bence en güzel simge TÜRK BAYRAGI ben beramustayım lvl 51 %80 clanda TÜRK BAYRAGI simgesi var ayrıca clan +60 :D
quote:
Orjinalden alıntı: NightmarE_6
ya bu pelerinin yapıldığı adama gidiyon orda bi resim var herkeste aynı onu knight'ın dosyalarından istediğinle değiştiriyon ismi aynı olacak sonra o adam yaptırıyon kafanın yanına ama pelerin işini bilmiyom
ya kardes tamam da keşke daha aydınlatıcı olsan
progrm yolu nerde ? C://program...
pelerin aldımız adamın ismi nedir nerde ??
quote:
Orjinalden alıntı: Hard_Soldier
quote:
Orjinalden alıntı: NightmarE_6
ya bu pelerinin yapıldığı adama gidiyon orda bi resim var herkeste aynı onu knight'ın dosyalarından istediğinle değiştiriyon ismi aynı olacak sonra o adam yaptırıyon kafanın yanına ama pelerin işini bilmiyom
ya kardes tamam da keşke daha aydınlatıcı olsan
progrm yolu nerde ? C://program...
pelerin aldımız adamın ismi nedir nerde ??
elmorad'da "Sabice[mantle]"ye gidiyosun(1654,329gibi bişey captain falkwine'nin yanında) neyse ona sağ tıklıyosun "Register Knights Symbol" diyosun orda knight'ın orjinal resmi var. kısayolu bilmiyorum. neyse orda boyutları felan yazıyo 32pxX32px buna göre knight'ın içinden o dosyanın üstüne istediğin remi ekliyosun. isim aynı olacak sonra geliyosun. bu adama tekrar ve 5m verip yaptırıyosun...
en az 1000-2000 np olması lazım
al baba bunu koy
bence de bu
bence bu güzel
Pazartesiden itibaren oyuna bağlanıyoruz...
Karakter kısa süre icin yoktu ama pazartesi yada salı günü oyuna baslıyacam.Hepinizi beklerim
Clan Grade Kaç ben Sizin Clanı Hiç Görmedim Ondan Soruorum Senide Görmedim Name Change Scroll MU Kullandın?
BUNU KOYSAN NPYİ ARTIRIRLAR
Aga beni kasarmsn?lwl 42 insanım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme