Şimdi Ara

Çizgi TAGEM Projesi Hayata Geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Çizgi Elektronik Teknoloji Araştırma Geliştirme ve Eğitim Merkezi

TAGEM (Teknoloji Araştırma Geliştirme ve Eğitim Merkezi) Çizgi Elektronik firmasının liderliğinde, ülkemizin kalkınma perspektifinin ve ekonomisinin araştırma geliştirmeye, yenilikçi çalışmalara ve bilgiye dayalı olmasını zorlaması dolayısıyla Ar-Ge projelerinin desteklenmesi gerekliliği fikrinden doğmuştur...

Devamı için tıklayınız...

Çizgi TAGEM Projesi Hayata Geçiyor

Misyonumuz

Bilişim Sektöründe firmaların ve çalışanların eğitim seviyesini, ekonomik ve sosyal refahını artırmak, haksız rekabeti önlemek için, sanayi kuruluşlarının araştırma-teknoloji geliştirmeye yenilikçilik yeteneği ile rekabet gücünü yükseltmek ve ülkemizde yenilikçilik kültürünün oluşmasına katkıda bulunmak misyonuna sahibiz.

TAGEM, bu amaçla, ilgili kesimlerle işbirliği yaparak;

- Bilişim sektörüne e-öğrenme siteleri kurar, işletir ve içerik sağlar,
    - E-öğrenme siteleri bünyesinde teknik eleman yetiştirir ve bu amaçla gereken fiziksel alt yapıyı sağlar,
    - Eğitim amaçlı kurslar, proje esaslı araştırma-teknoloji çalışmaları yürütür,
    - Bilişim Sektörü kuruluşlarının kendi aralarında, üniversitelerle ve araştırma kurumlarıyla işbirliği ve teknoloji transfer mekanizmaları oluşturmalarına katkıda bulunur,
    - Ölçme-değerlendirme-test etme düzenekleri ve sistemleri oluşturarak, bilişim sektörünün ithal ve piyasaya arz ettiği, ürünlerin teknik düzenlemelere uyumu, yasal yükümlülükleri ve piyasaya arz koşulları hakkında teknik analiz yapar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.