Şimdi Ara

Çizik Jant Onarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. 500 km aracım var. Lastikler 19 inch. Yerde kaldırım kenarlarında mantar şeklinde betondan kukalar oluyor ya. Park etmiştim. Sonra çıkarken unuttum o mantarı. Düşük hızda geri geri gelirken sürttü. Jantım çizildi. Sıfır araç olduğundan biraz canını sıktı.
    Onarımı mümkün mü? Web de baktım biraz. Kumlama deniliyor. Elektrostatik diyor. Doğrusu nedir? Araçlardan da teknik olarak hiç anlamam. :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Bence çok kafanıza takmayın olur bu tarz minik kazalar, illa onarım yaptıracağım derseniz kaskonuz varsa beyanlı şekilde dosya açtırabilirsiniz.

  • Merhaba. Kasko veya ücreti ile yaptırabilirim. Bunu kabul ediyorum. Aslında çizilen bir jant onarılıyor mu? Onu merak ediyorum. Yamukluk falan yok. Sadece sürtmeden dolayı çizilmiş. Onarılıyorsa hangi yöntem ile? İnternette farklı şeyler okudum. En iyi yöntem hangisi olur. Teşekkür ederim.

  • Servise gösterin, onarım hakkında bilgi vereceklerdir.


    *Yorum için foto lazım.

  • radyohead R kullanıcısına yanıt

    Arabanız yeni olduğu için jantı komple kumlatıp tekrar boyatmaya bence hiç gerek yok. Yapılacak işlem de fabrika çıkışlı boyama ve vernikleme ile aynı kalitede olmayacaktır.


    Bu tarz hasarlar için Bauhous'da jant hasar kalemleri mevcut. Eğer hasar çok büyük değilse bu kalemleri kullanabilirsiniz, en azından gözünüze batmayacak boyuta geliyor. Benim jantlarımda da siyah kısımlar var, lastik değişiminde, taş çarpmalarında vs. bu siyah kısımlar sürekli hasar görebiliyor. bu kalem ile direkt kapatabiliyorum :)

  • leonheart07 kullanıcısına yanıt
    Kumlatıp boyatmak orjinalliğini bozuyor mu. Orjinal jantta Kumlatıp boyanıyor diye düşünmüştüm. Eğer öyleyse dokunmam tabi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • radyohead R kullanıcısına yanıt

    Ben zamanında boyatmıştım ve fabrika çıkışı boyama vernikleme gibi olmuyor. Belki de tercih ettiğim yerin kaltesi ile de alakalı olabilir ama vernik kalkması, en ufak temasta kılcal çizik oluşumu ve matlaşma problemleri zamanla oluşabiliyor. işinin ehli çok iyi bir yerde yaptırmanız lazım bu işi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.