Şimdi Ara

Clair Obscur: Expedition 33 {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
421
Cevap
22
Favori
19.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yahu ben de mesajları okuyup okuyup utanıyorum  

Ben mi bu oyunu anlamadım vesaire diye.

Yok, kesinlikle yok. Bir de yılın oyunu şu bu falan deniliyor. Kesinlikle benim de listemde değil yani. Çok enteresan bu oyun sinema, zevk renk işleri.

Souls birdi, bu iki oldu.

Ha bir de Pubg ve türevleri :)

• Türkçe dil desteği gerçekten sorun olabiliyor bazı insanlara. Geliştirmekte olduğumuz oyunumuzda kesinlikle Türkçe olacak mesela, sadece bizim Türk olmamızdan değil tabi, oyuncu kitlesi de çok geniş Türkiye'nin. (Free Castle: Survival Store üzerine çalışmaktayım)

• Sandfall Interactiveyoutube
    Clair Obscur: Expedition 33 - Flying Waters - Submerged Lights Composed by Lorien Testard ft. Alice Duport-Percier 🎧 Listen to the full soundtrack on all platforms: https://lnk.to/clair-obscur-expedition-33 Lyrics - Goblu: Luster, Cruler Luster, Cruler Solita Goblu Solita Mori Solita Goblu Solita Mori Avacha kapa satara Luster Nasa avacha Kapa satara Cruler Avacha kapa satara Luster Nasa avacha Kapa satara Cruler Avacha kapa satara Luster Nasa avacha Kapa satara Cruler Avacha kapa satara Luster Nasa avacha Kapa satara Cruler Credits: Composers & Lyrics: Lorien Testard & Alice Duport-Percier Singer: Alice Duport-Percier
    https://www.youtube.com/watch?v=oeFkb3LsmlQ
  • freecastle kullanıcısına yanıt

Türkçe geleceğini duydum. Doğrumu bilmiyorum. Resmi bir açıklama göremedim. Satın aldım. Yüklemedim bile. Türkçe gelirse yükler oynarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Grafikleri iyi bir Atlus oyunundan fazlası değil gibi görünüyor. Hele o savaş ekranındaki pop-uplar falan aşırı cringe geldi oyunun ciddi olmaya çalışan tonunu bir hayli baltalıyor. Görece iyi bütçeli bir AA oyun işte. Bol keseden meta puanları dağıtılıp durduğundan beri metacritic gibi yerlere de güvenim kalmadı pek. Her oyun 85+ bunlara kalsa. İyi kötü ayrımı kayboldu gitti.

Act 2 başlarındayım ve şu yorumumun kendimce ne kadar isabetli olduğunu gördüm. Keşke savaşları geçme opsiyonu olsaymış, o kadar diyorum. Persona 3'ü güç bela sırf bitirebilmek için bitirmiş ve nefret etmiş birisi olarak söylüyorum. Tamam üzerine koyduğu şeyler var ve başlarda heyecan da veriyor parry gibi mekanikler ancak temeli otuz yıllık dövüş sistemi olunca beni bayıyor bir süre sonra.

Müzikler ve karakter performansları inanılmaz, hikaye ise en azından Act 1 finalindeki ters köşe ile acaba buradan gerçekten de son yılların en iyi oyununa evrilebilecek mi dedirtti ancak şu ana kadar gördüklerim kocaman bir "meh"

• radyohead R kullanıcısına yanıt
    1 adet ücretsiz el çevirisi 1 adet ücretli el çevirisi ve yine 1 adet düzenlenmiş makine çevirisi bulunmakta resmi çeviri beklemeden de oynayabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyu çok güzel, orjinal olmuş, bitirdim de ama bişeyler eksik bı oyunda ama ney bilemiyorum. Hikaye çekici gelmedi. Mekanlar güzel. Karakterlerin gözleri çok rahatsız edici. Hikaye daha orta Çağ tarzı bir yerde geçse hoş olabilirdi. Oyunun dövüş mekanikleri ps1 ın efsane oyunlarında tam 4 CD li the legend of dragoon oyunundan esinlenmiş. Yapımcıda ifade ediyor bunu. Ben oyunu ilk açtığımda direkt tlod oyunu geldi aklıma. Ondaki mekanlar diyarlar, karaktetler, hele müzikleri of of efsaneydi, öyle bir oyun oynayınca zamanında tabi bazı şeyler şimdi eksik kalıyor şimdiki oyunlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaViTz -- 10 Ağustos 2025; 14:45:18 >
  • Act 3 iyiden iyiye düşürdü beni oyundan. Hani Act 2 final olsaydı bu kadar düşmezdim ama sürekli benzer yapıda, aynı bosslarla yapılan boss fightlar ve sürekli aynı şeyleri spamlayıp durmak kopardıkça kopardı. Hikaye de ters köşe yapacağım diye Hasan Karacadağ filmlerine evrildi. O aslında öyleymiş de bu aslında böyleymiş falan derken beyin hoşafı ediyor bir süre sonra. Zaten başından beri buna benzer bir şeyler olacağını az çok tahmin ediyorsunuz. Yılın oyunu olur olmaz ona yorum yapamam bu yıl çıkan her oyunu oynamadım ancak ne hikayesi daha önce görülmemiş benzersiz bir yapıda -tamam oyuncu performansları ve müzikleri sayesinde bir tık etkileyici, ona katılıyorum- ne de oynanışı oynanış. Ara sahnelerini film diye izleseniz yetebilecek türde bir yapım. Dünya çapında kopardığı gümbürtü ve küçük bir firmanın elinden çıkması falan elbette saygı duyulası da bazı şeyleri de lüzumundan fazla abartmaya çok mu meyilliyiz acaba insanlar olarak. Hani ben yetişmedim o dönemlere yaş olarak ama üstteki arkadaş The Legend of the Dragoon örneği vermiş ne güzel. Otuz yıl önce de oyunlar üzerinden etkileyici hikayeler anlatılabiliyordu yani. Gelmişiz 2025 yılına olsun bu kadarı da. Gerçi insanlar biraz da büyük firmaların vurdumduymazlığına karşılık ufak bir firmadan böyle bir oyun çıktığı için ekstra yükseldi farkındayım.

Özetle, hele de sıra tabanlı dövüş sevmiyorsanız bence pek fazla içine giremeyeceğiniz türden bir yapım. Prodüksiyon kalitesi ara sahnelerde göz alıcı olsa da oyun içi animasyon kalitesi fazlasıyla sırıtıyor. Atlus oyunlarının parry ve dodge mekaniği eklenmiş hali.

• Meşhur OST'nin Türkçe versiyonu. Baya güzel olmuş bence.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

güldürdü. cidden oyun ilerledikçe bazı düşmanların zorluğu, asıl darbe öncesi ne yaptığı belli olmayan danslarla sağlanıyordu.

• Bu ay oyuna Türkçe geliyor sanırım. Hayırlı olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt
    Kaynak nedir?

Türkçe Çeviri Adam bugün veya dün paylaşım yapmıştı kum saatli. Aralık ayına kadar gelse bari, Gamepassim bitmeden deneyesim var en azından.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Türkçe çeviri oyunu resmi Türkçe yapan grup mu? Açıklanmışmıydı kimin Türkçeye çevirdiği.

Hayır, Mustafa Kadir diye bir içerik üreticisi var. Firmalara çıkmış/çıkacak olan oyunlara resmi Türkçe gelsin diye baskı yapıyor. Ona Türkçe Çeviri Adam diyorum ben. Yapımcı firma ile görüştüğünü, olumlu baktıklarını yazıyordu. Son paylaşımdan sonra yakında geleceği söyleniyor o yüzden. 

Hmmm evet çok konuşan arkadaş. Videosunu gördükçe geçiyorum. 😀 evet biliyorum onun dediğini. Der demez oyunu satın aldım bekletiyorum ama kaç ay oldu hala bekliyorum

Aynı şekilde ben de izlemiyorum. Ama yaptığı baskılarla bir oyunu bile Türkçeleştirmişse desteklerim. Atomic Heart'in ilk oyununa da Türkçe gelebilir söylentisi çıkmıştı, aynı şekil full paket aldım bekliyorum tekrar oynamayı. Clair Obscur'u ise alıp almama arasında kaldım, Sıra tabanlı olması dışında combattaki janjanlı RGB'li  aksiyonu izlemek yorucu geldiği için beklemede kaldım. Fakat en azından Gamepass üzerinden denemek istiyorum.

Aynen düşünüyorum hocam. Hızlı ve yüksek volume lü konuştuğu için rahatsız oluyorum. O yüzden izlemiyorum. Yoksa Türkçeleşme konusundaki baskılarını takdir ederim. Hatta sizde baskı yapın diye verdiği linklere girip bende yorum yapıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.