Şimdi Ara

ckeditör boş tagları siliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yerli yabancı sitelerde aradım sorular var ama cevaplar boş sonuç yok

<a href='index.html'></a>

dedikmi dedik kaynak bölümğnde sonra kaynak butonuna bastık ana bölüme geçince baktık boş bişey yok bu normal fakat tekrar kaynak bölümüne bakınca kodların silindiğini görüyoruz buna çözüm nedir?

şimdi yabancı sitelerde demişlerki boş a etiketi ne işe yarar alın size örnek video scripti açıyor ve araya bişey gelirse ona tıklamak gerekiyor gelmezse video direk açılıyor bende böyle olmasını istiyorum

<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=67713597&url=muzikler.flv" id="player" data-href="muzikler.flv" id="player"></a>

• Soru çözümüyle beraber şurada mevcut : http://dev.ckeditor.com/ticket/2253

Sormadan önce daha dikkatli araştıralım lütfen, kolay gelsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wait4it

Soru çözümüyle beraber şurada mevcut : http://dev.ckeditor.com/ticket/2253

Sormadan önce daha dikkatli araştıralım lütfen, kolay gelsin :)

kardeş o fckeditör için ben ckeditör kullanıyorum ve editor/_source/internals/fckxhtml.js dosyası yok hatta internals diye bir dosya yok source içinde
    ayrıca diğer editor/js/fckeditorcode_gecko.js and editor/js/fckeditorcode_ie.js dediği dosyalarda yok ben dediğim gibi araştırdım ve karşıma fckeditör çözümleri geldi ckeditör çözümünü arıyorum yardımın için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sayfa İçinden CSS değiştirme
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.