• OATm kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hesabın ilk sahibi kendi cihazında devretmek istediği oyunu açacak. Oyunun içinde yardım bölümünden spcell desteğe hesap değişikliği için makul bir gerekçeyle mail atacak. Spcell uygun görürse aşağıdakileri isteyecek:

Hiç oyun yüklenmemiş, daha doğrusu yüklenmiş ise resetlenip yeniden kurulmuş bir apple cihaz.
    Bu cihazda daha önce coc kaydı olmamış yeni bir apple gamecenter hesabı.
    Ne yapılacağını zaten onlar söyleyecekler, taş satınalınmış ise ilk satınalma maili vs gerekebilir, burada en önemli nokta temiz bir apple cihazda temiz bir hesap diye hatırlıyorum. Keza oyunun yüklü olduğu apple cihazlarda yeni hesap açıldığında cihazda o an yüklü olan köy açılan yeni hesaba da yapışıyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • setek01 kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum bunlara dikkat edip bir deniyeyim en iyisi :) Çok sağol
  • setek01 kullanıcısına yanıt
    Android için nasıl acaba bilginiz varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoppeR. kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde olacak. Oyunun açık olduğu cihazdan oyun içinden desteğe mesaj atın onlar gereken herşeyi açıkça yazacaklar. Androidde sanırım ios gibi sıfır cihaz gamecenter sıkıntıları da olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Aynı şekilde olacak. Oyunun açık olduğu cihazdan oyun içinden desteğe mesaj atın onlar gereken herşeyi açıkça yazacaklar. Androidde sanırım ios gibi sıfır cihaz gamecenter sıkıntıları da olmaz.

Çok sağolun hocam, ileride hesabı satarsam tüm google hesabı gidecek diye korkuyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.