Şimdi Ara

Çizim ve tasarım için iPad Pro (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
10.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ürün yeni ve uygulama kıtlığı olmasına rağmen ben çok begendim.kalem gerçekten kalem gibi tepki veriyor neredeyse.bu performansda bir ürün için çok ciddi uygulama desteği geleceğini tahmin etmek hiçde zor değil.çizim ile ugrasan arkadaşlara tavsiyemdir.elimdeki cintiq'i satıp ipad proya geçtim şuan neredeyse elimden düşmüyor ve sürekli bişeyler karalıyorum.cintiq de pc ye bagımlı kalmaktan bıkmıştım resmen.şirkete gotur getir yapamazsın.aparatları desen boyum kadar.bence apple sektöre yönelik gerçekten akıllıca bir hamle yaptı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asruh03

    4-5 hafta sonra sipariş verdiğiniz de eğer stoklar aynı bu durumda olursa 4-5 hafta daha beklersiniz siparişinizin gelmesi için. Çünkü sürekli bir sipariş verilme söz konusu.

    Apple aradığımda bana söylenen '' 8 saniyede 1 tane sipariş alıyoruz stoklar yetişmiyor ''

    Bence bir an önce verin siparişinizi.

    Teşekkürler, verdim şimdi sipariş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atillakurt

    Ürün yeni ve uygulama kıtlığı olmasına rağmen ben çok begendim.kalem gerçekten kalem gibi tepki veriyor neredeyse.bu performansda bir ürün için çok ciddi uygulama desteği geleceğini tahmin etmek hiçde zor değil.çizim ile ugrasan arkadaşlara tavsiyemdir.elimdeki cintiq'i satıp ipad proya geçtim şuan neredeyse elimden düşmüyor ve sürekli bişeyler karalıyorum.cintiq de pc ye bagımlı kalmaktan bıkmıştım resmen.şirkete gotur getir yapamazsın.aparatları desen boyum kadar.bence apple sektöre yönelik gerçekten akıllıca bir hamle yaptı.

    Benimde kalemim gelse keşke bi. Bende cintiq den bıktım sattım. Uygulama anlamında şuan çok zayıf. Evet procreate en iyisi ve güzel fakat çok fazla eksiği var. Adobe neden Ada'm akıllı bir photoshop yapmıyor ki. Belkide yapıyorlardır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim olay çok komik gelişti:) kalemi sipariş vereyim dedim.gelene kadarda bi ara cihazı alırım diye dusundum fakat kurt işde rahat durmuyor:) kalemi gece spiariş ettim.ertesi gunde cumartesi idi.cumartesi nerden estiyse atlayıp gidesim tuttu.zorluya gitmeden once telefon actım ve beyaz gold un 128 gb lık versiyonu varmı diye sordum.beyfendi 128lik kalmadı 32 nin tüm renkleri mevcut dedi.atladım gittim 32 direk alıcaktım.gittiğimde 32 liği sar pakete dedim:) sonra aslında 128 lazımdı dedim adama.oda beyfendi birazınce geldi 128 ler dedi.haydi tamam git kap getir dedim:) kalem gelmez uzun bir süre değilmi?dedim.beyfendi kalemde 9 adet geldi.obaaa dedim.4. Kalemi ben aldım.internet siparişimi de iptal etmek zorunda kaldım.çokda temiz oldu.bence zorluya gidip sormadan kalem beklemeyin.magaza elden almak isteyenlere ellerinde olanı hemen size veriyorlar.haksızlık gibi gorulebilir belki ancak oyle degil.netten satın alanlar için ayrı bir stock oluşturuluyor diye biliyorum.oncelik oraya gidenlerde haberiniz olsun.




  • atillakurt kullanıcısına yanıt
    hocam şansa bak ya.. bir tane daha denk gelirse alın da ben sizden alayım ya :D
  • Sorma sorma:) tek ugrasmam gereken telefon acıp siparişi iptal etmek oldu.oradaki arkadaş numara verdi sıra mıra beklemeden siparişi iptal ettim:) keşke oyle yapabilsek fakat benimde ev gungorende zaten ayagımda pek çekmediydi giderken.ama iyiki gitmişim şans dediğiniz gibi:)
  • kalem almak isteyen ler için sahibinden de fırsatçılar pardon satıcılar iş başında 700 tl yuhhh

    http://www.sahibinden.com/alisveris?query_text=Apple+Pencil
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    onların elinde patlayacak. 400tl teklif ettim kabul etmediler. haftaya stoklara girince dumur olacaklar.
  • Arkadaşlar troyestore de stoklara girdiği yazdı hemen aradım yanlışlık oldu dediler. Gaza gelip sipariş vermeyin :D
  • iPad için kalemi ingilterede de bulamadık arkadaşlar Ne kalemmiş yahu, tutulmaz diyip az mı ürettiler nedir.

    Bu arada ipad pro çok büyük yahu benim gibi kitap dergi oku facebookta takılcılar için vs o kadar büyük çok gerekli değil gibi.
  • Blitzkrieger B kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz zaten pro kelimesinden anlaşılacağı gibi iş için. Çizim - grafik anlamında ciddi programlar var yani normal ipad gibi oyuncak değil. Özenip alan pişman olur. Alacaksanız iş için alın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar troy store de stoklara girdi ben aradım bu sefer gelmiş fakat çok az varmış hemen bitmiş yetişebilen siparişini versin ben verdim yarın verilecek kargoya.
  • - Apple Pencil sadece iPad Pro ile uyumlu çalışıyor. (Şimdilik…)

    - iPad Pro’nun ekranı ve Apple Pencil en baştan birlikte çalışacak şekilde tasarlanmış.

    - Basit bir stylus değil. Apple Pencil’ın üzerindeki iki sensör hem kullanıcının bileğinin açısını hem de ekrana uyguladığı baskıyı algılıyor. iPad Pro’nun ekranı da bu verilere anında tepki veriyor. Apple’ın verdiği bilgi şu şekilde:

    iPad Pro, parmağınızı mı yoksa Apple Pencil’ı mı kullandığınızı anlar. Ve Apple Pencil’ı algıladığında, alt sistem kendisine gelen sinyali olağanüstü bir şekilde saniyede 240 defa tarayarak, iPad Pro’ya normalde parmağınızı kullandığınızda gönderilenin iki katı veri noktası sunar. Bu verilerin Apple tasarımı yazılımın gücüyle birleşmesi, aklınızdaki görüntünün sadece milisaniyeler içinde ekranda olması anlamına gelir.

    - Apple Pencil ne hafif ne ağır, ikisinin arasında elinizle rahatça kavrayabileceğiniz şekilde tasarlanmış. Klasik kalemden farklı değil. 2.5 yaşındaki oğlum bile eline ilk aldığında hiç zorlanmadan kullanmaya başladı. Kullandıktan kısa bir süre sonra doğal geliyor. Bir başka arkadaşım, masamda duran Apple Pencil’ı farkında olmadan eline alıp kağıdın üzerine bir şeyler yazmaya bile çalıştı.

    - Ekranın üzerine bileğinizi koysanız da önemli değil. iPad Pro Apple Pencil hareketlerini algılıyor, bileğinizi değil.

    - Apple Pencil’in arka kısmında Lightning Connector bulunuyor. Buradan şarj etmek mümkün. Apple’ın verdiği bilgiye göre tam şarj 12 saat kullanım için yeterli. Ayrıca sıkıştığınızda hızlı şarj özelliği de var. 15 saniye boyunca iPad Pro’nun Lightning Connector yuvasına sokup 30 dakikalık şarj elde edebilirsiniz. Kutunun içerisinden şarj için bir de adaptör çıkıyor.

    - Eğer tasarım ve grafik alanına meraklıysanız mutlaka edinmelisiniz.

    - Profesyonel olarak tasarım işiyle ilgilenenler de Apple Pencil’dan çok memnun kalacaktır. Tepkiler çok iyi. gerçek kalemle yazıyormuşsunuz gibi. Fakat bu grup için en büyük sorun Photoshop, Illustrator vb. programların iPad uygulamalarının, masaüstü versiyonlara göre daha kısıtlı olması. Bu durum onları biraz zorlayabilir.

    kaynak




  • turquito T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Kalemim yarın büyük ihtimal elimde olacak. Denemeler yapacağım. Tecrübelerimi yazarım.
  • Kalemim dün elime ulaştı. Cintiq kullanmış biri olarak söylemeliyim ki mükemmeldi. Herkese tavsiye ediyorum. Ipad pro nun artık tek eksiği tam donanımlı bir photoshop programı

    Buda yaptığım ilk çalışmam.

    Çizim ve tasarım için iPad Pro

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay ellerine saglık.renkleri coşturmuşsun:) ben siyah beyaz takılıyorum şimdilik.birkaç tanede benden olsun:)

    Çizim ve tasarım için iPad Pro

    Çizim ve tasarım için iPad Pro

    Çizim ve tasarım için iPad Pro

    Çizim ve tasarım için iPad Pro

    Çizim ve tasarım için iPad Pro

    Çizim ve tasarım için iPad Pro
    Çizim ve tasarım için iPad ProÇizim ve tasarım için iPad ProÇizim ve tasarım için iPad ProÇizim ve tasarım için iPad ProÇizim ve tasarım için iPad ProÇizim ve tasarım için iPad Pro




  • çizimler müthiş. hele hele benim gibi çöp adamdan ilerisini çizemeyenler için
  • konu sahibi almış sanırsam ama ben önermemeye gelmiştim. pcdeki çizim programlarına alternatif bir ios uygulaması yok maalesef. oyüzden bende diyodum ipad proda os x yüklü olsa tasarımcılar için müthiş olurdu. ama şu haliyle gene işe yaramaz. anca skecth yapılır. sonra gene pc ye muhtacız.
  • atillakurt kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim senin de çizgi kalitenden belli iyi şeyler yapacağın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Evet aldım kardeşim. Kendimde belirttim zaten photoshop kadar donanımlı bir uygulama yok. Tahmin ediyorum 1 yıl içerisinde çok ciddi uygulamalar çıkacaktır. Procreate kendini sürekli geliştiren bir uygulama. Ondan çok umutluyum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.