Şimdi Ara

CL PLAY OFF TURU İLK KARŞILAŞMA | Fenerbahçe v Arsenal | 20-21.08.2013 | SMART SPOR (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.546
Cevap
3
Favori
33.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en azından topuz sevdasından vazgeçmiş baya 4 tane stoper özellikli adamla çıkmışız
  • 1 tane gol atabilirsek emenike sonradan girip savunmayi zorlayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekir ve webo korkutuyo. 2. yarı emenike diri şekilde girip bi patlama yaparsa iyi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

AZ TV veriyor mu maçı

HOCAM TURKSATTA SADECE RUSTAVI 2 VERICEK AZTV YI NTERNET UZERINDEN IZLEYEBILIRSIN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Webo,Koscielny-Mertesacker ikilisinden ne hava topu alır ne top tutar ne top sürer ne de onları zorlar.
  • Basarilar arkadaslar. Vurdugunuz gol olsun. Maci hangi kanal veriyor?
  • Road to Lisbon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMKoP

bekir ve webo korkutuyo. 2. yarı emenike diri şekilde girip bi patlama yaparsa iyi olabilir

HOCAM topuzun ne oynadıgı ortada bekır ıyıolmus emenıke yenı geldı ama webo-sow-*kuyt 3lusu etkılı oynuyorlar ersun hoca garantıcı bır takım ortaya surmus bu arada benım heyecan gıtgıde aretıyo sende heyecan varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emenike Arsenal maçına yetişsin diye bir yerlerini yırtmadı mı bunlar. Şimdi neden kulübede bu adam?

Sol bekte Kadlec varmış Hasan Ali daha idealdi bence.

Sağ bek Bekir reyiz , Gökhan Gönül yedekte onu ilk 18'de görmek bile güzel
  • Arsenalın hantal defansına niye hantal forvetlerle karşılık veriyoruz.Ersun hoca ne düşünüyor?
  • Allahım yorumlara bak dsmarttaki adamların.Bi sağdaki adam düzgün.Altan Tanrıkulu saçmalıyor hele ortadaki adam tam saçmalıyor.
  • Alves,Volkan,Raul,Topal,Emre eğer bunlardan birisi bile kötü olursa bu maçtan umut beklemiyicem.
    Sağbek Bekir, solbek Kadlec , sağ açık Kuyt ile kanser olucaz bu maç .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Alves,Volkan,Raul,Topal,Emre eğer bunlardan birisi bile kötü olursa bu maçtan umut beklemiyicem.
    Sağbek Bekir, solbek Kadlec , sağ açık Kuyt ile kanser olucaz bu maç .

11ler belli oldu
    Volkan, Bekir, Yobo, Bruno Alves, Kadlec, Meireles, Mehmet Topal, Emre, Kuyt, Sow, Webo
  • Bu akşam Meireles'ten bi sakatlık bekliyorum.
  • Ersun hocanin sistemi yok sanirim.Aykut kocaman in oynattigi futbol uzerinden devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lulıc32

quote:

Orijinalden alıntı: iMKoP

bekir ve webo korkutuyo. 2. yarı emenike diri şekilde girip bi patlama yaparsa iyi olabilir

HOCAM topuzun ne oynadıgı ortada bekır ıyıolmus emenıke yenı geldı ama webo-sow-*kuyt 3lusu etkılı oynuyorlar ersun hoca garantıcı bır takım ortaya surmus bu arada benım heyecan gıtgıde aretıyo sende heyecan varmı

heyecan pek yok şimdi ama maç başlayınca olur gibime geliyo . topuzun ne oynadığı ortada da bekir diyince bi duracaksın 2 kere düşünceksin löp diye koyduk arsenal gibi hızlı takım karşısında beke ben sırıtacağını düşünüyorum. tamam topuzdan iyidir kademe anlayışı olarak felan ama ben sağ tarafın daha aksayacağını düşünüyorum.

• sopcastciler link nerden buluruz
  • Emre Alperin sol ayak parmağı kadar bile oynamadı neden sürekli 11'de.Rabia hareketini çaktı ondan herhalde
  • Fener bi şekilde yenecek diyorum, hatta ezerek yenerse şaşırmam...
  • Şahsen sol kanatta Hasan Ali'yi tercih ederdim ama kaybetsek de içim huzurlu olacak çünkü yok.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.