Şimdi Ara

Çizim tableti önerisi pdfler için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pdfler için çizim tableti önerir misiniz? Kullanan bazı arkadaşlar vardı forumda.

• Up
  • Huion 420 benim işimi görmüştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elw1s

Huion 420 benim işimi görmüştü.
    Hocam ben de az önce forumda araştırırken sizin konunuzu gördüm özel mesaj atacaktım tam 250 tl civarlarına çıkmış cihaz ama yine de kitapların da yaklaşık 50 tlden giriş yaptığını düşününce 5 6 kitap ediyor. Sıkıntı yaşadığınız bir durum oldu mu? Özellikle kalem hassasiyetinden dolayı rahat çalışamama, sürekli bilgisayarda çalışmaktan dolayı baş ağrısı gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arthurdent42

Hocam ben de az önce forumda araştırırken sizin konunuzu gördüm özel mesaj atacaktım tam 250 tl civarlarına çıkmış cihaz ama yine de kitapların da yaklaşık 50 tlden giriş yaptığını düşününce 5 6 kitap ediyor. Sıkıntı yaşadığınız bir durum oldu mu? Özellikle kalem hassasiyetinden dolayı rahat çalışamama, sürekli bilgisayarda çalışmaktan dolayı baş ağrısı gibi?

Alıntıları Göster
    Baya artmış fiyatlar ben sanırım 200 civarında bir fiyata almıştım. Vereceğin parayı rahat çıkarırsın gibi geliyor. 345 TYT Matematik 50 TL olmuş. 5 tane kitap parasına sınırsız kitap + pdf kullanabileceksin.

Kalem için alışma süresi 10 dakika diyebilirim. Ben de başlarda korkmuştum alışabilir miyim diye ama biraz kullanınca çok basit olduğunu algılıyorsunuz.

Herhangi bir sağlık sorunu olmadı. (Bel ağrısı oldu ama o da çok oturmaktan. Ders çalışırken de olacak )

Sonuç olarak; almanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elw1s -- 25 Temmuz 2019; 18:42:41 >

• Wacom Intuos kullanmıştım bi ara ama şu an fiyatları uçmuştur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parblo A610 kullanıyorum ben. Sorunuz varsa özelden ya da buradan sorabilirsiniz. Size yardımcı olmaya çalışırım.
    urun.n11.com
    Parblo A610 Grafik Tablet Dijital Kalemli - n11.com
    https://urun.n11.com/grafik-tabletler/parblo-a610-grafik-tablet-dijital-kalemli-P141566175

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 25 Temmuz 2019; 18:50:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MATLAB İçin Kitap Tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Photoshop için Macbook Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Autocad için laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elw1s

Baya artmış fiyatlar ben sanırım 200 civarında bir fiyata almıştım. Vereceğin parayı rahat çıkarırsın gibi geliyor. 345 TYT Matematik 50 TL olmuş. 5 tane kitap parasına sınırsız kitap + pdf kullanabileceksin.

Kalem için alışma süresi 10 dakika diyebilirim. Ben de başlarda korkmuştum alışabilir miyim diye ama biraz kullanınca çok basit olduğunu algılıyorsunuz.

Herhangi bir sağlık sorunu olmadı. (Bel ağrısı oldu ama o da çok oturmaktan. Ders çalışırken de olacak )

Sonuç olarak; almanı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Ben de fiyat artışına rağmen parasını çıkaracağını düşünüyorum daha tam olarak kitaplar / denemeler bile görünmeye başlamadan şimdiden benim almam gereken 4 5 kitap var ve hepsinin de pdfi mevcut başlar başlamaz parasını çıkartıp ileride kâra geçirteceğini ve denemelere çok rahat para kalacağını düşünüyorum kesin karar verdim almaya (geçen sene boyunca kitaplara verdiğim para hala içimi yakıyor ) teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: 6lue

Parblo A610 kullanıyorum ben. Sorunuz varsa özelden ya da buradan sorabilirsiniz. Size yardımcı olmaya çalışırım.
    https://urun.n11.com/grafik-tabletler/parblo-a610-grafik-tablet-dijital-kalemli-P141566175
    Fiyat olarak bu baya yüksekmiş hocam huion 420ye karar verdim ama genel deneyim olarak sizin de fikrinizi almak isterim tabi ki, "Keşke girmeseydik bu işe, aldım ama kaldı öyle rahat kullanamıyorum" dediğiniz oldu mu yoksa siz de hızlıca alışıp sıkıntısız kullandınız mı?

• arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 280 Tl(?) ye almıştım 1.5 yıl(?) önce. Şimdi bayağı yükselmiş fiyatı. 460 Tl. olmuş.

Hocam sayısal derslerde kullanmayı pek sevmiyorum ama sözel derslerde (biyoloji de dahil, gerçi bu sayısal ama pek işlem yok) gayet rahat bir şekilde kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.