Şimdi Ara

ÇİZİKSİZ PAL XBOX 360 PRO 60 GB JASPER FW 1.51 + ARCADE OYUNLAR + 2 KOL 699 OLDU!!! GITTIGIDIYORDAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FIYAT: 699 TL TEL Numaram:x ISTEDIGINIZ SAATTE ARAYIN OLMADI CALDIRIN BEN SIZI ARARIM

DAHA DETAYLI BILGI ICIN ARAYIN YADA GITTIGIDIYOR ILANI'NA MUTLAKA BAKINIZ.

Not: FW (açılımı firmware dir firewall değil!!! duyurulur) iXtreme 1.60 nın iXtreme 1.51 den elle tutulur gozle gorulur tek farkı 1.60 da xbox dvdromunu bilgisayara baglayıp (ektradan 35-50$ lık connectivity kit 3 ve 10$ lık VIA6421A PCI Sata kartı) orjinal oyunların yedeğini alabilmenizdir. Bunu turkiyede kimse yapmadıgı icin cogunlukla internetten oyun ındırıldıgı veya hazır satın alındıgı ıcın 1.51=1.60. Bu özelliği warez sitelere oyun yüklemesi yapan korsanlar kullanır. iextreme.net sitesinden dediklerimi dogrulayabilirsiniz.

SATIN ALACAKLARINIZ:

> XBOX 360 KONSOL (PAL, BANSIZ, 1.51 FW LI, JASPER, PRO MODEL, BEYAZ, ).

> 60 GB HARDDISK (ORJINAL, GRI, ).

> 220V ADAPTOR TÜRK PRİZLERİNE UYGUN (ORJINAL, GRI,).

> 2 ADET GAMEPAD (ORJINAL, BEYAZ,).

> ETHERNET KABLOSU (ORJINAL, GRI)

> HDMI KABLO (ORJINAL, GRI).

> OPTIK SES CIKISI APARATI (ORJINAL, GRI ).

> HD-COMPONENT KABLO VE SCART ADAPTORU (ORJINAL, GRI, ).

> KULAKLIK MIKROFON (ORJINAL,BEYAZ,).

> ORJINAL LEGA INDIANA JONES VE ORJINAL KUNGFU PANDA OYUNLARI.

> KENDI KUTUSU KULLANIM KLAVUZLARI.

> ORJINAL FIRMWARE`ININ YUKLU OLDUGU CD ( FW BACKUP).

> KONSOLDA BRAID, CASTLE CRASHERS, GEOMETRY WARS 2, TRIALS HD VE SHADOW COMPLEX FULL ARCADE OYUNLARI YUKLUDUR. (BU OYUNLARIN DEGERI 135 TL=5600 MS PUAN`DIR. GOOGLE DAN ARASTIRABILIRSINIZ)

> KONSOLDA 2 AYLIK GOLD UYELIK ACMA HAKKI VARDIR.

BÜTÜN PARÇALAR HİÇ KULLANILMAMIŞ GİBİ TERTEMİZ, ÇİZİKSİZ HALDEDIR.

PARÇALARIN KENDI RESIMLERINI EN KISA ZAMANDA YUKLEYECEGIM.

YORUM YOK. FIYATA YORUMU ANINDA SIKAYET EDERIM. ILANLARIMDA YERSIZ TARTISMA GORMEKTEN SIKILDIM.

TEK TEK PARCA FIYATLARI BU PARCALAR SATILDIKCA YUKARIDAKI FIYATTAN DUSULECEKTIR HEPSI (ARCADE SEKLINDE SU KADAR VEREYIM DEMEYIN O YUZDEN TEK SATILIKLAR BU KADAR)

>HDMI KABLO (ORJINAL, GRI) + OPTIK SES CIKISI APARATI (ORJINAL, GRI ) 70 TL
    >ORJINAL LEGA INDIANA JONES VE ORJINAL KUNGFU PANDA OYUNLARI 15 TL
    >BRAID, CASTLE CRASHERS, GEOMETRY WARS 2, TRIALS HD VE SHADOW COMPLEX FULL ARCADE OYUNLARI YUKLU 60 GB HDD 250 TL
    >HD-COMPONENT KABLO VE SCART ADAPTORU (ORJINAL, GRI, ) 25 TL
    >1 ADET GAMEPAD (ORJINAL,TERTEMIZ, BEYAZ,) 60 TL
    >ETHERNET KABLOSU (ORJINAL, GRI) 10 TL
    >KULAKLIK MIKROFON (ORJINAL,BEYAZ,) 15 TL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursatkaynak -- 2 Ocak 2017; 15:3:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 35 bos! verbatim dvd kaç tl olur kardeşim Ayrı almak isterimde birde pm attım çok saol
  • dostum şikayet et beni o zaman bu fiyatın abartı üzeri.Bu fiyata 2 joypadli sıfır elit alırsın yanında 50 boş verbatim dvd li:))
  • yeni xbox mı çıktı ?
  • sıfırının 600 tl olduğunu düşünürsek 2.el için gayet iyi bir fiyat

Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

sıfırının 600 tl olduğunu düşünürsek 2.el için gayet iyi bir fiyat

Hayırlı satışlar

• fiyat guncellendı 35 bos! dvd nın fıyatını dustum sadece ılandanda kaldırıldı. soguk! yazıldıgında sıcak anlamı tasır bkz. ilkokul türkçe kitabı.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim ilana bile ara sıra saçmalayanlar ve saçma pmler geliyor. SANA DA GELİRSE ŞAŞIRMA.
  • yahu şu ps3 sevdası olması müşterilerde xboxı aslında bi bilseler xbox alıcam ama işte...
  • nasıl birşey arıyorlar söyleyimmi jasper yanında 20gb hdd ile enfazla 400 jasper +60gb hdd ile 500 jasper 120gb hdd ile enfazla 600
    oyunlar kablolalar yavuz sultan selim artık onlarda olsun dimi ikinci ele geldimi fiyat illaki
    düşer yanaşmadımı 3-4 kişi bir olur baltalarlar bukadar basit fiyatım belli isteyen sıfır alır isteyen benden alır sıfırıyla arasındaki fark söz gelimi nekadar 150 ytl artı benim extramda çok hediyeside bol diyceksin
    konuyu kapıycaksın uzatmıycaksın 3-4 kişi gene bir olur yanlız konsolu alayım fiyatı şu olsun digeri yapışır parçasını alayım son ne olur hadi elimde kalmasın vereyim sonra hepsini toplarlar sattıgın fiyattan aşşaga çekerler farkında olmazsın 1adamın eline geçer hepsi 3yıldan beri forumdayım tillahını gördüm

nerde böyle boş mezar satan satmaya yanaşmıyor almak isteyen sıfır cihazlara yanaşmıyor nasıl olcak

eniyisi siz sıfır alın

• quote:

Orijinalden alıntı: reventon2009

nasıl birşey arıyorlar söyleyimmi jasper yanında 20gb hdd ile enfazla 400 jasper +60gb hdd ile 500 jasper 120gb hdd ile enfazla 600
    oyunlar kablolalar yavuz sultan selim artık onlarda olsun dimi ikinci ele geldimi fiyat illaki
    düşer yanaşmadımı 3-4 kişi bir olur baltalarlar bukadar basit fiyatım belli isteyen sıfır alır isteyen benden alır sıfırıyla arasındaki fark söz gelimi nekadar 150 ytl artı benim extramda çok hediyeside bol diyceksin
    konuyu kapıycaksın uzatmıycaksın 3-4 kişi gene bir olur yanlız konsolu alayım fiyatı şu olsun digeri yapışır parçasını alayım son ne olur hadi elimde kalmasın vereyim sonra hepsini toplarlar sattıgın fiyattan aşşaga çekerler farkında olmazsın 1adamın eline geçer hepsi 3yıldan beri forumdayım tillahını gördüm

nerde böyle boş mezar satan satmaya yanaşmıyor almak isteyen sıfır cihazlara yanaşmıyor nasıl olcak

eniyisi siz sıfır alın

Harbiden çok güzel söylemişsin :D o yüzden gittigidio kullanıyorum satarken ben, en yüksek teklifi veren alsın :D

• adetli var mı hocam.
    2-3 adet.arkadaşlarla toplanıp alıcaz da,çok ucuz,hangimiz önce alsak diye kavga ediyorus sizin yüzünüzden.
  • Full aksesuarlı N73 ü üstelik DATA kablosu ile birlikte 235-240 satışa çıkardığımda bana gülüyorlardı.Mal kendisinin istediği fiyata satar ama nedense burda herhalde korkudan kimse yorum yapmamış ben birşey demiyorum satan satar
  • Hayırlı satışlar.
  • quote:

Not: FW (açılımı firmware dir firewall değil!!! duyurulur ) iXtreme 1.60 nın iXtreme 1.51 den elle tutulur gozle gorulur tek farkı 1.60 da xbox dvdromunu bilgisayara baglayıp (ektradan 35-50$ lık connectivity kit 3 ve 10$ lık VIA6421A PCI Sata kartı) orjinal oyunların yedeğini alabilmenizdir. Bunu turkiyede kimse yapmadıgı icin cogunlukla internetten oyun ındırıldıgı veya hazır satın alındıgı ıcın 1.51=1.60. Bu özelliği warez sitelere oyun yüklemesi yapan korsanlar kullanır. iextreme.net sitesinden dediklerimi dogrulayabilirsiniz.

doğru dedin
  • uygun fiyat altın kaplama xbox360 için bundan daha iyisi olamaz zaten. arkadaşın ilanını kirletmeyiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.