Başlıkta yazdıgım gibi Cla , L karnitin , Amino asit v.b hapları Spor yapmadan sadece kardio yaparak kullanmak dogrumudur faydası zararı nelerdir bilen varmı arkadaslar... Suan müsait olmadıgımdan sadece koşu bandı yada kros seklinde kosu yapabilecek kadar imkan bulabiliyorum spor salonuna gitcek vaktim yok kas calısamıyorum bu yuzden ama bulundugum ortamda kosu bandı mevcut bu hapların takviyesiyle kardio calıssam sonuc ne olur ?
l-carnitine ve amino asitler spor yapmadan etkisini göstermezler. amino asitleri bilemem ama cla ve l-carnitine'in insan sağlığı üzerinde bir etkisine rastlanmamış. cla'yı daha çok bayanlar tercih ediyor düzenli kullanım sonrasında vücutta %20 fark olduğunu söylüyorlar ama denemedim. ben de lcarnitine aldım antremandan 30dk önce bünyeye göre 500 - 1000 ya da 1500mg olarak alman gerekiyor. ekstra bir özelliği yok sadece vücudundaki yağlardaki enerjiyi kaslara taşımada yardımcı. dolayısıyla ne kadar çok çalışırsan o kadar çok yakıyorsun. 10 dk koşacaksan bir mantığı olmaz ama 1 saat koşacaksan fark edecektir.
unutmadan carnitine kullanırken günde sadece 1 kere o da idmandan önce alınmalıdır. yemeklerden sonra falan diye bir şey yok. bünyenin alışmaması içinse 1 ay kullanıp 1 ay bırakılması taraftarı bütün uzmanlar. saygılar.
Nutriway CLA 500 ürününü spor yapmadan da rahatlıkla kullanabilirsin