Şimdi Ara

ÇİZGİ ROMAN severler gelebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar punisher isimli çizgi roman serisini başlangıcından itibaren Türkçe olarak okuyabileceğim bir kaynak biliyor musunuz ?

Bu ülkede çizgi roman okumak bile zengin işi, 50 nin üzerinde cildi var ve tanesi 25 lira.

Not: Ben yayın evleri tarafından çevrilenleri değil amatör çevirileri soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 25 Kasım 2017; 20:52:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nededimben

Kaynaktan kasıt korsan kaynak mı?

Evet hocam orjinal kaynak yok zaten internette
  • çizgi romana ilgim yok ama d&r da felan rastlıyordum harbiden toplam fiyat pahalı oluyor kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nededimben kullanıcısına yanıt
    Zaten internette Türkçe olarak sadece 1 seri satılıyor diğerleri yok almak istesen de alamıyorsun. Mesela satılmayan birini bir sitede Türkçeye çevirip yayınlamışlar bu hırsızlıksa evet hırsızım.

Şimdi hadi yürü yallah liseli ergen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 25 Kasım 2017; 20:52:58 >
  • Türkiye'de şuan seri olarak sadece bir tane biliyorum ben. Onu da yanlış değilsem marmara çizgi basıyor. Onun dışında internette bir sürü kaynak var. Biraz araştırma ile bulabilirsin.

Hırsızlık olacağını düşünmüyorum. Cünkü basılmış olanlar zaten telif hakkından dolayı kaldırılmış.

• beyler bırakın şu emek hirsızına falan yardım etmeyin.Varsa okuyasi paşa paşa verir parasını okur.

• Para vermek istemiyorsan ve türkçe okumak istiyorsan şuraya bakabilirsinhttp://www.cizgidiyari.com/forum/punisher/92357-punisher-ceviri-ve-balonlama-listesi.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Todd

Para vermek istemiyorsan ve türkçe okumak istiyorsan şuraya bakabilirsinhttp://www.cizgidiyari.com/forum/punisher/92357-punisher-ceviri-ve-balonlama-listesi.html

Teşekkürler hocam. Para vermek istemiyorum değil. Vermek istiyorum ama gerçekten çok pahalı. Bu sitedekilerin 1 tanesi hariç diğerleri satışta yok zaten. Verecek para olsa bile alamayacağım yani yarım saattir onu anlatmaya çalışıyorum trollere.

Türkçeye çevrilmemiş serileri arkadaşlar Türkçeleştirmiş ve internete yüklemiş sağolsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 25 Kasım 2017; 20:31:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İblis Holmes

beyler bırakın şu emek hirsızına falan yardım etmeyin.Varsa okuyasi paşa paşa verir parasını okur.

Kişisel ve ruhsal sorunlarını benim konuma yansıtma kendi içinde yaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Davy Jones.

quote:

Orijinalden alıntı: İblis Holmes

beyler bırakın şu emek hirsızına falan yardım etmeyin.Varsa okuyasi paşa paşa verir parasını okur.

Kişisel ve ruhsal sorunlarını benim konuma yansıtma kendi içinde yaşa.

he hocam psikolojim bozuk.Emek hırsızısın işte istediğin kadar inkar et.Pahalı diyon da o işin ederi odur.Çiz sende sayfalarca kitabını çikar.5 liradan mı satarsın ?

• İblis Holmes kullanıcısına yanıt
    Sadece MAX serisi hariç diğerleri zaten satılmıyor, insanlar da hobi olarak Türkçeleştirip internete koyuyor ben onları okumak istiyorum diyorum.

Yaş kaç, anlamadığına göre 12 falan herhalde.
  • quote:

Sadece MAX serisi hariç diğerleri zaten satılmıyor, insanlar da hobi olarak Türkçeleştirip internete koyuyor ben onları okumak istiyorum diyorum.

Yaş kaç, anlamadığına göre 12 falan herhalde.

7 yaşındayım bro

• İblis Holmes kullanıcısına yanıt
    Yazış şeklinden anladığım kadarıyla boş insanın tekisin. Gerçek hayatta çaycı bile yapmam seni. Şimdi kaybol.
  • quote:

Yazış şeklinden anladığım kadarıyla boş insanın tekisin. Gerçek hayatta çaycı bile yapmam seni. Şimdi kaybol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.