Şimdi Ara

CLA 200 AMG ALINIR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
34.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Al geç hocam. Ben de çok beğeniyorum kırmızı gece paketli. İstemediğiniz bir araba almaktansa sevdiğiniz bir araba tabi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tc de 2. ele güvenmiyorum valla

hep kazıklanacakmış hissi doğuyor insana
  • ben de beğeniyordum bu aracı. c180 w204 aldım. cla bi güvensiz geldi bana.
    beygir güçleri aynı olsa da arkadan çekişin olayı daha başka.
    zevkler tartışılmaz tabi.
  • Şu forum harbiden tuhaf arkadaş. Millet coupe aracın arkası dar diye, amg araç suspansiyonları sert diye eleştirmiş ya la

Arkadaşlar araç coupe olduğu için arkası dar. Ayrıca spor havası verilmesi için de sert bir araç. Yani tam da öyle olsun diye yapılan bir araç.

Güzel kardeşim yaşın 23 ise ve bu tarz araçlara binme fırsatın var ise gayet uygun araç cla. Ön koltuk, oturuş pozisyonu gayet güzel. Arka tarafta oturacak adam da az yesin o sana tavsiye ettiği aracı kendisi alsın seni gezdirsin arka koltukta.

Bmw ye daha sıcak bakan bir abin olarak şunu söylerim, bu tarz araçlar özel araçlardır. Yok mercedes değilmiş yok reno motorluymuş muhabbetlerine hiç takılma. Amg olmasına bile gerek yok. Düz, en boşu bile olsa gayet de güzel ekmek yedirir sana bu araçlar. Genç adamsın illa bir şekilde bindiğin aracı kızlar görecek. Emin ol aynı paraya alacağın çoğu araçtan daha fazla ilgi göreceksin.

Bana sorsan 1 serisi veya 3 serisi al arkadan itişin eğlencesini yaşa derdim. Veya a3 serisi sedan veya a4 de bakabilirsin o paralara. Ama hoşuna bu araç gittiyse hiç korkun olmasın araç gayet de yeterli ve iş görür bir araç.

• Alınır tabii ki neden alınmasın.Ama yan vermek düz gitmemek istiyorsanız BMW'ye yönelin derim,onun dışında isteklerinizi rahatlıkla karşılayacaktır.

• F30 316 al o paralara. Ben aldım mutluyum çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Şu forum harbiden tuhaf arkadaş. Millet coupe aracın arkası dar diye, amg araç suspansiyonları sert diye eleştirmiş ya la

Arkadaşlar araç coupe olduğu için arkası dar. Ayrıca spor havası verilmesi için de sert bir araç. Yani tam da öyle olsun diye yapılan bir araç.

Güzel kardeşim yaşın 23 ise ve bu tarz araçlara binme fırsatın var ise gayet uygun araç cla. Ön koltuk, oturuş pozisyonu gayet güzel. Arka tarafta oturacak adam da az yesin o sana tavsiye ettiği aracı kendisi alsın seni gezdirsin arka koltukta.

Bmw ye daha sıcak bakan bir abin olarak şunu söylerim, bu tarz araçlar özel araçlardır. Yok mercedes değilmiş yok reno motorluymuş muhabbetlerine hiç takılma. Amg olmasına bile gerek yok. Düz, en boşu bile olsa gayet de güzel ekmek yedirir sana bu araçlar. Genç adamsın illa bir şekilde bindiğin aracı kızlar görecek. Emin ol aynı paraya alacağın çoğu araçtan daha fazla ilgi göreceksin.

Bana sorsan 1 serisi veya 3 serisi al arkadan itişin eğlencesini yaşa derdim. Veya a3 serisi sedan veya a4 de bakabilirsin o paralara. Ama hoşuna bu araç gittiyse hiç korkun olmasın araç gayet de yeterli ve iş görür bir araç.
    Yorumunuz için çok teşekkürler üstadım.

İkinci el olarak alacağımız için 100 - 110 bin bandında genelde 20-25 bin hasar kayıtlı araçlar çıkıyor.

Arabayı alırken yetkili mercedes mercilerinde expertize sokup sorunsuz* raporu almamız yeterli olur mu?

2014 model 69bin km aşağıdaki arabaya sıcak bakar mısınız? 110 bin TL

Değişeni boyası olmasın diye bir takıntım yok kesinlikle. Uzun yıllar süreceğim için başımın ağrımaması ve bunlardan anlamadığım için sormak istedim.

ARACIMIZDA 4 PARÇA BOYA VARDIR ( SAĞ ÖN KAPI, SAĞ ARKA ÇAMURLUK, SOL ARKA ÇAMURLUK VE SOL ARKA KAPI )

BİR PARÇA DEĞİŞEN ( ÖN SAĞ ÇAMURLUK )

ARACIMIZDA KESİNLİKLE AĞIR BİR KAZA YOKTUR

EXPERTİZ GARANTİLİR

PARÇA PARÇA 27 BİN TL TRAMER VARDIR

SERVİS ŞİŞİRMESİ SONUCU BU RAKAM YAZILMIŞTIR

ARAÇ SERVİS BAKIMLIDIR KİLOMETRESİ KESİNLİKLE ORJİNALDİR

İSTENİLEN YERDE EXPERTİZ YAPTIRILABİLİR

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Alın geçin. Ayrıca bu kasanın önemli bir detayını herkes atlıyor çıktığı yılda sürtünme katsayısı Süperspor araba olan Nissan GT-R dan bile daha azdır. rüzgarla sürtünmesi az olunca haliyle daha az rüzgar sesi daha az direnç ve gazladığınızda daha iyi his.

Gtr sürtünme katsayısı 0.26

Cla sürtünme katsayısı 0.23

Bekarsınız ve yaşınız genç. Alın geçin. Cla c den daha çok dikkat çeken bi araba
    Bu detayı ilk kez sizden duydum üstadım. Bilgi için çok teşekkürler

Bütçem 100- maks 115 bin lira olduğu için genel olarak bu fiyat aralığında ki araçlar hasar kayıtlı olanlar.

Boya değişen takıntım yok, sadece araba aksamında herhangi bir sıkıntı olmasın yeter üstadım. Sizin şu hasardan veya şu değişimi yapılmış arabadan kaçın dediğiniz herhangi bir nokta var mı? Aşağıda ki ilanlardan hangisi sizce daha mantıklı olur?

Son olarak aracı ekspertize sokup alacağımız için ekspertizin sorunsuzdur alabilirsiniz demesi yeterli mi TR şartlarında?

1-https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-otozer-2014-mercedes-cla-200-amg-f1-pluscam-tavan-plusboyasiz-549806373/detay

2-https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-cla-200-amg-551279846/detay

3-https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-360-favoriye-ozel-fiyata-verecem-acil-satilik-boyasiz-darbesiz-546412056/detay

• klaudio K kullanıcısına yanıt
    yaw he

Cla 35 bin euro

c 40 bin euro

• quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

Yorumunuz için çok teşekkürler üstadım.

İkinci el olarak alacağımız için 100 - 110 bin bandında genelde 20-25 bin hasar kayıtlı araçlar çıkıyor.

Arabayı alırken yetkili mercedes mercilerinde expertize sokup sorunsuz* raporu almamız yeterli olur mu?

2014 model 69bin km aşağıdaki arabaya sıcak bakar mısınız? 110 bin TL

Değişeni boyası olmasın diye bir takıntım yok kesinlikle. Uzun yıllar süreceğim için başımın ağrımaması ve bunlardan anlamadığım için sormak istedim.

ARACIMIZDA 4 PARÇA BOYA VARDIR ( SAĞ ÖN KAPI, SAĞ ARKA ÇAMURLUK, SOL ARKA ÇAMURLUK VE SOL ARKA KAPI )

BİR PARÇA DEĞİŞEN ( ÖN SAĞ ÇAMURLUK )

ARACIMIZDA KESİNLİKLE AĞIR BİR KAZA YOKTUR

EXPERTİZ GARANTİLİR

PARÇA PARÇA 27 BİN TL TRAMER VARDIR

SERVİS ŞİŞİRMESİ SONUCU BU RAKAM YAZILMIŞTIR

ARAÇ SERVİS BAKIMLIDIR KİLOMETRESİ KESİNLİKLE ORJİNALDİR

İSTENİLEN YERDE EXPERTİZ YAPTIRILABİLİR

Alıntıları Göster
    Rica ederim.

Saglam bir ekspertiz ve servis kontrolu ile gercegi ogrenebilirsin. Bu tarz araclarda ufacik bi seyde ciddi paralar odenir.

Ama saticinin beyanina tamamen guvenmemen cok onemli. Araci duzgun bir chek up a soktur.

• 2015 cla 200 amg sahibiyim. (156 hp 250 nm tork)

+ lar:

1. Tasarım

2. Yol tutuş

3. Performans (7.8 sn 100 km, max sürat 230 km/h)

4. Donanım ve ergonomi (geri görüş, tempomat, katlanır ayna, f1 vites, cam tavan vb)

- leri

1. araba sert bozuk yolda konforlu yumusak diyemeyiz ( spor suspansiyon ve 18 jant 225 45 r18 runflat lastikler var )

2. arka baş mesafesi 1.75 üstünü zorlar ama öne kaykılınca biraz 1.87 boyumla ben dahi sorun yaşamadım. Diz mesafesi c serisinden daha bile iyidir.

• Önden çekerli bi A serisi her tarafı yıldız olsa nolur sorsan kullananlara abi araba manyak bir şey falan derler.

Bu arabanın 45 AMG si iyi o da 250-300 Bin bandında değmez yani.

Biraz daha koyup F30 320i lere yönel derim bu CLA bana çok itici ve boş geliyor.

• Bütçeyi biraz daha zorlayabilir ve araç bulabilirsen 1.20i olur benim öneririm.

Örnek link :https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-120i-mplus-hatasiz-tramersiz-557030756/detay
  • Şahsi görüşüm bir insan araba alırken içine sinen arabayı almalı...

Önümde CLA,C,3,A3 gibi seçenekler olsun ve şekil olarak CLA'yı beğeneyim kesin olarak CLA alırım.

Evet diğer alternatiflere göre performans konfor vb. dezavantajları olabilir ama emin olun istediğiniz arabayı almış olmanın hissi

tüm dezavantajlara ağır basar.Tam ortada olup tavsiye istense belki başka modeller söylenir ama CLA aklında varsa alınıp geçilir.

Diğer araçları alıp binsenizde yolda CLA gördüğünüzde aklınız hep o araca takılı kalır, tecrübeyle sabit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapi

23 yasinda cla 200 amg alma firsatiniz var. Cok dusunmeye gerek yok. 1 sene kullandim. Siddetle tavsiye ederim. Not: 42 yasinda, evli ve cocukluyum.
    Kesinlikle katılıyorum. Araç dışarıdan bakıldığında çok güzel. Önde oturan da gayet rahat. Arka taraf 23 yaşındaki birisi için ne kadar önemli olabilir ki. Ben de 42 yaşındayım 2 çocuğum var. Bagajı arka koltukları hepimize yetiyor kimse de amanın sıkıştım burada demiyor. Ailecek cok iri olmamamizın da etkisi var tabi ki. Sonuçta bir süre kullanır ve sonra sıkılınca satarsiniz. Hiç düşünmeyin alın gitsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerozbabacan -- 17 Haziran 2018; 17:50:7 >
  • urugakhina U kullanıcısına yanıt
    Dostum laf cakmadan tam bir abi nasihati mesajı olmuş. Aynı şeyleri düşünüyorum. Alsın gitsin. Ben bile bu yaşımda keyifle kullanıyorum. Sert olduğunu arkası dar olduğunu bile bile aldım. Çok da zevkle biniyorum. Taş gibi sert ama virajları da tren gibi dönüyorum bu sayede. Arka koltuklar dar ama hanım da çocuklar da minyon hiç sıkıntı yaratıyor. Büyüdüklerinde değiştiririm ne var yani....

Hevesimi alıyorum..... Kardeşim de alsın hevesini....

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Alın geçin. Ayrıca bu kasanın önemli bir detayını herkes atlıyor çıktığı yılda sürtünme katsayısı Süperspor araba olan Nissan GT-R dan bile daha azdır. rüzgarla sürtünmesi az olunca haliyle daha az rüzgar sesi daha az direnç ve gazladığınızda daha iyi his.

Gtr sürtünme katsayısı 0.26

Cla sürtünme katsayısı 0.23

Bekarsınız ve yaşınız genç. Alın geçin. Cla c den daha çok dikkat çeken bi araba
    Mesaj eski ancak direksiz kapilari nedeniyle cayir cayir ruzgar sesi aliyor. Ozellikle 150 gibi hizlardan sonra firtina sesi var.

Sekli guzel, sekli icin alinir, gerisi BENCE bos..
    Diger alternatiflerine bakinca tasarimi mukemmel. Diger Bir cok ozelligi karilasin isterseniz cls alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 17 Haziran 2018; 17:38:5 >

• c180 al hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • almadıysan;
    3.20d e90 ''ekranlı'' diye tabir edilen göğüs üzerinde yani torpidonun üzerinde ekran bulunan 150 bini geçmemiş HATASIZ araç alınabilir o fiyatlara. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hata-boya-tramer-yok-m-sport-paket-184-hp-507628005/detay

Bunda kusur varhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-118000-km-de-3.20d-m-sport-184-hp-578432615/detay

Sadece tavsiyedir. Kişisel görüştür.

https://forum.donanimhaber.com/bmw-320d-vs-mercedes-cla-200-amg-vs-audi-a4-2-0-tdi--96545478https://forum.donanimhaber.com/bmw-316i-m-sport-paket-mi-mercedes-cla200-amg-mi-almaliyiz--94599420

Ayrıntılı konu ancak burada cla 180 var 200 değil. bi de araçlar manuel.https://forum.donanimhaber.com/mercedes-benz-cla-180-vs-bmw-f30-316i-karsilastirma-teknik-veri-foto--84296247

Bu konu iyi gibihttps://forum.donanimhaber.com/mercedes-cla-220-cdi-bmw-320d-audi-a4-2-0-tdi-karsilastirma--72119269

Cla a4 ile değil a 3ile kıyaslanır. 3 serisi rakibi bile olamaz.

----

https://www.youtube.com/watch?v=Jyi1M-1dE3I
    Burada a3 cla ya geçiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EBÖB -- 17 Haziran 2018; 20:58:3 >

• merhaba

cla 180 ve cla200 e boyu 185-190 olan birisi oturamıyor mu? ( sıkışıyor mu)

ön ve arka olarak yorum yapabilir misiniz?

teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.