Şimdi Ara

Clan ShadowKings | NcWest Shilen Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
12.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • God'un ilk günlerinden beri Shilen serverindeyiz. ShadowKings eski OttomanEmpire clanının şuanki uzantısıdır. Bizimle beraber oluşuma giden bir kaç Türk clanı daha vardı, bildiğimiz kadarıyla server değiştirdiler.. dolayısıyla bizbize kaldık. Biz de ileriye dönük düşündüğümüzde OttomanEmpire'ı dağıtıp karma bir clan oluşturma kararı aldık ve ShadowKings kuruldu. Clanımız şuan 8 leveldir. Çoğunluğu Türklerden oluşan karma bir clan kuruyoruz. Oyuna başlamak isteyen arkadaşlara her konu da yardımcı olacağımızdan süpheniz olmasın. Özellikle Mentor sistemi ile level almak artık çok basit. Şuan 10-15 kişiye yetecek kadar boş Mentee Slotumuz var tek eksiğimiz yeni Türk oyuncular Amacımız güzel bir ortam oluşturup oyunu zevkli bir hale getirmek ve oyuna başlamak isteyipte erteleyen arkadaşlara yardımcı olmaktır.

    Oyun içinde ulaşabileceğiniz başlıca kişiler: Turk (Clan Leaderimiz) PeSu , Ikoncan, Chrisweitz, FrostHeart, BaraNecro, bymeo, LipsCombe , Janissary , MrPus, KASINTI, KansiZ, BaranBulut


    Edit : Clanda şuan 7 adet Clan War bulunduğu için 75 levele kadar sadece academy alımı yapıyoruz 76 da graduating sonrası Allymizdeki alt clanımıza transfer oluyorsunuz ki 85 levele kadar herhangi bi clan savaşından etkilenmeden rahatça kasabilesiniz. Alt Clan liderimizin nicki Onur kendisi saygın bir abimiz sizlere elinden geldiğince yardımcı olacaktır, bizler de aynı şekilde alt ya da üst clan ayrımı yapmaksızın elimizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şuana kadar 10larca yeni başlayan Türk arkadaşımızı 85 üstü yaptık, Mentor slotlarımızın çoğu boş durumda ayrıca yeni başlayan arkadaşlarımız da Mentor olduklarından yardım edebileceğimiz kişi sayısı katlanarak artıyor Class ya da level ayrımı gözetmeksizin bize katılabilirsiniz.



     Clan ShadowKings | NcWest Shilen Server



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karen155 -- 8 Ekim 2012; 14:43:48 >







  • Başarılar diliyorum
  • Teşekkürler dostum
  • Yeni Clan Forumumuz ve Facebook Grubumuz yakında faaliyete geçecektir.
  • Başarılar.
  • Eyw
  • Ben eskiden orjinali paralı olduğu için pvp ye yönelmiştim. Şimdi parasız account olayı açılmış. Ben bladedancerdım. Offical serverda bladedancer iş yaparmı. Hayır derseniz hangi class iş yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Private server bot
    9 yıl önce açıldı
    Silkroad Private Server'lar
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence Server'deki en iyi Turk Clani Yardimlasma 10 Numara ilk zamanlar oyundan Sogumustum Sağolsunlar Oyuna Döndürdüler Tekrardan. Teşekkürler ShadowKings!
  • Başarılar gençler
  • Shado√√ kardeşim bayadır foruma bakmıyordum soruna yanıt alamamışsın kusura bakma. Hala oynamak istiyorsan Clanımızda bütün classlardan bolca var hangi classta kendini rahat hissediceksen onu açarsın, kapımız her zaman açık. Yine de benden bir tavsiye, support classları açanlar 85 levelde iss olduktan sonra 2. bi char kasma ihtiyacı duyuyorlar kendini yorma herhangi bi attacker class açabilirsin. Benim şahsi görüşüm Healer açman yönünde, ben de Healer oynuyorum

    goLdbOy1907 oo bay 1907 Yusufum sensin herhalde.. Eyw kardeşim sen de clanımıza renk kattın, iyi yapmışız seni döndürmekle demek ki


    eRcn. Eyw dostum. Size de başarılar, her nerede oynuyorsanız




  • Oyun içi iletişim nickleri güncellenmiştir. Yeni başlayacak arkadaşlar olursa belirtilen nicklerden bize ulaşabilirler.
  • 2-3 Hazirandan sonra aranızdayım inş :)
  • Bekleriz dostum
  • Selam uzun süredir lineage den uzaktım. Tekrar başlarım düşüncesi ile dün gece oyunu kurdum ve bağlı olduğunuz server da ileriye dönük olur düşüncesi ile bir dwarf açtım. Ancak giriş yaptıktan sonra server durumu normal yazmasına karşın fare tıklama başına 1 - 1,5 saniye aralığında değişen bir lag sorunu olduğunu gördüm. Bağlantımın ve bilgisayarımın özelliklerinin iyi olduğunu hatırlatmak isterim. Hemen peşin karar vermemek adına oyunuda yeni kurmuş olduğum düşüncesinden normal olduğunu düşünüp başladım questleri yapmaya 10 lvl olduktan sonra da değişen bir şey olmadı tekrar sıkılmadan tüm çözünürlük ve visual özellikleri kapadım devam etmeye çalıştım 15 lvl'e ulaştıktan sonra sıktı ve kapatıp bartz server inda bir dwarf actım :) Light gözüken server shilene nazaran daha az oranda bir laga sahip. Aynı şekilde lvl 15 e kadar devam edip bu böyle olmaz deyip kapattım oyunu.

    Şahsım adına tekrar bu oyunu oynamak istiyorum. Eğer officalde devam lı olarak bu şekilde delaya bağlı bir oyun anlayışı varsa bırakın pvp de birisi ile karşılaşmayı fishing bile yapılması mümkün olmaz.

    Başlık üstte ve aktif olduğu için buranın altına yazdım tamamen danışma maksatlıdır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: karen155

    Bekleriz dostum

    ben başlayabilirim yeriniz varsa god da oynuyorsunuz yanlış anlamadıysam ?
  • Beyler konu NCWest için açıldı innova için forumda konular bulabilirsiniz lütfen oradan devam edin konu yeterince kirlendi. Saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RandoLF

    quote:

    Orijinalden alıntı: karen155

    Bekleriz dostum

    ben başlayabilirim yeriniz varsa god da oynuyorsunuz yanlış anlamadıysam ?

    Evet arkadaşım God client. NcSoft un Shilen serverinde oynuyoruz , Innova da değil yanlış olmasın. Zira bazı arkadaşlar sağolsunlar konu başlığı dışına çıkardılar konuyu Türklere her zaman yerimiz var, levelin yada classının önemi yok. Gerekli bilgiyi üstte bulucaksındır. Bana pm atarak ta ulaşabilirsin yardımcı olurum




  • Konuyu temizlediği için moderatöre teşekkür ediyoruz. Yorum atıcak arkadaşlar lütfen konu başlığı dışında yorum yapacaksanız /pmsend
  • Güzel olmuş doğru olanda bu ama pm atmak çok zahmetli geldi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bequite

    Selam uzun süredir lineage den uzaktım. Tekrar başlarım düşüncesi ile dün gece oyunu kurdum ve bağlı olduğunuz server da ileriye dönük olur düşüncesi ile bir dwarf açtım. Ancak giriş yaptıktan sonra server durumu normal yazmasına karşın fare tıklama başına 1 - 1,5 saniye aralığında değişen bir lag sorunu olduğunu gördüm. Bağlantımın ve bilgisayarımın özelliklerinin iyi olduğunu hatırlatmak isterim. Hemen peşin karar vermemek adına oyunuda yeni kurmuş olduğum düşüncesinden normal olduğunu düşünüp başladım questleri yapmaya 10 lvl olduktan sonra da değişen bir şey olmadı tekrar sıkılmadan tüm çözünürlük ve visual özellikleri kapadım devam etmeye çalıştım 15 lvl'e ulaştıktan sonra sıktı ve kapatıp bartz server inda bir dwarf actım :) Light gözüken server shilene nazaran daha az oranda bir laga sahip. Aynı şekilde lvl 15 e kadar devam edip bu böyle olmaz deyip kapattım oyunu.

    Şahsım adına tekrar bu oyunu oynamak istiyorum. Eğer officalde devam lı olarak bu şekilde delaya bağlı bir oyun anlayışı varsa bırakın pvp de birisi ile karşılaşmayı fishing bile yapılması mümkün olmaz.

    Başlık üstte ve aktif olduğu için buranın altına yazdım tamamen danışma maksatlıdır.

    Arkadaşım biz server'in ilk gününden beri Shilen deyiz ama hiçbir lag sorunu yaşamadık bu senin o anki net hızına bağlı diye düşünüyorum iyi forumlar..




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.