Merhabalar. cl_lw ve cl_lc ayarlarıyla ilgili bazı söylentiler duydum. Fakat ne kadar doğrudur bilemicem. cl_lw 0 yapıldığında ve cl_lc 0 yapıldığında daha iyi hs atıldığını iddia ediyolar. Sizce doğru mu? Veya cl_lw 0 kullanan var mı?
Yazıp denesene belkide atar ama ence bir farkı yok.
Denedim de anlayamadım ki :D
Geldim, gördüm ve çuvalladı dedim. Hiç bir fark yok kardeş,bi arkadaşı önüme geçirdim arkinin kafaya 10 kere sıktım 9 tane hs yedi. Dediğin komutları yazdım 7 tane hs yedi. Bence en iyisi default ama cfg kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: 4Motion*
Onla alakası yok cl_lw 1 cl_lc 1 yazarsan bıcak sol elde silahlar sağ elde gözüküyor (:
Tam tersi 2sinide 0 yaparsan silah sağda kalıp bıçak sola geçer. Komutları kendimi bildim bileli kullanıyorum. Def cfg ile oynuyorum. Değişiklik olmuyor galiba ama alışkanlıkdan olsa gerek hep yazarım.
Bişey fark ettim. cl_lw 0 yapınca crosshairın biraz üstünden ateş ediyor. Tam ortasından değil biraz üstünden ateş ediyor. Belkide insanlar gövdeye doğru sıktığı için crosshairın da üstünden ateş edince kafaya denk geliyodur?
quote:
Orijinalden alıntı: yigas97
Bişey fark ettim. cl_lw 0 yapınca crosshairın biraz üstünden ateş ediyor. Tam ortasından değil biraz üstünden ateş ediyor. Belkide insanlar gövdeye doğru sıktığı için crosshairın da üstünden ateş edince kafaya denk geliyodur?
Cfg'siz denemişsindir. Bu konuda pek bi bilgim yok. Ama oyuna cok bisi etkilicegini sanmam.
cl_lw 0'a alışmak çok zordur. Markeloff ve diğer awp' ciler gibi kişilerin maçlarını izlediyseniz awp ile ateş ettikden sonra ellerine bıcak alıyorlar bıcak solda oluyor. Markeloff'un steam profilini gördüyseniz yada youtubede izlediyseniz kendisi bu ayara alışmak için 2 yılını vermiş. Steam'de counteri kaç saat oynamış biliyormusunuz ? 4384 saat oynamış'dır. Ve cl_lw 0 'a alıştıkdan sonra. cl_lc 0 yapın tavsiyemdir. Mermi'nin crossun dışına cıkmasını engelliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme